Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "Gönül "abla""

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 20.05.2010, 12:10

Deli Gönül Severse...

DUR, GELME ÜSTÜME, BEKLE,
ACELE ETME,SUS SÖYLEME,

YOK ŞEKLİ,SEVİYORUM DEDİM YA
ÖTESİNİ BOŞVERSENE.

KÜSME,KIRILMA,ALINMA,DOKUNMA
BAK YORGUN BEDENİME,
BÖYLE DEĞİLDİ KALBİM,
BİLİR SEVMEYİDE SEVİLMEYİDE.

BAKMA ACIMASIZ SÖZLERİME,
İNANMA HAYIR DESEM DE,
SUS SÖYLEME İNCİTME,
BİTMESİN SON ZERRECİKLERDE.

ZİNCİRLİ ELLERİMLE ALSAMDA,
GÜLÜNÜ DE SEVGİYİ DE,

SONUNDA DÜŞMEYECEKLER Mİ,
ELİMDEN BAŞKA ELLERE?

İSYANIM NE SANA,NE ONA,NE KADERE,
BİLKİ KENDİME,
KIRILDI KALEM VERDİM CEZAMI,
GİDİYORUM BİLİNMEZLERE.

MUTLU MU,MUTSUZ MU,SEVİLİYOR,
SEVİYOR MUYUM KİME NE?

YARALI YALANLARDAN,
YOK OLDU GÜVEN,SEVGİ DOLU YÜREĞİMDE.

DUR GELME YÜREĞİME,SUS SÖYLEME SORMA,
DELİ GÖNÜL SEVERSE,

DİNLEMEZ HİÇKİMSEYİ DE,YAZIK OLUR,
YAKAR KENDİNİ DE SENİ DE!
GNL/4.4.2008

GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Gönül "abla"" (20.05.2010, 12:18)

2

Thursday, 20.05.2010, 12:38

İSYANIM NE SANA,NE ONA,NE KADERE,
BİLKİ KENDİME,
KIRILDI KALEM VERDİM CEZAMI,
GİDİYORUM BİLİNMEZLERE.

abla çok güzel vede anlamlı bir paylaşım olmuş..kalemine yüreğine sağlık.yıldız verme imkanı olsa şiirlere tam 5 yıldızlık bir şiir:)) *****
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 20.05.2010, 14:13

Canımsın sağol asıl dizaynı bu değil şiirinde işte birde ben düzeltmem bir kere o anda yazarım biter :D Sonra bakarim orasi burasi derim ama dokunmam ;) Dokunursam silerim yada orjinalliği gider diye ellemem...Ah ablası ahhhhhh,yürekte var beyinde ama birde anlaşa bilseler ^^ Yüreğinin güzelliği sağolasın bunlar sadece içimden o anki durumlara göre gelenler ;) Teşekkürler ablam... :love:

4

Thursday, 20.05.2010, 14:33

gözyasları siner ya hani her bir dizeye.o andaki herseyi kırıp dökmek.paramparca etmek.haklısın abla "yürekte var beyinde ama birde anlaşa bilseler" sadece bir yaradan vardır yanında bir sen birde kalem ;(
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 20.05.2010, 15:18

çok güzel olmuş ablam tşkler
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 20.05.2010, 15:19

CANIMSIN ASİİİ bak inan yaradan yeter bir insana tabiki ablan olarak bende yanındayım bağırırım çağırırım kızarım ama hepsi senin iyiliğin içindir.Biliyorsunki sana şu aralar felaket kızıyorum.Sebebide o gözyaşların.Herkes laylaylomda sen niye ağlamaktasın...Bırak değerini bilmeyen değerinde değerindekilerle kalsın...İşte bu yüzden kızıyorum zorla güzellik olmaz zaten güzellikte yok izlediğim ortada...Herşey yerle bir lütfen,lütfen,lütfen...Yara olmuş kangren sen hala iyi olur derdindesin olmaz olsada şu saatten sonra kesilmekten kurtulamaz bunu anla ve hayata geri dön.Bak sağına soluna sonra yaşa hayatını doyasıya...Hiç ama hiç yakışmıyor sana bu hal ve hareketler.Gereken neysede yap izin ver yaralarının tedavi edilmesine bırak bir özgür bırak sil at şu düşünceleri tekrarlıyorum sana yakışmıyor ve asla değmez...!SENİ SEVİYORUM :love: AMA DELİRTME BENİ :cursing: DÖVECEM ARTIK :gelgel:ÖZGÜRLÜĞÜNÜN KIYMETİNİ BİL BU LAFIMIDA UNUTMA ;)

• Özel mesaj gönder

7

Thursday, 20.05.2010, 15:24

TEŞEKKÜR EDERİM NİSA ^^ ASİYE BAĞRINIRKEN SENDE GİDECEKTİN VALLA ARADA :D SZİLERİN YÜREĞİNİZİN GÜZELLİĞİ :love: GÖNLÜNÜZCE OLSUN...

8

Thursday, 20.05.2010, 22:32

ellerine sağlık Gönül arkadaşım :) yanlız şurası şöyle olsaymış daha hoş olucakmış :-P
ben şimdi tema yorumlamaktan geliyorum. hızımı alamadım sanırım :D
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

• Özel mesaj gönder

9

Thursday, 20.05.2010, 22:47

Hehehe dur bu daha birşey değil :D Ben gece rüyalarımda bile görmeye başladım :D her sabah merakla hangi arkadaş nasıl tema ekledi diye kahvaltımdan önce bakar oldum :D Konuk gittiğim radyolarda gördüğüm temalarda aaa asinin,yok karagözlümün,bu gifli efesin,bu Ruyamnurun,Boranın der oldum (İmza kapatılsa bile):D Artık herşeye bakarken şöyle olsaydı önerim diye düşünür oldum :thumbsup: Ama olsun o bir abla sağol,teşekkür ederim diyorlar ya işte o zamanda iyikide der oldum :love:

10

Friday, 21.05.2010, 02:56

CANIMSIN ASİİİ bak inan yaradan yeter bir insana tabiki ablan olarak bende yanındayım bağırırım çağırırım kızarım ama hepsi senin iyiliğin içindir.Biliyorsunki sana şu aralar felaket kızıyorum.Sebebide o gözyaşların.Herkes laylaylomda sen niye ağlamaktasın...Bırak değerini bilmeyen değerinde değerindekilerle kalsın...İşte bu yüzden kızıyorum zorla güzellik olmaz zaten güzellikte yok izlediğim ortada...Herşey yerle bir lütfen,lütfen,lütfen...Yara olmuş kangren sen hala iyi olur derdindesin olmaz olsada şu saatten sonra kesilmekten kurtulamaz bunu anla ve hayata geri dön.Bak sağına soluna sonra yaşa hayatını doyasıya...Hiç ama hiç yakışmıyor sana bu hal ve hareketler.Gereken neysede yap izin ver yaralarının tedavi edilmesine bırak bir özgür bırak sil at şu düşünceleri tekrarlıyorum sana yakışmıyor ve asla değmez...!SENİ SEVİYORUM :love: AMA DELİRTME BENİ :cursing: DÖVECEM ARTIK :gelgel:ÖZGÜRLÜĞÜNÜN KIYMETİNİ BİL BU LAFIMIDA UNUTMA ;)

bende seni çok seviyorum canım ablam benim..suraya yazdıklarındada sonuna kadar haklısın....insan karar vermek zorundadır bazı seylere sanırım bende bunu yasıyorum.kararımıda verdim tesekkürler bu içten ve güzel öğüdün için...ama avatarımı seviyorum :)))))istersen beni :gelgel: :D duygu insanıyım napim:)) söz ağlamıycam artık:)))

11

Friday, 21.05.2010, 11:25

Yorumlara Katilmaktada Acemiligim Gün Yüzüne Cikiyor:-D

ABLAA YÜREGİNE SAGLİK TSKLER :thumbsup:

• Özel mesaj gönder

12

Friday, 21.05.2010, 11:30

Estağfurullah ablam olurmu öyle şey ;) hepimiz öyleydik devam gayet iyi gidiyorsun.Teşekkürler güzel yorumuna,seninde yüreğine sağlık :)

Surmeli

Profesyonel

• "Surmeli" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Monday, 24.05.2010, 22:37

güzel ellerine emegine saglik bacim tskkr.
selam ve dua ile.

• Özel mesaj gönder

14

Monday, 24.05.2010, 23:13

Sağolasın arkadaşım seninde yüreğine sağlık ^^ Allah'a emanet ol...

15

Wednesday, 26.05.2010, 12:28

Emegıne yuregıne saglık ablacımm cok guzel :thumbsup:
[align=center]
[img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/1152/1152970d6l03kh6be.gif[/img]

[color=#0000ff][b][color=#000000]Kişinin güzelliği yüz ile, yüzün güzelliği göz ile, Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile belli olur[/color].[/b][/color]

• Özel mesaj gönder

16

Wednesday, 26.05.2010, 13:09

Teşekkürler ablam seninde yüreğine sağlık ;)