Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
tebrik ederim hemşom, çok değişik bir dizayn olmuş, ellerine emeğine sağlık, yeni çalışmalarında başarılar. bu arada eserde çok güzel. türküler bir başka
tebrik ederim hemşom, çok değişik bir dizayn olmuş, ellerine emeğine sağlık, yeni çalışmalarında başarılar. bu arada eserde çok güzel. türküler bir başka
bende sel e katiliyorum fakat elestirim olcakk kabul edersenson 2 butonun boyutu farkli olmus ayni olsaydi daha zarif olurdu ayrica bide burshlardaki styl ayarlariyla azcik daha oybasaydin diye dusnuyorum.oldukca kullanisli olmus ve tarzinda degismis bu gordum sanirim dersmi aliyorsun merak etim
eline emegine saglukkk
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]
Ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş Ruyamnurun söylediği bir nazarlığın harici güzel ve kullanışlı İndirdim ve kullanacağım emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle...
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Gönül "abla"" (13.05.2010, 09:25)
[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]