Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Tuesday, 13.07.2010, 21:30

Fetüs Bebegin Anneye Mektubu

Ben doğmayan bir bebeğim ANNE,
Kalbim atıyor sadece,
Sakın bana kıyma ANNE,
Maddi imkanımız yok diye.

Bende doğmak istiyorum ,
Ellerinde büyüyeyim ANNE,
Seni şimdiden çok seviyorum,
Kanınla besleniyorum ANNE.

Babam işsizmiş söyledin,
Sen ağlarken duydum ANNE,
Bebeği aldıralım diyordunuz,
Beni öldürmeğin ANNE.

Minicik kalbim atıyor bak dinle,
Aldıralım dediğinizde ağlıyorum,
Benden ak sütünü esirgeme ANNE,
Beni koru sakın parçalattırma ANNE.

Şimdi çok küçücük bir bebeğim,
Söylediklerinizi de anlayabiliyorum ANNE,
Sen doktora gidelim dediğinizde,
Ben çok korkuyorum ANNE.

Küçük olduğum için sesimi duyuramıyorum,
ALLAH rızkımı verdi ben onunla geliyorum,
Ben seni hep duyuyorum ve seviyorum,
Sakın beni öldürmeğin ANNE.

Tatlı bir bebeğin doyumsuz bir tadım olacak,
Gözümü açtığımda ilk cümle anne duyulacak,
Bu sana yazdığım küçük bir mektup ANNECİM,
Meleklere verdim yastığına koyacak .

Şimdi söyle ANNECİM aldıracak mısın beni?
Yoksa kucağına alıp öpüp koklayacak mısın
Minicik kalbim ve minicik bir bedenim var,
O minicik kalbimi ve beni sen koru ANNECİM

Hüsne GÜVEN

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "тE'D¡ρ" (16.05.2012, 22:48) düzenleme sebepleri: Yazar Eklendi

hüsne

Acemi

• "hüsne" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 16.05.2012, 21:55

bu şiirin yazarı kim ve neden yazarın adını not düşmüyorsunuz burda bu şiir benim şiirim üstelik her türlü telif hakkıda bana aittir

hüsne

Acemi

• "hüsne" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 16.05.2012, 22:06

merhaba

fetüs bebeğin anneye mektubu bu şiir bana ait ve siz bu şiiri burda izinsiz sitenizde yanınlanmasına izin veriyorsunuz üstelik alıntı olduğunu bildirdiğiniz yerde yazarın adınıda not düşmeniz gerekmezmiydi? ben şair hüsne güven bütün sözleirm ve şiirlerim noter tastikli ve herr türlü telif hakkı bana aittir lutfen bunu düzeltiniz aksi taktirde suç duyurusunda bulunulacaktır...saygılarımla hüsne güven

4

Wednesday, 16.05.2012, 22:52

@hüsne
Şiirin Yazarı Eklenmiştir Normalde Şiirlerin Altına Şaiirleri Yazılır Şaiiri Bilinmeyene Alıntı Notu Düşülürdü
Sanırım Arkadaşım Minik Bir Hata Yapmış Yada Unutmuş Olmalı
Şayet Eserin Sahibi Siz İseniz Arkadaşımızın Yapmış Olduğu Yanlışlıktan Dolayı Özür Dileriz
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

hüsne

Acemi

• "hüsne" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 16.05.2012, 23:00

buyurun

Edit //

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "тE'D¡ρ" (16.05.2012, 23:01) düzenleme sebepleri: http://www.siirkolik.com/siirler/104266-fetus-bebegin-anneye-mektubu.asp o şiirin gerçek yayınlandığı site tarih ve şiirin gerçek kimliğidir

6

Wednesday, 16.05.2012, 23:05

Sizde Bilirsiniz Google Sorunca Yazarını Görebiliyoruz :thumbup: Site Linkleri Forum İçerisinde Yasaktır ^^
Şuda Bir Gerçek'ki Burası Bir Paylaşım Platformu Ve Üyelerin Paylaşımları Onların Sorumluluğundadır Forum Sorumluluğunda Değil
Bize Sadece Uyarıda Bulunabilirsiniz Bizde Araştırırız Doğru Olanı Neyse Onu Yapmaya Çalışırız Elimizden Geldiğince
Siz Bize Ne Kadar Yardımcı Olmaya Çalışırsanız Bizde Fazlasıyla Yardımcı Olmaya Çalışırız

Saygılarımızla..!

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

hüsne

Acemi

• "hüsne" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, 16.05.2012, 23:12

ben gereğini dedim fakat sizin burda bu şekilde üyelerinize bir başkasının şiirleirni yayınlamasına izin vermemelisiniz gerekir şiirin her türlü telif hakkı bana aittir ya ben size hiç bildiri yapmadan direk gidip suç duyurusunda bulunsaydım ne olacaktı siteniz ve üyeniz sorarım size

8

Wednesday, 16.05.2012, 23:18

Yukarıdada Belirttiğim Gibi
Burası Bir Paylaşım Forumu Ve Üyelerin Paylaşımları Kendi Sorumlulukları Altındadır
Bir Elimizden Geldiğince Yapılan Paylaşımları Kontrol Etmeye Çalışıyoruz Kabul Edersinizki Bizlerde Birer İnsanız MAKİNE DEĞİL
Göremediğimiz Yada Gözümüzden Kaçırdığımız Ayrıntılar Olabilir Biraz Saygıyı Hakettiğimizi Düşünüyorum Ben.!

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "тE'D¡ρ" (16.05.2012, 23:31)

hüsne

Acemi

• "hüsne" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, 16.05.2012, 23:29

elbetde olabilir sizde haklısınız gözden kaçmış olabilir burda saygsızlık yaptığımı düşünmüyorum hakkımı arayarak uyarıda bulundum !burda madur olan biri varsa oda benim

10

Wednesday, 16.05.2012, 23:35

Yukarıda Yazdıklarınızı Tekrardan Okuduğunuzda Eminim Saygıdan Kastım Ne Daha İyi Anlayacaksınız

Siz Hakkınız Olanı Belirterek Bize Yardımcı Oldunuz Hakkınızı Aradınız
Bizde Üzerimize Düşeni Yaptığımızı Hatalı Olan Bir Şeyi Düzelttiğimizi Vede Hakkılının Yanında Olduğumuzu Gösterdiğimize İnanıyorum
Umarım Mağduriyetinizi Giderebilmişizdir

Yapılan Hatayı Düzeltmemizde Yardımcı Olduğunuz İçin Ayrıca Teşekkür Ederiz.!

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "тE'D¡ρ" (16.05.2012, 23:44)

hüsne

Acemi

• "hüsne" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Wednesday, 16.05.2012, 23:38

ben teşekkür ederim iyi geceler diliyorum saygılarımla Hüsne GÜVEN