Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Gönül "abla"" (20.05.2010, 12:18)
) *****
Sonra bakarim orasi burasi derim ama dokunmam
Dokunursam silerim yada orjinalliği gider diye ellemem...Ah ablası ahhhhhh,yürekte var beyinde ama birde anlaşa bilseler
Yüreğinin güzelliği sağolasın bunlar sadece içimden o anki durumlara göre gelenler
Teşekkürler ablam...
AMA DELİRTME BENİ
DÖVECEM ARTIK
ÖZGÜRLÜĞÜNÜN KIYMETİNİ BİL BU LAFIMIDA UNUTMA
Ben gece rüyalarımda bile görmeye başladım
her sabah merakla hangi arkadaş nasıl tema ekledi diye kahvaltımdan önce bakar oldum
Konuk gittiğim radyolarda gördüğüm temalarda aaa asinin,yok karagözlümün,bu gifli efesin,bu Ruyamnurun,Boranın der oldum (İmza kapatılsa bile)
Artık herşeye bakarken şöyle olsaydı önerim diye düşünür oldum
CANIMSIN ASİİİ bak inan yaradan yeter bir insana tabiki ablan olarak bende yanındayım bağırırım çağırırım kızarım ama hepsi senin iyiliğin içindir.Biliyorsunki sana şu aralar felaket kızıyorum.Sebebide o gözyaşların.Herkes laylaylomda sen niye ağlamaktasın...Bırak değerini bilmeyen değerinde değerindekilerle kalsın...İşte bu yüzden kızıyorum zorla güzellik olmaz zaten güzellikte yok izlediğim ortada...Herşey yerle bir lütfen,lütfen,lütfen...Yara olmuş kangren sen hala iyi olur derdindesin olmaz olsada şu saatten sonra kesilmekten kurtulamaz bunu anla ve hayata geri dön.Bak sağına soluna sonra yaşa hayatını doyasıya...Hiç ama hiç yakışmıyor sana bu hal ve hareketler.Gereken neysede yap izin ver yaralarının tedavi edilmesine bırak bir özgür bırak sil at şu düşünceleri tekrarlıyorum sana yakışmıyor ve asla değmez...!SENİ SEVİYORUMAMA DELİRTME BENİ
DÖVECEM ARTIK
ÖZGÜRLÜĞÜNÜN KIYMETİNİ BİL BU LAFIMIDA UNUTMA
![]()
))))istersen beni
duygu insanıyım napim
) söz ağlamıycam artık
))