Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""ender""
realtek hd için win 7 driver var mı

evet yüklüyor ses gelmiyor yani var olan buluyor yaa işte orda ses gelmiyor ben onu yapamadım ama bunu denicem ses gelse ses kaydı ayarını yapıcam ama ne ettimse ses gelmedi ilginç
win 7 çok hoşuma giiti ve yapabilsem ses gelse kayıt olayını hal etsem resimdeki gibi yayınlarımı win 7 yapıcam bir denerim kardeşim başka forumlar alakasız cevaplar vermiş anlamıyolar genede win 7 kullanlardan yardım bekliyorum direk bu driver kursak ses gelir mi acaba bi kaç gün içinde win 7 yeniden kurucam ses olsa çok güzel bi sistem sırf ses yüzünden xp döndüm