Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Arkadaşım buton yazılarınızdaki "yamuk" ifadesi yerine "eğri"yada"eğik" yazı ifadesini kullansak daha hoş durmazmı?Renk uyumu olarak ikinci temanız hoş ben renk akımına biraz daha dikkat diyorum.Karıştıracaksak tonlamayla uygun renkleri karıştıralım.Birinci temadaki imzanız oldukça büyük ve alakasız dikkat çeken bir renkle yazılmış.Kullanacak arkadaşlarımız belirsiz imzaları tercih eder ama tabiki silinemeyecek olmasıda emeğinizi korumak adına bir önlemdir.İkinci temadaki imza renk uyumundaysada büyük ve silinebilecek bir yerde.O imzayı erkeğin koluna az koyu tonla yazsak daha hoş durur ve silinmesi zorlaşır
Butonlar bölümündeki süslemeyi aşağıya alıp buton yazılarımızı biraz daha büyültebilir okunaklı hale getirebiliriz.Bu günlük bu kadar öneri yeter sanırım
Önerilerimden rahatsız olduğunuz anda belirtirseniz yorumlamadan sadece teşekkür ederim...