Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

):

Birde bu bıraktığın boşluğun dj adı yeri olduğunun anlaşılması için üstte bırak...İmzan mükemmel bir yerde ve sanırım butonlarıda kol düğmeleri şeklinde yaptın
Emeğine paylaşan yüreğine teşekkürlerimle,çalışmalara devam gittikçe güzelleşiyoruz
((( ben ne zaman bir temam da vasatı gecerim simdi bir tema daha ekleyecem ama renk uyumu yok gercektende istediğiniz gibi elestirin
tema bitince farkediyorum bazi seyleri birde is yerinde o arada buldugum kisıtlı zamanlaa biseyler yapmayaa calisiyorum hepinizin desteyinee cok tsk
Hergün değil iki günde bir ekle gerekirse üç gün dursun göz at öyle ekle...Şiir gibi düşün,napıyoruz yazıp bir kıyıya atıp sonra yeniden göz atıyoruz,sonra sesli okuyoruz.Temalarındada öyle yap,radyonda dene,tekrar tekrar incele düzeltmelerini yap,sen heyecanlanıp bir an evel ekleyeyim beğeneceklermi diyorsun
Başarılarının devamı