Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

senarist

Stajyer

• Konuyu başlatan "senarist"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 30.10.2009, 22:28

msn plus ile ilgili sorun

selam arkadaslar msn plusda su günlerde bir sorun var hani kisi listesi var orda kim seni sildigini yaziyor ama su günlerde mesela ben birini ekliyorum o kisi kabul ediyore msn nde online gösteriyo ama orda hayir yaziyo listesinde görünmüyom o kisinin bu sorun bi baska arkadasdada oldu neden acaba bilgisi olan varmi??

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Saturday, 31.10.2009, 00:16

senarist,

Kişi listenizdeki kişiler eksik veya görünmüyorsa

önbelleğe alınan kişi listesi doğru güncelleştirilmemiş olabilir. Kişiler önbelleği klasörünüzü görebilmeniz ve silebilmeniz için, Klasör Seçeneklerinizin gerektiği gibi ayarlanmış olması gerekir.

Klasör Seçenekleri ayarlarınızı doğrulamak için:

Windows XP için

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
2. Araçlar menüsünde Klasör Seçenekleri'ni tıklatın.
3. Görünüm sekmesini tıklatın.
4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Windows Gezgini penceresinde, Görünüm'ü tıklatın, Gezgin Çubuğu'nu seçin ve Klasörler'in işaretli olduğunu doğrulayın.

Windows Vista için

1. Araç çubuğunda, Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı seçin.
2. Düzenle'yi ve sonra da Klasör ve Arama Seçenekleri'ni tıklatın.
3. Görünüm sekmesini tıklatın.
4. Gelişmiş Ayarlar listesinde, Gizli dosya ve klasörleri göster'i seçin, Bilinen dosya türleri için dosya uzantılarını gizle'nin seçili olmadığından emin olun ve sonra Tamam'ı tıklatın.
5. Düzenle'yi tıklatın.
6. Düzen menüsünün altında Gezinti Bölmesi'nin seçili olduğunu doğrulayın.

olmazsa Msn Plus 'u silip tekrar yükleyin

senarist

Stajyer

• Özel mesaj gönder

3

Saturday, 31.10.2009, 00:18

ehm windows xp de anlatim alman ca yaparmisiniz :)

• "beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Saturday, 31.10.2009, 00:25

Alıntı sahibi ""senarist""

ehm windows xp de anlatim alman ca yaparmisiniz :)

Windows XP

1. Auf der Symbolleiste klicken Sie auf Start, und wählen Sie dann "Explorer".
2. Auf der Tools-Menü, klicken Sie auf "Ordneroptionen".
3. Klicken Sie auf die Registerkarte "Ansicht".
4. "Erweiterte Einstellungen", wählen Sie Alle Dateien und Ordner, Datei-Erweiterungen bei bekannten Datei-Typen, um sicherzustellen, dass Verstecken nicht ausgewählt ist, und klicken Sie dann auf OK.
5. Windows Explorer-Fenster, klicken Sie auf, wählen Sie Explorer Bar, Folders ist zu überprüfen und überprüft.

umarım olmuştur anlamam almancadan ;)

senarist

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Saturday, 31.10.2009, 00:28

tsk ettim