Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ağlamak Yok Yüreğim Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yıktı mahvetti
Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti
Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle
Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız seninle
Bir anda bırakıp gitti Ardına bakmadan terketti Hain bir pusuda vurdu ikimizi Yanlızlığımıza hapsetti Bu gönül oyununu beceremedik seninle Bizi yaktı kahretti
Ağlamak yok yüreğim Sızlamak yok yüreğim Ne acılar yaşadık biz seninle Haykırmak yok yüreğim Yalvarmak yok yüreğim Bu acıya da katlanırız....
Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "nisa nisa" (29.04.2010, 20:24)
selam kartanesi güzel bir calisma olmus eserle tema kendini tamamlamis emegine saglik saygilar ...
Sen..
Neden sevdimki seni ben..
Sevdamıydın sen ?
Yoksa..
Yitik zamanlar harmanında
Kayıp bir Zamanmıydın
SEN ?
Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü; aşk sessiz sevgi dilsizdir.....
yazı fontları dısında(birazdaha okunaklı olabilirdi)renk uyumuyla sadeliğiyle tasarımıyla gercekten hoş bir calışma olmus paylaşım için tesekkürler canım***
Hep senmi hirszilik yapacan asi birazda ben yapim demi sana katiliyorum yazi fontlari yani daha net olabilrdi paylasim icin cok tesekkürler kartanesi cok degisik bir calisma olmus.ama hos duruyor gercekden.***, ama bende fcpsi görünmüyor temanin