Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
eline saglik minik kusum tek kelime ile superdende ote harika olmus.bunada 5 verilmezmi yani yaaa goz var zevk var harikaaa,ayriyetende shopa gectiginede cok sevindim seni kim tutar kusum benim):55555555555
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
uyyy o güsel yorumlarınıza çokk teşkler ederim arkadaşlarım yüreginize sağlık begenmenizede çok sevindim ..ruyamın sarı şekerimin de dediğ gibi öncedende photoshop ve diğer prog karma bişeler yapıodum ama bu sefer diğerlerini salladım cs 5 le yola devam hepinize çokkk teşklerr ederim
VeR@ arkadasim ne diyem siyah beyaz bir tema herzaman hsouma gitmsidir zaten vede buda cok hos duruyor gercekden ***** de benden olsun paylasim icin cok tesekkürlerr
uyy harikasınn yaaa....yine benim tarzım...genelde siyah beyaz kullandığım için bi sürede bunu kullanırım galiba....
söylencek bişe yokki buna...hem kullanış hem görünüş hepsi 4*4 olmuş....
emeklerine sağlıkk....
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]