Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
abowwww fcpsinimi unuttun

oyyy kaaan hazırladğım fcp unutmusum buda bişey valla beynim durdu sanırım.işte emek zor iş arkadasım söylememe gerek varmı.tesekkürler uyarın için
)) hele bi dene bakam seni seniii verdiğini geri alarmı insan
hehe saka bi yana tesekkürler arkadasıma
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "*-*ASİKARDELEN*-*" (22.04.2010, 19:50)
Ellerine,yüreğine,beynine,klavyene,bilgisyarına,internet bağlantına her birşeyine sağlık
guzel desem denmis,harikada diyemiyom super hic olmaz kelimemi bulamiyom ki
aha buldum
perfekt perfekt perfekt perfekt perfekt
eline koluna saglik hayatim superolmus ve farkli ki ozellikle sevgili resmi ay ve agac ise cok suer duruyor 

herşeyi sölemişsiniz olmazki böle ama
ben pek kırmızı tonları sefmem ama önceki temandada harika duruyordu renk bundada aynı...zaten sölemiştim burdaki favorilerimden birisin die...o kadar kusursuz temalar yapıyorsun ki diecek söz gerçekten bulamıyorum sanada...