Arkadaşım aramıza hoşgeldin Ellerine sağlık hoş bir tema olmuş ancak keşke o gülü hiç eklemeseydiniz.Üstteki misafirler buton yazınızla alttaki butonlarıda aynı ton yaparsanız daha hoş olur bence tabiki Emeğinize paylaşımcı yüreğinize teşekkürlerimle...
Öncelikle hosgeldiniz deyim bende
Alttaki giris,vs bölümünüde yukaridaki buton seklinde yapsaydiniz daha bir hos görünürdü sanki,
Birde gül olmasada olabilirmis
Ben dj ismini yazcak yer bulamadim bunada dikkat ederseniz daha kullanisli olur sanki
Emegine saglik..
oldum olası güllerle pek aram yok nedense...(nasıl bi bayansam ben ) sankim biraz büyük durmuş orda gibime geldi...tema sade kullanışlı gibi görünüyor...
emeklerinize sağlık...
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
Merhaba... İzninle benim de bir-iki yorumum olacak temana; zaten sizler tema yapmaya bizlerinde eleştirmeye hakkımız olduğunu düşünüyorum.
Başlangıçta, kadın gerçekten mükemmel. Işıltısı harika. Ama karşısındaki gül biraz tezat düşmüş kendisiyle,gerek renk olarak gerek ebat olarak... Eğer gül de kadınn yansıttığı ışığı ver rengi yansıtsaydı çok daha iyi olurda hatta gül olmasaydı daha güzel olurdu tema diye düşünüyorum. Ayrıca butonların yeri pek uygun olmamış misafirler kadının üstünde kalmış bu temayı bozabilir.Kadının suratı büyük ihtimallle kapanacaktır misafirlerden bu da yapılan temaya haksızlık olur diye düşünüyorum. Affına sığınarak eleştirilerim bunlar...