Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "Gönül "abla""

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 15.08.2010, 00:53

Güzellik Dediğin Nedir ki?

"Bebeğimi görebilir miyim?" dedi yeni anne. Kucağına yumuşak bir bohça verildi ve mutlu anne, bebeğinin minik yüzünü görmek için kundağı açtı ve şaşkınlıktan adeta nutku tutuldu! Anne ve bebeğini seyreden doktor hızla arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı. Bebeğin kulakları yoktu.

Muayenelerde, bebeğin duyma yetisinin etkilenmediği, sadece görünüşü bozan bir kulak yoksunluğu olduğu anlaşıldı. Aradan yıllar geçti, çocuk büyüdü ve okula başladı. Bir gün okul dönüşü eve koşarak geldi ve kendisini annesinin kollarına attı. Hıçkırıyordu. Bu onun yaşadığı ilk büyük hayal kırıklığıydı; ağlayarak "Büyük bir çocuk bana ucube dedi." Küçük çocuk bu kadersizliğiyle büyüdü. Arkadaşları tarafından seviliyordu ve oldukça da başarılı bir öğrenciydi. Sınıf başkanı bile olabilirdi; eğer insanların arasına karışmış olsaydı. Annesi, her zaman ona "Genç insanların arasına karşımalısın" diyordu, ancak aynı zamanda yüreğinde derin bir acıma ve şefkat hissediyordu. Delikanlının babası, aile doktoru ile oğlunun sorunu ile ilgili görüştü; "Hiçbir şey yapılamaz mı?" diye sordu. Doktor "Eğer bir çift kulak bulunabilirse, organ nakli yapılabilir" dedi. Böylece genç bir adam için kulaklarını feda edecek birisi aranmaya başlandı. İki yıl geçti bir gün babası "Hastaneye gidiyorsun oğlum, annen ve ben, sana kulaklarını verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sır" dedi.

Operasyon çok başarılı geçti ve adeta yeni bir insan yaratıldı. Yeni görünümüyle psikolojisi de düzelen genç, okulda ve sosyal hayatında büyük başarılar elde etti. Daha sonra evlendi ve diplomat oldu. Yıllar geçti, bir gün babasına gidip sordu: "Bilmek zorundayım, bana bu kadar iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbir şey yapamadım." "Bir şey yapabileceğini sanmıyorum" dedi babası. "Fakat anlaşma kesin, şu anda öğrenemezsin, henüz değil."

Bu derin sır yıllar boyunca gizlendi. Ancak bir gün açığa çıkma zamanı geldi. Hayatının en karanlık günlerinden birinde, annesinin cenazesi başında babasıyla birlikte bekliyordu. Babası yavaşça annesinin başına elini uzattı; kızıl kahverengi saçlarını eliyle geriye doğru itti; annesinin kulakları yoktu. "Annen hiçbir zaman saçını kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu" diye fısıldadı babası. "ve hiç kimse, kulakları olmadığı için annenin daha az çirkin olduğunu düşünmedi değil mi?"

Gerçek güzellik fiziksel görünüşe bağlı değildir, ancak kalptedir!
GÖRECEK GÜNLER VAR DAHA,ALDIRMA GÖNÜL ALDIRMA....

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (14.09.2010, 20:54)

__Devil__

Stajyer

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 15.08.2010, 00:59

Bencede cok güzel bir tespit , bir kisi ne olursa olsun istese 150 kilo olsun , gercek güzellik kalptetir...
Fakat bazilari bu konuyu alay konusu edipde , kilolu insanlarin arkasindan konusuyorlar ,ve alay ediyorlar bu cok yanlis ..... ( Anlayana )

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 15.08.2010, 01:38

Evet çok haklısınız,okuduğunuz için teşekkürler....

4

Sunday, 15.08.2010, 01:47

ABLAM EMEGINE SAGLIK COK GÜZELDI :)

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 15.08.2010, 02:23

Ben teşekkür ederim ablam okuduğun için sağol ^^

6

Tuesday, 17.08.2010, 13:32

guzellik icin cok sey denilebilir aslinda misal kalbinin temizligi yuze vurmus gbi ki hikayade bile guzellik icin caba olmus.ne yazikki gunumuzde guzeligi bile cirkine dusurenler bile oluyor ne yazik diyorum.buda riyakarlikdan olsa gerek :thumbup:
iyi olmak istiyorsan.once kotu olduguna inan:):)
[url]http://www.ruyaselifm.blogcu.com/[/url]

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 17.08.2010, 19:39

Teşekkürler...

sibela

Profesyonel

• "sibela" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Thursday, 19.08.2010, 09:27

Babası yavaşça annesinin başına elini uzattı; kızıl kahverengi saçlarını eliyle geriye doğru itti; annesinin kulakları yoktu. "Annen hiçbir zaman saçını kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu" diye fısıldadı babası. "ve hiç kimse, kulakları olmadığı için annenin daha az çirkin olduğunu düşünmedi değil mi?" ;( ;(

Gerçek güzellik fiziksel görünüşe bağlı değildir, ancak kalptedir! ;(

bu güzel ve anlamlı paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık ...
~~Ben ne zaman büyüdüm annem ~~

BARON*ALP

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 27.08.2010, 14:38

BÖYLE GÜZEL BİR YAZI İÇİN TŞKLER EMEGİNİZE SAGLIK

10

Saturday, 28.08.2010, 03:05

bir güzeli bir <<<<sivilce <<<<<<<<<< bir serveti bir <<<<<<<kıvılcım yok edermiş.........

tüm yorumlar çok yüreğinize sağlık

• Özel mesaj gönder

11

Tuesday, 31.08.2010, 15:45

ÇOK GUZELLL PAYLAŞIM İÇİN TŞK EMEĞİNİZE SAGLIK...

PR€NS€S35

Profesyonel

• "PR€NS€S35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

12

Saturday, 27.11.2010, 03:43

COK DUYGULANDIM GERCEKTEN HARIKA ELINIZE YÜREGINIZE SAGLIK COK GUZEL PAYLASIMDI :( ;)
GüLDÜm AgLAtTiLAr SEVdim AldaTtiLAr ..SARiLDim BirAKdiLAr...

13

Thursday, 7.07.2011, 13:24

:1alkis:

ne güzel konular acmis benim gönlüm...
emegine saglik canim...

• "BY_DUSLER" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Friday, 8.07.2011, 01:16

[b]SeNiN ÇeLMe TaKTıĞıN YeRDeN BaŞLıYoRuM HaYaTa..VaRSıN YaRa iÇiNDe KaLSıN DiZLeRiM,YüReĞiM KaDaR aCıMaZ NaSıLSa[/b]

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Monday, 12.11.2012, 12:00

_______Gerçek Sevgi______

"Bebeğimi görebilir miyim" dedi yeni anne. Kucağına yumuşak bir bohça verildi ve mutlu anne bebeğinin minik yüzünü görmek için kundağı açtı ve şaşkınlıktan adeta nutku tutuldu! Anne ve bebeğini seyreden doktor hızla arkasını döndü ve camdan bakmaya başladı. Bebeğin kulakları yoktu... Muayenelerde bebeğin duyma yetisinin etkilenmediği sadece görünüşü bozan bir kulak yoksunluğu olduğu anlaşıldı.
Ara
dan yıllar geçti çocuk büyüdü ve okula başladı. Bir gün okul dönüşü eve koşarak geldi ve kendisini annesinin kollarına attı. Hıçkırıyordu. Bu onun yaşadığı ilk büyük hayal kırıklığıydı; ağlayarak
“Büyük bir çocuk bana ucube dedi.”
Küçük çocuk bu kadersizliğiyle büyüdü. Arkadaşları tarafından seviliyordu ve oldukça da başarılı bir öğrenciydi. Sınıf başkanı bile olabilirdi; eğer insanların arasına karışmış olsaydı. Annesi her zaman ona “Genç insanların arasına karışmalısın” diyordu ancak aynı zamana yüreğinde derin bir acıma ve şefkat hissediyordu.
Delikanlının babası aile doktoruyla oğlunun sorunu ile ilgili görüştü;
“Hiçbir şey yapılamaz mı?”
diye sordu. Doktor
“Eğer bir çift kulak bulunabilirse organ nakli yapılabilir”
dedi. Böylece genç bir adam için kulaklarını feda edecek birisi aranmaya başlandı. İki yıl geçti. Bir gün babası
“Hastaneye gidiyorsun oğlum annen ve ben sana kulaklarını verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sır”
dedi. Operasyon çok başarılı geçti.
Yeni görünümüyle psikolojisi de düzelen genç okulda ve sosyal hayatında büyük başarılar elde etti. Daha sonra evlendi ve diplomat oldu.
Yıllar geçmişti bir gün babasına gidip sordu:
“Bilmek zorundayım bana bu kadar iyilik yapan kişi kim? Ben o insan için hiçbir şey yapamadım”
“Bir şey yapabileceğini sanmıyorum” dedi babası “fakat anlaşma kesin şu anda öğrenemezsin henüz değil..” Bu derin sır yıllar boyunca gizlendi.
Ancak bir gün açığa çıkma zamanı geldi. Hayatının en karanlık günlerinden birinde annesinin cenazesi başında babasıyla birlikte bekliyordu. Babası yavaşça annesinin başına elini uzattı; kızıl kahverengi saçlarını eliyle geriye doğru itti; annesinin kulakları yoktu.
“Annen hiçbir zaman saçını kestirmek zorunda kalmadığı için çok mutlu oldu” diye fısıldadı babası”. Ve hiç kimse annenin daha az güzel olduğunu düşünmedi değil mi? Gerçek güzellik fiziksel görünüşe bağlı değildir ancak kalptedir! Gerçek mutluluk gördüğün şeyde değil asıl görünmeyen yerdedir. Gerçek sevgi yapıldığı bilinen şeyde değil yapıldığı halde bilinmeyen şeydedir!

romantik.ser

Profesyonel

• "romantik.ser" bir erkek

• Özel mesaj gönder

16

Tuesday, 13.11.2012, 01:04

çok anlamlı , paylaşım için teşekkürler...
Başımız Toprak, Sonumuz Toprak. Mühim Olan, ÇAMURLAŞMADAN YAŞAMAK VE İNSAN KALABİLMEK ...

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Tuesday, 13.11.2012, 01:57

Okuyan yüreğinize sağlık,ben tşk ediyorum sağolun..

• ".CANKIZ*." bir kadın

• Özel mesaj gönder

18

Tuesday, 13.11.2012, 21:50

Gönül abla ve ASİ her ikinize de teşekkürler bu güzel paylaşımı okuma fırsatı verdiğiniz için :1alkis: :1alkis:
'' Söz Vardır Asalet Dolu , Söz Vardır Rezillik Diz Boyu...''

ZENoBIA

Bilge

• "ZENoBIA" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Wednesday, 14.11.2012, 10:21

Aramada malesef çıkmadı,tekrar paylaşımış oldu,konu yenilenmiş oldu sevgi adına.
Tşk ediyorum okuyan yüreklere.