Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Epson Ali

Stajyer

• Konuyu başlatan "Epson Ali"

• Özel mesaj gönder

1

Thursday, 21.06.2007, 01:27

YarenFm den yeni bir ilk daha

flatcast radyo yayını wimanp üzerinden dinleme olanağını sunuyoruz
evet arkadaşlar yanlış okumadınız flatcast radyo yayınını winamp üzerinden dinletebiliyoruz aynı anda hem flatcast ta yayın yapıp hemde winamptan o yayını dinletme olanağını yaptık ve başarıya ulaştık bunun icin winamp radyo yayınınızı olması gerekiyor sorularınızı ve yahutta öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplarım iyi forumlar

• "slowcu" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 21.06.2007, 06:14

hayirli olsun basarilarinla gurur kaynagisin yaren fm

Anonymous

Misafir

3

Thursday, 21.06.2007, 08:39

Re: YarenFm den yeni bir ilk daha

Alıntı sahibi ""YarenFm""

evet arkadaşlar yanlış okumadınız flatcast radyo yayınını winamp üzerinden dinletebiliyoruz aynı anda hem flatcast ta yayın yapıp hemde winamptan o yayını dinletme olanağını yaptık ve başarıya ulaştık bunun icin winamp radyo yayınınızı olması gerekiyor sorularınızı ve yahutta öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplarım iyi forumlar

:lol: başarilarinizin devamini dilerim ama bi ilk ten söz etmek mümkün degil yayininiz sürekli böleyse eyvallah ama deneme amacli yayin yaptik diyosaniz (: ben onu coktan yaptim :lol:

ekremekrem

Stajyer

• "ekremekrem" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 21.06.2007, 14:37

winamp üzerinden yayını nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz

CHIL3K3SH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 21.06.2007, 15:12

tebrikler fakat bu winamptan radyo yayınınız olması gerekiyor derken ?

bir shoutcast radyoya sahip olmak değilmidir ?

Anonymous

Misafir

6

Thursday, 21.06.2007, 16:05

Alıntı

bir shoutcast radyoya sahip olmak değilmidir ?

aynen ole

Alıntı

winamp üzerinden yayını nasıl yapıyorsunuz bilgi verebilirmisiniz

winap üzerinde host alarak yapıyoruz
flatcaste baglantıyı mıxer yerıne wınap kullanrak yapıyoruz bu sekıl oluyo

7

Thursday, 21.06.2007, 16:07

Tebrikler yaren fm. Alla Turkaa olarak Basarılarınızın devamını dileriz...

CHIL3K3SH

Stajyer

• Özel mesaj gönder

8

Thursday, 21.06.2007, 16:15

o zaman güzel oluyordur heralde :) YarenFm Tekrar Tebrik Ederim Sizleri

Epson Ali

Stajyer

• Konuyu başlatan "Epson Ali"

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 22.06.2007, 02:00

Re: YarenFm den yeni bir ilk daha

Alıntı sahibi ""pesimist""

Alıntı sahibi ""YarenFm""

:lol: başarilarinizin devamini dilerim ama bi ilk ten söz etmek mümkün degil yayininiz sürekli böleyse eyvallah ama deneme amacli yayin yaptik diyosaniz (: ben onu coktan yaptim :lol:

öncelikle pesimist kardeş sen yapmış olabilirsin ilk ama bununla ilgili bir bilgiye rastlamadım forum eğer eklediysen ben görmedim tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum. ben test etmek icin yaptım süreklilik te olabilir neden olmasın.

arkadaşlar şunu söylemek gereği duyuyorum flatcast radyo yayınını winamptan dinletmenin ne gibi faydaları olur ve ya nasıl olur size onun hakkında kısa bir bilgi verimek isterim.

öncelikle shoutcast radyo yayınınız olması gerekiyor ilk öncelikle eğer winamp üzerinden yayın yapmak istiyorsanız tabi
nasıl oluyor winamptan flatcast yayını dinletmek diye soruyorsanız
flatcat dj mikserini değiştirip winamp ı mikser olarak kullanabiliyorsunuz bir de winamp yayınınız var elinizde onda da yayınınızı winamp üzerinden yapıyorsunuz size kalan bu ikisini birleştirmek flatcastta mikser olarak winamp ı kullanırken shoutcast ı çalıştırıp winamp yayınınızı devreye sokarsanız verdigiğiniz link e tıklayanlarda winamp acılıcaktır ve vinamptan dinliyceklerdir.
bunu ne gibi faydaları olur derseniz örnek olarak bir arkdasınızı ve yahutta sizin baska bir siteniz var radyo ile alakalı deigl ama oraya gelenlerede müzik dinletmek istiyorsunuz diyelim sitenize player eklersiniz ve diger radyodaki yayını eklemek istediğiniz başka sitede dinletme olanağına sahip olursunuz ayrıca tek tek dinletme özelliğinede sahipsiniz ve dinleyeni banlama özelliğide var yalnız bunu shoutcast radyo admin panelinden ip sini banlıyorsunuz banladığınız sahsın kim olduğunu bilemezsiniz :)) winamp radyo yayınının ücretsizi varmı bilmiyorum arkadaşlar bildiğim kadarı ile ücretli varsada araştırmak lazım

Anonymous

Misafir

10

Friday, 22.06.2007, 09:06

yok bilgi yok zaten bne kendim denedim (:

rhtym

Acemi

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 11.11.2008, 22:07

merhaba

kardesım su winampdan dinleme olayı nasıl oluyo onu bilmiyorum yardımcı olurmusun..? :) tesekkurler :)

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 12.11.2008, 01:24

Re: merhaba

Alıntı sahibi ""rhtym""

kardesım su winampdan dinleme olayı nasıl oluyo onu bilmiyorum yardımcı olurmusun..? :) tesekkurler :)

Arama butonuna winamp yazsaydin bir cok aciklayici baslik bulabilirdin ama istersen bundan basla: Winampt'an Radyo Yayini (shoutcast)

JoFieL

Profesyonel

• "JoFieL" bir erkek

• Özel mesaj gönder

13

Wednesday, 12.11.2008, 01:35

Emeğine PayLaşımına SağLık