Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
site kurmak istiyorum
selam ben mustafa yeni bir radyo kurdum lakin site yok alaturka üzerinde nasıl site kura bilirim yardımcı olun lütfen

(
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "(Masum)" (23.06.2010, 14:39)
site kurmak istiyorum
arkadaslar bana yardımcı olun lütfen alaturka yöneticisi

(( [edit@email]
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "(Masum)" (23.06.2010, 14:37)
Eğer site kurmakta zorlanıyorsanız AllaTurkaa size buna benzer bir hizmet veriyor, evet. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsin.
Radyo AllaTurkaa Hizmetinizde
TAVİZ YOK !!!
selam
masum bey bir index gördüm harikaa aynısını baya yaparmısınn
xx
Masum Size NasıL UlaşaBilirim
burdan..
ozel mesajda yazabilirsiniz ama eger her hangi bir soru yada yardim icinse ozelden yardimci olmuyoruz uzgunum..
general1, gordugunuz index eger burdaysa indirip kullanabilirsiniz
ozel index yapmiyorum..
Not: Masum bey degil, bayan...
bana bir index lazim 1 aydirr bulamadim bişey sizden ricam bana bir index yapin sizin bir index gördüm cok begendim
peki sagolun

(
yardım edecek varmı acaba
cevap gelmedigine göre kimse senin icin site kurmak istemiyor, kendin yapmalisin...
yanlis anlama burda bircok üye ve yetkili sana yardimci olacaktir, fakat sen baslamalisin takildigin yerlerde yardim alabilirsin
Sanırım Öyle

( Neyse BiLsem Kimseye Muhtac Olmam Saqlık olsun