Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın
  • Konuyu başlatan "(Masum)"

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

1

Sunday, 30.05.2010, 02:55

Program Kullanmadan MSN'nizi Çoklu Yapmak

Merhabalar. Biliyorsunuzki piyasada çoklu msn yaması yapmak için tonlarca program var. Ancak bunlardan kaçı güvenilir ki ? Bunu anlamamız çok zor. Yazılan kodları göremediğimiz için güvenmekte çok zor oluyor. Ne malum keygoller yemeyeceğimiz :) Şimdi kısa ve basit bir yöntemi yazıyorum sizlere. Bunu uygulayın. Hiç çoklu yapmak için program, yama vs vs indirmenize gerek kalmasın.

Şimdi Bilgisayarımı tıklıyoruz.

Çalıştıra tıklayıp “regedit” yani kayıt defterine giricez. Yazıp enterliyoruz. Sonra sırası ile

HKEY LOCAL MACHINE << SOFTWARE << Microsoft << Windows Live << Messenger

Klasörüne SAĞ tuş ile tıklayarak Yeni bir “DWORD” değeri giriyoruz.

Değerimizin adını MultipleInstances olarak giriyoruz.

Sonra bu açtığımız yeni değerede SAĞ tuş ile tıklıyoruz DEĞİŞTİR diyerek Değerini “1” olarak giriyoruz ve kapatıyoruz.

Not: Anlatım alıntıdır..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

By_Guven

Stajyer

• "By_Guven" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Friday, 4.06.2010, 08:11

HARİKASIN MASUM GÜZEL BİR PAYLAŞIM BİLMEYENLER İÇİN AMA SANIRIM ÇOK KİŞİ MSN PLUS KULLANIYOR ONDADA VAR ÇOKLU MSN EKSTRA BASKA PROGRAMA GEREK YOK EYER MSN PLUS KULLANIYORSANIZ RESİMDEKİ GİBİ YAPIN YETERLİ OLACAKTIR..
Copyright ® By_Guven

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "By_Guven" (4.06.2010, 08:20)

(Masum)

Bilge

• "(Masum)" bir kadın
  • Konuyu başlatan "(Masum)"

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

3

Friday, 4.06.2010, 10:07

evet msn plusta bu ozellıkle var, ama baslıktada dendıgı gıbı
program kullanmadan acmanın yolu bu ;)
Cogalirsin ×
Artarsin +