Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
kardeş benze yazış şeklin hatalı o yüzden kimse cevap yazmamış . Ben bile kullanıyorum ne demek sen ayrı birimisin veya ben bile derken kendini başkalarından çok mu üstün görüyon ki çok ayıp bence
katlan, katlan DEMEKKI ANLAYISINIZ BIRAZ EKSIK BU TEMA BAYAN TEMASI BENDE BEY OLDUGUMA GORE BEN BILE KULLANIYORUM DEDIM --- HERKESDEN NE AYRICALIGIM VE NE USTUNLUGUM OLACAK - IYI OKUYUINUZ BU TEMA BAYAN TEMASI BEN BILE KULLANIYORUM
Beyaz_Gelıncık, TEMAYA YAZDIMKI BEN BILE KULLANIYORUM BAYANLARIN SEVEREK KULLANACAGI BIR TEMA DIYE
DEMEKKI BEN BEYIMKI ONUN ICIN OYLE YAZMISIM COK HOS BIR TEMA OLDUGU ICIN :::: ´DEMEKKI SIZIN ANLAYIS TARZINIZ AYKIRI
katlan, MOR TEMA -- BEN BILE KULLANIYORUM --
ACIKLAMA --- BAYANLARIN SEVEREK KULLANA BILECEGI TEMAYA
YAZMISIM DEMEKKI BAYAN TEMASI BEN BEY OLDUGUM ICIN OYLE YAZDIM
DEMEKKI SIZIN ANLAYIS SEKLINIZ COK YANLISKI AYIOP DIYORSUNUZ -
SIZIN ANLAMADAN YAZMANIZ DAHA COOK AYIP -- ONCE SORABILIRDINIZ NICIN BOYLE YAZDINIZ ACIKLAMA YAPAZSAM OZAMAN YARGILAYIN -- SIZINKI YARGISIZ INFAZDIR KARDESIM