Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Gamzeler ( Flatcast Temasi )
Bu tema önizlemeden biraz farkli, Flatcast Producer 4.15 - 4.16 ve yüksegi icin hazirlanmisdir
[flash]http://www.allaturkaa.de/radyo/media/gamze.swf[/flash]
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "MeRaL" (1.02.2011, 20:02)
eline saglık güzel olmuş sonunda flash yapmışsın

biraz geç acıldı olsun
Asil resimler 100 kB den kücük,
daha tema yayinlanmadan calinmasin diye Flash yaptim. < 500kb Flash
4MB de calan muzik...
fakat bende firtina gibi aciliyor.. dsl 6000
Admin yine harikalar yaratmissin Ellerine saglik :harika:
Buarada Bende de Resim Firtina gibi acildi :lol:
burda net yavas bazen cok düsüyor evdekı hızlı bazen 36 kbsp oldugunu gördüm telekom ne yapıyo anlamadım

bank simdi hızlı açıldı

calan olursa furur admın ona göre :böö:
Eline saglık admin. Bu seri gercekten cok harika temalarla dolu. İndirme sartları da gercekten cok iyi düsünülmüs. Teskrler...
admin dedem gene döktürmüssün yaw eline saglik
super beee

İStersen Kullanırım ama Admin abi vuru beni

Bu arada yeniyim arkaplan fln yapmaya basladim
12 yasindayin ama burda 16 gosteriy

tarihi yanlısyazdim bilerek 13 yasin altinda oluyom yoksa
Canberkjim aramiza hosgeldin diyemicem cünkü
kendinde söyledigin gibi basta Kuralara uymadin yani üyelik kurallarina
yasin tutmuyor büyüde gel derim ben. Bunlari senin iyligin icin söylüyorum
tşkler.. güzel bir tema daha hazırlamışsın..
o kadar guzel bir forum ki kendimi alamadim ela abla
ELINE SAGLIK GUZEL BIR TEMA
eline sağlık harika birşey yapmışsın
ELINE SAGLIK GUZEL BIR TEMA[b]
ellerinize sagilik fakat ben neden göremiyorum bu gamzeli temayi simcik cok merak ettim valla,her temayi görurken bunu neden göremiyorum ???
sos help <<<<<bu görmezse meraktan duramaz>><
Ellerine saglik güzel tema Bide alabilsek
:gül: tsklrr emegine saglık dostt ..gercekten agamıza yakısan bı tema olmus yuregıne saglıkkkkk sizinleyiz gönul dostları
:lol: Evet gercekten harika olmus cok duygulandim ve beni ne kadar mutlu ettiniz inanin size surda yazacagim iki kelimeyle ifade edemem bunu...Bu gamzelin anisini anlatmak isterim size ben uzun birsüre tedavi icin hastanede kalmistim dogal olarak biraz solgun sararmis döndüm eve haa :lol: birde ben cok derin gamzeleri olan birisiyim esim bana oyuk oyuk gamzelim der ozaman esim bu parcayi benim icin ilk radyoda istek yapmis ve bütün dj canlara vermis hanim aga geldinde radyoya girdinde bu parcayi herzaman benden calin demis ne zaman bu parcayi duysam duygulanirim ve mutlaka aglarim sizde beni cok duygulandirdiniz ve onurlandirdiniz nekadar cok tsk etsem azdir size ....emeginize yüreginize dostlugunuza sayginiza ilginize hayranim ALLAH razi olsun sizden cok sagolunnnn
MEGA HANIM AGA, MEGA HANIM AGA,