Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yükledim hersey tamam 2 türlüde denedim indexin icerisindeki resimler zaten bir resim upload sitesine yollanmıs ve hepsi calısır durumda o sekildede denedim aynı resimleri tek tek kayıt edip siteme upload ettim index icinde resim yollarını sitemide gösterdim ama nafile sorun aynı.
mozilla firefoxda siyah ekran ve dj gifi ve radyo kuralları gözüküyor fakat google chrome ve internet explorer de yukarda vermiş oldugum sekilde kodlardan ibaret bir görünüm cıkıyor sorunu anlayamadım.
mozilla firefoxda siyah ekran ve dj gifi ve radyo kuralları gözüküyor fakat google chrome ve internet explorer de yukarda vermiş oldugum sekilde kodlardan ibaret bir görünüm cıkıyor sorunu anlayamadım.
Birde Blogcudaki adrese Bakarmisin Night arkadasim.Ayni ise Sorunu Birde Normal internet Expolerle açmayı dene. Neticesini Yazarsan Sevinirim.Saygilarimla...
evet blogcuda herhangi bir sorun göremedim ftp ye attıgımda .html olarak sonuc benim dedigim gibi oluyor sadece ilginizden dolayı teşekkür ederim başka indexlere göz atalım nasip değilmiş