Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]
ellerine sağlik temaniz çok güzel ama naçizane bi fikrimi sölemek istiyorum misafirlerin olduğu yerdeki resm keşke ortada olsaydi tamanin adiyla tam uyumlu olrdu bu benim fikrim hakikaten temaniz çok güzel
ellerine sağlik temaniz çok güzel ama naçizane bi fikrimi sölemek istiyorum misafirlerin olduğu yerdeki resm keşke ortada olsaydi tamanin adiyla tam uyumlu olrdu bu benim fikrim hakikaten temaniz çok güzel
gercekten yerinde bir yorum olmus...paylaşım için tesekkürler.basarılarının devamını dilerim...
Emegine saglik Sunaz cok güzel olmus izininle gözüme batan 2 yada 3 detaya deginmek istiyorum,,Temadaki bütün yükü alt tarafa yüklemissin böylece misafir alani vede chat bölümü cok dar kalmis oysa , üsta tarafda cok bosluklar var biraz daha yukariya cekseydin cok daha güzel olurdu vede daha cok kullanisli olurdu üst tarafi cok bos kalmis birde imzan cok büyük son olarak da yazi fontlarinda Giris Renk ve Kalin ve Ses de büyük harflerle baslamissin ama italik ve ses ufak harflerle baslamissin insanin gözüne carpan detaylar bunnar umarim kizmasin sadece gelecke calismlarinda bunnara dahada cok dikket edersen eminim dahada güzel calismalar cikartirsin....Paylasim icin cok tesekkürler..