Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
gitme.seni.seviyorum (usta_37)
FLASLI OLDUGU İÇİN GEC ACILABILIR AZ BEKLEYINIZ..
[flash width=800 height=600]http://s5.directupload.net/images/100329/y6hphej2.swf[/flash]
GÜLE GÜLE KULLANIN ARKADASLAR..
usta_37 belirtilen dosyaları ekledi:
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]
cok hos calisma olmus usta tbrkelr ve o kadarda kullanisli.ellerine saglik ve basarilar dilerim :h050:
usta_37 emegine saglik paylasim icin tskler kullanisli bir tema olmis :up:
**RUYAMNUR** ,
KARDELEN_NL , tşk ederim güzel yorumlarınız için sagolun..
usta_37 , paylaşım için tşk
usta 10 numara sayfaa helal olsun 37 kastamonumu
usta_37 , Süper Olmus Tema AMCAMMM Ellerine Saglık Paylasım Icın Tesekkurler... :sevgi: :harika: :emek:
dj prens , tşkler güzel yorumunuza..
DERTLi-74 , evet kastamonu,tşk ederim güzel yorumunuza.. d_e_l_i_k_u_r_t , sagol özgürüm ,tşkler bişiler yapmaya calişiyorum..
usta_37 , emeginize saglik çok hos bir tema
djmerve , tşkler güzel yorumunuza..
usta_37
:up: kankimmm süperrrrrrrr olmuşşşşşşşşş sen bu işi biliyon taktiri hakediyon.[/b]
dj.ruzgar78 , TŞK EDERİM KANKİM SAGOLASIN,YAPMAYA CALIŞIYORUM BİŞİLER BECEREBİLİYORSAM NE MUTLU,TAKTİR GÜZEL YORUMLARINIZ BENİM İÇİN SAGOLUN..
PAYLAŞIMINA TŞKLER USTA_37 HARİKALAR YARATIYOSUN SAYENDE GÜZEL YAYINLAR YAPIYORUZ ELİNE YÜREGİNE SALIK :birinci:
¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶
¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶- #N
¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶
¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©harika@© .´¯)¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶(¯`. ©helal ¶¶¶¶¶¶¶¶ ¶¶¶¶¶- #N
USTA TEMAN SÜPER SARKIN ONDANDA SÜPER HARİKALAR YARATMIŞŞIN GİNE ELİNE YÜREGİNE SAGLIK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
USTA TEMAN SÜPER SARKIN ONDANDA SÜPER HARİKALAR YARATMIŞŞIN GİNE ELİNE YÜREGİNE SAGLIK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM :smiley1453:USTA TEMAN SÜPER SARKIN ONDANDA SÜPER HARİKALAR YARATMIŞŞIN GİNE ELİNE YÜREGİNE SAGLIK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM :smiley1453:
Gelişmiş editöre geç
USTA TEMAN SÜPER SARKIN ONDANDA SÜPER HARİKALAR YARATMIŞŞIN GİNE ELİNE YÜREGİNE SAGLIK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM
USTA TEMAN SÜPER SARKIN ONDANDA SÜPER HARİKALAR YARATMIŞŞIN GİNE ELİNE YÜREGİNE SAGLIK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM :smiley1453:USTA TEMAN SÜPER SARKIN ONDANDA SÜPER HARİKALAR YARATMIŞŞIN GİNE ELİNE YÜREGİNE SAGLIK BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM :smiley1453:
Gelişmiş editöre geç
dj_nazocan , tşk ederim güzel yorumlarına ..
ILK EKLENEN GÖRÜNTÜ FLASH,LI OLDUGUNDAN BU YENI FORUMDA ACILMADI,BENDE RESMINI KOYUYORUM ARKADAŞLAR..
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]
paylasim icin tskler
─▄▀▀█▀▀▄
▐▌KɑĿßİм▐█▄▄█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐█▄───▄██▀▀█▀▀▀▀▀█▀█▀▀
─▀██▄██▀────────█▀█▀█