Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Thursday, 15.07.2010, 18:48

Asla Geriye Bakma

Bir gün gelir döner durursunuz etrafınızda..Çünkü aslında zaten gittiğiniz başka bi yer yoktur; o etrafınızdan başka..Pişmanlıklarınız olur; ama yenisine hazırsınızdır. İyi ki yaptım dedikleriniz olur; ama bir daha olmayacağını düşünürsünüz bu iyi kilerin.. Çünkü siz hala kendi etrafınızdasınızdır..Başka bir yere hiç gitmemişsinizdir.

Ve öyle bir gün gelir ki; hesaplaşma günüdür. Ama kiminle niye hesaplaşacağınızı bilmezsiniz. Çünkü aslında sizden başka kimseyle hesabınız yoktur. Bilirsiniz de itiraf edemezsiniz. Etseniz de elinizden bir şey gelmez. en büyük halim vicdanınızdır evet ama; asla kendi kaleminizi kıramazsınız; başkalarınınkini gözünüz kırpmadan kırsanız da…

Aslında kim bilir kaç kişiyi kurban etmişsinizdir,kendiniz için, kendi hayatınızdan.. Ama kendinizi edemezsiniz o kadar kolayca.. Aslında etmenize de gerek yoktur. Yeterince cana kıymışsınızdır, birine daha gerek yoktur..

Hiç kimse o kadar da iyi değildir yada bir o kadar kötü..Her günahınızın bir nedeni vardır yada neden olan birileri..Oysa, tüm günahlarınızın bedelini tek başınıza ödemişsinizdir. Evet haksızlıktır bu..Neden tek başıma dersiziniz..Neden o yada onlar da ödemiyor bu ağır bedelleri..Oysa herkes kendine bunu diyip durur; aslında her kes ödüyordur aynı günahın aynı bedelini; birbirinden habersiz…

Hayat ise, şu klasik söz gibi, önce sınavı yapıp sonra öğretmeye devam eder; size rağmen, aldığınız tüm derslere rağmen ve verdiğiniz tüm sınavlara rağmen; tuzaklarına çekmeye devam eder. Bu onun başarısıdır; ki bu da sizin başarısızlığınıza denk gelir. Yine sınıfta kalmışsınızdır; ama üzülmeyin, ders hala devam edecektir. Hiç teneffüsü yoktur bu dersin ve çıkışı yoktur bu sınıfın; daha doğrusu size bu yanlışı belletmiştir hayat, büyük bir başarıyla..Oysa vardır; asla geriye bakmamak

2

Thursday, 15.07.2010, 19:51

Hayat ise, şu klasik söz gibi, önce sınavı yapıp sonra öğretmeye devam eder; size rağmen, aldığınız tüm derslere rağmen ve verdiğiniz tüm sınavlara rağmen; tuzaklarına çekmeye devam eder. Bu onun başarısıdır; ki bu da sizin başarısızlığınıza denk gelir. Yine sınıfta kalmışsınızdır; ama üzülmeyin, ders hala devam edecektir. Hiç teneffüsü yoktur bu dersin ve çıkışı yoktur bu sınıfın; daha doğrusu size bu yanlışı belletmiştir hayat, büyük bir başarıyla..Oysa vardır; asla geriye bakmamak

Çok dogru...
Paylasiminiz icin tesekkürler..

3

Thursday, 15.07.2010, 20:08

TSKLER FILIZ BEGENMENE SEVINDIM

4

Thursday, 15.07.2010, 20:56

paylaşım için tşk

sibela

Profesyonel

• "sibela" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 15.07.2010, 21:33

hayat işte ..mükemmel güzel bir anlatım paylaşım için teşekkürler...
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~

6

Friday, 16.07.2010, 00:54

TSKLER DELIKURT SIBELA

7

Saturday, 17.07.2010, 15:35

ÇOK GÜZEL YÜREĞİNE SAĞLIK SEVEREK TAKİP EDİYORUM PAYLAŞIMLARNIZI DEVAMINI DİLERİM ...

8

Saturday, 17.07.2010, 23:48

TSKLER AYYÜZLÜM EKSIK OLMA SAGOLL