Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

dadin

Stajyer

• "dadin" bir erkek
  • Konuyu başlatan "dadin"

• 1129025
  • Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 20.04.2010, 20:25

index HTMLyardım

slm arkadaşlar bu forumdan aldıgım bilgiler ve index kodları yardımı ile kendime bi index hazırladım ortaya güzelde bişey çıktı lakin benim sorunum şu .indexe eklemiş oldugum fotolarda giflerde yazılarda farklı tarayıcılarda farlılıklar oluyo misal i.expolerde giflerin çogu çıkmıyo yazılar kaymıy gogle chromede resimler gifler hepsi var ama saga sola kayan yazılar sabit mozilla frefox ta bi sorun yok bu benden kaynaklanan bi sıkıntımı yada ne olabilir .ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.saglıcakla kalın.

Layla

Orta Düzey

• "Layla" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 20.04.2010, 21:53

bu türk farklar yanlis , hatali, eksik veya eski kodlamalardan kaynaklaniyor.

örnek actigin bir <div> tagini kapatmazsan </div> internet explorer hata vermeyebilir, fakat diger araclarda hersey birbirine karisir.

burdan http://validator.w3.org/ hatalarini görüp düzenliyebilirsin
mesela Allaturkaa forumu hatasiz

dadin

Stajyer

• "dadin" bir erkek
  • Konuyu başlatan "dadin"

• 1129025
  • Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 20.04.2010, 23:11

Layla

yardımın için teşekkür ederim işimi gördüm saolasın