Arkadaşlar Kusura Bakmayın Sadesinide Ekleyecektim Ama Chat Alanına Efek Wermeye Waktim Yetmedi
Dümdüz Atmayıda Tercih Etmedim Kusura Bakmayın
Söylemeye Gerek Yok Ama Fcp İçerisindeki Resimler Demo Yazisizdir SaygılarBaBuSh
Oy Oy Kimlerde Nöbetçiymiş Bu Gece
Beğeniniz Vede O Güzelim Yorumlarınız İçin Hepinize Ayrı Ayrı Teşekkür Ederim Saolun Warolun
*-*ASİKARDELEN*-* , _*YAGMUR*_ Ablalarım Noluyo Ya Daha Geçnsiniz Çok Şükür Birakinda Seksenlikler Düşünsün
Onlar Daha Biz Genciz Derkene Size Noluyo Yaf Daha Durun Hele Nice Yıllar War Önümüzde
Boran Abisi Senin Eleştirine Şapka Çıkarırım Abim Haklısın Ewet Çok Doğru Ama Kimse Kızmasın
Bazende Merak Ediyorum Eksik Bir Yanını Eklemesem Biride Eleştirirmi Diye Bak İşe Yaradı Biri Uyardı
Saolasın Abim Yüreğine Sağlık Teşekkürlerimi Sunarım Sınırsız SaygılarımlaBaBuSh
Ben onbeş bide abla diyosunuz bana Temayı ilk alan,değerlendirende benim zaten bak
Boran kardeş ders veriyormusun benim iyi bir hocaya ihtiyacım var sen yazınca kendimi yabancı ülkede hissediyorumdaaa
Bak şimdi yazdığını okudum senin teknik gözünle baktım evet babush arkadaşım öyle süper canlı ışıklı olurmuş ama nasıl yapılır dersen ben bilmem Boran abine Bekleriz ablası no problema ama bir tema yapıcamki bak siz görün site aayağa kalkacak,Boranda hastaneye(tövbe) böylede iddalıyım dermişimmmm