Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "****ONUR*****" bir erkek
  • Konuyu başlatan "****ONUR*****"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 15.04.2010, 23:14

Hayatin Gercek Yüzü

bu olay bizzat yasadigim olaydir

gecen hafta bir okulda ısım vardı oglen arasına dısarı cıktım ve bankette otururken yan tarafta 2 kız oturuyordu ve istemeden kulak misafiri oldum. karsıdan kücük bir cocuk elınde dondurma yiyerek gıdıyordu kızın bı tanesı onu gordu ve '' ay cocuk dondurma yıyor canım öyle bi dondurma cektı ki '' dedi
diger kiz arkadasi ise '' git al dondurma '' dedi
o kiz da '' babamin parasi olmadigi icin evden sadece yol parasi aliyorum. öglen arasinda herkez yemege giderken ben karsidan izliyorum'' dedi o sirada icim cok kötü acimaya basladi ve hala da aciyor
bu ogrencı derslerınde de oldukca basarılı

arastirdim ve kizin babasi sakat oldugu icin calisamiyor.(devlet 200 tl özürlü ayligi veriyor)
annesi yok

sizce bu ayip kimin_?

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

tankonb

Orta Düzey

• "tankonb" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 16.04.2010, 01:08

Bu ayıp heppimizin, hadiste ne diyor. Komşusu açken, tok yatan bizden değildir. Madem araştırdın kızın kim olduğunu biliyorsun ona bir şekilde yardımcı olma yolunu bulmak lazım. Hiç bir şey yapamazsak Allaturkaa ailesi olarak bir banka hesabı açılsın para toplayalım, yardımcı olalım. Böylece forum olarak birinin okumasına yardımcı oluruz. Bu olayda suç kimin deyip, üzülerek geçmiş olmayız. Zaten Türkiyede herkes yorum yapıyor ama bişeyler yapan yok. Bunu yapabilirsek, biz bişeyler yapmış oluruz.
Arkamda yürüme öncün olmayabilirim.Önümde yürüme,takipçin olmayabilirim.Yanımda yürü,eşit oluruz.

BY*ZALIM

Profesyonel

• "BY*ZALIM" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Friday, 16.04.2010, 01:35

Bu ayıp heppimizin, hadiste ne diyor. Komşusu açken, tok yatan bizden değildir. Madem araştırdın kızın kim olduğunu biliyorsun ona bir şekilde yardımcı olma yolunu bulmak lazım. Hiç bir şey yapamazsak Allaturkaa ailesi olarak bir banka hesabı açılsın para toplayalım, yardımcı olalım. Böylece forum olarak birinin okumasına yardımcı oluruz. Bu olayda suç kimin deyip, üzülerek geçmiş olmayız. Zaten Türkiyede herkes yorum yapıyor ama bişeyler yapan yok. Bunu yapabilirsek, biz bişeyler yapmış oluruz.

evet bu ayip buyuklerimizin sonrada bizim arkadasa katiliyorum elimizden gelen varsa yapalim..

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Friday, 16.04.2010, 09:50

:(((
ALLAH c.c kullarına yardımcı olsun
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Friday, 16.04.2010, 09:59

benimde aklıma gelmişken bişi anlatim

bi kiz çocugu var çok güzel hayatları vardı birden annesi kanser oldu
annesinin tedavisi için neleri varsa sattılar hiç bişileri kalmadı
kız çocugu okula başkalarının kıyafetleri ile gitmeye başlamıştı
tüm varlıklarını satmalarına ragmen annesi hayattaydı
kız çocugu hiç şikayet etmiyordu

16 sene yaşatabildiler annesini :((

şu an durumu çok çok çokk ii ama o günlerini çok özlüyor yoksulda olsa annesi yanındaydı
keşke hep yoksul olsaydımda annem yanımda olsaydı diyor

ALLAH c.c her şeyin en iyisini bilir o nedenle hiç bir kuluna acımayınız ki sizlerde acınacak duruma düşmeyiniz
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

6

Friday, 16.04.2010, 10:35

(inananlar için) bir şekilde hepimiz imtihandayız bu yeryüzünde kimi zenginlikle kimi yoksullukla... ama bi de şu var ki komşumuz aç yatarken tok yatamadığmız bir gelenekten gelen bizler için gördüklerimiz ve duyduklarımız üzücü. bu iş için kurulmuş çeşitli organizasyonların durumu da ortada. insanların onlarada güveni kalmadı. elimiz kolumuz bağlı seyrediyoruz maalesef. bişeyler yapmak lazım. ama nedir onu bilmiyorum...
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

• "****ONUR*****" bir erkek
  • Konuyu başlatan "****ONUR*****"

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 16.04.2010, 11:18

Bu ayıp heppimizin, hadiste ne diyor. Komşusu açken, tok yatan bizden değildir. Madem araştırdın kızın kim olduğunu biliyorsun ona bir şekilde yardımcı olma yolunu bulmak lazım.. .

ben bir kisim da olsa yardim yaptim gucumun yettigi kadar.

kız çocugu okula başkalarının kıyafetleri ile gitmeye başlamıştı

bı kız da aynı sekilde baskalarinin verdigi kiyafetlerle okula gidiyor

CERRAHLARİN DEGİSTİREMEYECEGİ TEK ŞEY GÖZLERDİR

tankonb

Orta Düzey

• "tankonb" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

8

Saturday, 17.04.2010, 00:25

Onur biz, dediğim gibi Allaturkaa ailesi olarak bişeyler yapalım, ama bu arada şunda diyeyim. Dediğin gibi kızın annesi yokmuş babasıda özürlüymüş, kızda bilememyebilir, senin ve o kızın nereli olduğunu bilmiyorum. Ama her ilde sosyal yardımlaşma vakfı vardır. En azından sen oraya gidip önce bi danışsan, durumu anlatsan eğer bişeyler yapabileceklerse, o kıza ve ailesine vakfı yönlendirebilirsin. Ve bunu yaprsan büyük sevabı var.

Ayrıca adminde bu olaya bir el atarsa bence bir banka hesabı oluşturulabilir. Tabii bu olay bulunduğunuz ilde valinin falan izniyle yapılabilir. Bankaylada görüşülebilir yardım etmek isteyenlerde havale ücreti alınmayabilir falan bu sayede herkes istediği yardımı yapmış olur. Tabii bu benim fikrim ama başka fikirler varsa onlarda değerlendirilebilir.

Heppimiz insanız, bence ne oldum değil, ne olacağım demek gerek. Yarın bizimde başımıza ne geleceği belli olmaz.
Arkamda yürüme öncün olmayabilirim.Önümde yürüme,takipçin olmayabilirim.Yanımda yürü,eşit oluruz.

9

Tuesday, 8.06.2010, 13:09

:(((bolluk içinde yüzüp komsusu acken fosur fosur uyuyanlarin...biseyleri hep görmezden gelenlerin...saymaya kalksak aslında okadar suçlu varki:((ama en büyük suç sükretmeyi bilmemekte...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• Özel mesaj gönder

10

Thursday, 10.06.2010, 12:09

Suççç devletin falan değil arkadaşlar suç benim,senin,onun hepimizinnnn...Çünkü bizler birey olarak yaratıyoruz bu ortamı biz seciyoruz,biz susuyoruz biz biz biz...:(
İçim acidi,bu yonde bir seyler yapilirsa her zaman hazirim...Allah yar ve yardımcıları olsun,bizleride affetsin.... :S
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....