Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
cerceve icindeki resim benimsin temasından eminim o resmi almanda bi maksat vardır http://www.allaturkaa.de/forum/index.php…&threadID=33169 digerleri hangi temalardan yada temadan bilmiyorum ismi silmeseydin onuda bilirdik ve bu ilk deil site yönetiminin bu konuyla ilgilenmesini rica ediyorum nokta :emek: :emek: :emek: :emek: :emek: :emek:
ASI NUR, guzelim supersin herzamanki gibi boş ver ablam meyve veren agac taşlanır bi laf vardır derlerki ki kişi kendinden bilir işi anlayan anlamışdır umarın sosu olan bana gelsin ben burdam kimin ne oldugunu ........ biliyorum aşkım :ask: :emek:
SULTAN ABLA, BENI TANIYAN TANIR BILENDE BEN NE HIRSIZLIK YAPTIM NE DE KARAKTERSIZLIK KIMSEYEDE SALDIRMADIMM HER ZAMAN EMEGE SAYGI GÖSTERDIMM NEYSE ABLAM HEÇÇÇÇ ÖNEMLI DEGILL TSK EDERIM YORUMUN ICIN :mucuk:
MechuL BeLki Kadinin Önüne Yemek DöküLdü Cama$ir Suyu Dökmu$tur O Rengi aLmi$tir Hem GoogLede O ReSimden yOkmu ?
sudan bahaneler uydurma arkadasım görünen köy klavuz istemez eger burası saygın bir site ise gereken yapılır bu ilk deil vera arkadasimizinda temasini aynen oldugu gibi benim die imza atip yayinlanmisti ?
ASI NUR, CANIM ARKADASIMM KENDILERI RESIMLERI NERDEN ALIYORLARMIS YUMURTADAN MI ÇIKIYORMUS HERKES GOGLEDEN ALMIYOR MU ASI HER ZAMAN ARKANDAYIZ CANIM SÜPERSINNNNN HELAL SANA :emek: :saril:
patent meselesi deil bu bir emek var birde emek vermeden birseyler ugruna emegi gasp etmek var körler sagirlar birbirini agirlar muhabbetine dönmesin varsa bi emek bas taci ama boylede birseyi görmemezden gelip yayinlamak ayıptır imza silinmis acıkca belli bu kadarda olmaz umarım gereken yapılır tek kelime daha yazmicam buyrun meydan sizin birbirinizi agırlayın nokta.
VaLLa MechuL ßen Lafimin Arkasindayim Kücük Bi ReSim iCin Bu Kadar Yirtinmana Gerek yOktu ßence Ama ßen HaLada Diyorum GoogLede ReSim Cok... ßirßirimizi AgirLariz Biz FazLa FazLa Nokta....