Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
hosgeldın yenıden prenses
senı yenıden burda gormek guzel
tema cok hos olmus ama renkler oldukca parlak, radyoda kullanım ıcın pek uygun olacagını sanmıyorum
belkı farklı alanlarda grafık dızayn olarak cok hos bırde dj ısmı yazacak yer goremedım
Teşekkür ederim masum koşuşturmacadan pc ye zaman kalmıyor ama sizleri unutmadım zaman buldukça göz atıyorum tema renklerine gelince haklısın parlak oldu çok uzun zamandır tema yapamıyordum arkadaşın isteği üzerine yaptım dj isminide dikey olarak kullanıcı listesinin yanına yazmıştım bununda bir alıcısı çıkar nasılsa yeni forum vatana millete hayırlı olsun