Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi ""YarenFm""
flatcast radyo yayını wimanp üzerinden dinleme olanağını sunuyoruz
evet arkadaşlar yanlış okumadınız flatcast radyo yayınını winamp üzerinden dinletebiliyoruz aynı anda hem flatcast ta yayın yapıp hemde winamptan o yayını dinletme olanağını yaptık ve başarıya ulaştık bunun icin winamp radyo yayınınızı olması gerekiyor sorularınızı ve yahutta öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplarım iyi forumlar
Alıntı sahibi ""pesimist""
Alıntı sahibi ""YarenFm""
flatcast radyo yayını wimanp üzerinden dinleme olanağını sunuyoruz
evet arkadaşlar yanlış okumadınız flatcast radyo yayınını winamp üzerinden dinletebiliyoruz aynı anda hem flatcast ta yayın yapıp hemde winamptan o yayını dinletme olanağını yaptık ve başarıya ulaştık bunun icin winamp radyo yayınınızı olması gerekiyor sorularınızı ve yahutta öğrenmek istediklerinizi yazarsanız cevaplarım iyi forumlar
:lol: başarilarinizin devamini dilerim ama bi ilk ten söz etmek mümkün degil yayininiz sürekli böleyse eyvallah ama deneme amacli yayin yaptik diyosaniz (: ben onu coktan yaptim :lol:
) winamp radyo yayınının ücretsizi varmı bilmiyorum arkadaşlar bildiğim kadarı ile ücretli varsada araştırmak lazım
Alıntı sahibi ""rhtym""
kardesım su winampdan dinleme olayı nasıl oluyo onu bilmiyorum yardımcı olurmusun..?tesekkurler
![]()