İNSANDA MORALKALMIYOR 1SAAT ICINDE CIKDI VEBIR ANDA DUSDU OPUANIVEREN ARKADASIN TEMALARINIGORMEK ISDIYORUM BAKIYIM NASIL TEMALARI KENDEIMDE BIRAZOLSUN DAHA ILERLEDIM DIYE DUSUNUYORDUM AMA MORALIM COKBOZULDU BU INISLER BENDETEMA YAPMA ISDEGINIBITIRDI SUAN
VE 1 VERECEK ARKADASI BEKLIYORUM ONUDA VERSINLER DERHAL GIDIYORUM BIRDAHA ASLA BAKMAK ICIN DAHI GIRMIYECEM ALATURKAYA ..
samimiyetinize güvenerek müsadenizle sevgi abla demek istiyorum
siz çok azimli ve başarılı bir bayansınız ki yeni başladınız. bu şekilde düşünmekle tabi ki haklısınız fakat bir kaç densizin yüzünden pes etmeyin lütfen. bende tema yapmama ragmen sırf bu yüzden hiç eklemedim. sizden daha da eski olan ve çalışmalarının artık tema halinden çıkıp sanat haline dönüşen arkadaşlarımızın emeği çok yendi ve hala da yenmekte. sizi çok iyi anlıyorum fakat o insanların amacı zaten sizi yıldırmak değil mi ?
rica ediyorum çok başarılı ilerlemeler var sizde biz bunu çok net bir şekilde görüyoruz. O densizlerin gülmesine izin vermeyin
başarıla sevgi abla...sizi hep burda görmek istiyoruz...o şahıslar kalıcı değiller ve olmayacaklar hiç bir zaman lütfen bunu göz önünde bulundurun...beni kırmazsanız çok mutlu olurum..birtek benim için değil kocaman allaturkaa ailesi için lütfen