Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Tuesday, 21.09.2010, 00:10

Yaşanmış bir aşk hikayesi

Evet dostlar yaşanmış bir aşk hikayesi anlatacam . Adam sevdiği kızla tanışdığı anı hala aklından çıkmadığını ve kızla ilk tanışdığı günü dün gibi aklında olduğunu söler. İlk tanışdığında adam susar ama kız hiç durmaksızın sorular sorar adam der içinden çatdık nerden çıkdı bu gece bu başımın belası zorda olsa kıza cvp verirve bunlar aslında bir site de karşılaırlar tesadüf bu ya adam tüm bayanlardan nefret eder bir daha asla kimseyi sevmiyecem der ama o gece o susmak bilmeyen kadınla site de salon salon dolaşırlar ve sonunda bi salonda buluşmaya başlarlar o gece girdikleri salonda oyun oynarlar oyun eşlidir rakipleri saf bir kızla bir erkekdir. Adam kıza derki gel şunları kandıralım kızda kabul eder ama adam önce kıza yaşını sorar kız yaşını söler adam daha kardeşim yaşındasın der kız ise ne olmuş kardeşin yaşındaysam der ve bunlar şaka yapmaya başlarlar aşkım sevgilim vesayire anlatırlar. Nerden bileceklerki bu şaka gerçekten onları bir birlerine delice bağlar adam kıza bağlanır her an onu görmek ister onunla konuşmak bunlar böle devam ederler bir süre sonra adam nete gelemez ama aklı kızdadır ya beni bir daha hatırlamazsa ya hayatımdan giderse diye düşünür aradan 1 ay geçer adam bir gece geri gelir birlikte oynadıkları salona girer. ve sevdiği kız orda tanıdıklarıyla veda eder bir daha ben gelmiyeceğim der tam çıkacağı anda adam salona girer kız görür girdiğini ve adama nerdeydin bendenmi kaçıyorsun der adam asla ben sana deli gibi aşık oldum. nasıl senden kaçarım der ve bunların aşkı devam eder gün geçtıkce büyür büyür delicesne adam kıza kendi hakkında yalanlar söler ve sonunda doğruları sölemeye karar verir daha önce sölemek ister ama yapamaz bilirki onu kaybedecek düşündüğü gibi olur kız adamın kendi hakkında sölediği yalanları öğrenince adamı terk eder ama adam af diler kız kabul etmez çünkü kızın adama olan güveni sarsılmışdır af edemez bu defa kalbiyle değil aklıyla davranır adamı ne kadar çok sevsede af edemez edemez bu AŞKIN sonu nemi olacak adam bekliyecek hayatının sonuna kadar bekliyecek kızın onu affetmesini belki kız asla affetmiyecek ama adam bekliyecek bir gün olurda affedeceği günü bekliyecek çünkü adam kızı ÇOK AMA ÇOK SEVİYOR kopamıyor ondan hep ondan bir haber gelecek diye bekliyecek sölediği her şey yalanmış ama sevgisi sevdası asla yalan değilmiş hani ölümüne sevda derler ya işte öle bir sevdaymış adamın duyduğu sizlere bu anlattıklarım sadece özetti kısaca aşk her şeye değer ADAM KIZI SEVİYOR VE SEVMEYE DEVAM EDECEK ONU HEP BEKLİYECEK HİÇ BIKMADAN USANMADAN ( BÖLE BİR AŞK YARIM KALMAMALI )
HAYAT benim HAYATIM herkes DOSTUM olamaz!
ASKA gelince... BiDEFA oldum BiDAHA isim OLMAZ!!!

2

Tuesday, 21.09.2010, 00:19

ι∂єαℓ вιя кα∂ıη ιℓк тєкℓιƒє єνєт ∂ємєz , ι∂єαℓ вιя єякєкѕє ιкιη¢ι вιя şαηѕ αѕℓα νєямєz :1gözkirp:
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

3

Tuesday, 21.09.2010, 00:20

özgün yazılar ve hikayeler buraya

hikayelerimizi bu bölüme ekliyoruz!!!
tesekkürler paylaşım için...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

4

Tuesday, 21.09.2010, 00:32

beyendiğiniz için tşkler dostlar

6

Tuesday, 21.09.2010, 16:18

emeğinize sağlıkk paylaşım için teşekkürlerr

• "serpil_X" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 21.09.2010, 16:24

emeğine sağlık ama yalan affedilmeyecek şeyler arasındadır

8

Thursday, 23.09.2010, 22:04

yalan

Haklısınız yalan affedilmez

9

Thursday, 23.09.2010, 22:14

paylaşım için saolll aşkkk dedinmi içindeee mutlaka yalann da vardır.

10

Thursday, 23.09.2010, 22:20

hayat yalan değilmidir hani vardır ya birini çok sevrsin ona yalanlar sölersin ilk başta sonra doğruları itiraf etmekten korkarsın düğruları sölediğinde seni terkedeceğini bilirsin ama belki bir umutla affeder diye beklersin ama affetmez dersinki kendine evet ben hak ettim ve oldu canım yanar kalbin sızlar ama elde kalan sadece senin sölediğin yalanlardır. Şöle dönüp arkana bakarsın dersinki keşke keşke ama insan oğlu sölediklerini geri alamıyor

11

Thursday, 23.09.2010, 23:29

çıldırsam kurtulş olur mu dersin
oynatsam aklımı oynatsam
hasretin dayanılmaz hasretin
yakıyor içimi yanıyor içim
ayrılık ne zormuş ne kötü şeymiş
ayrılık ölümden daha betermiş
her gün doğuşundan gün batışına
hasretin içimi dizer kurşuna
gönül ümit eyler boşu boşuna

ayrılık gözümde yaş bırakmadı
ayrılık vurmadık taş bırakmadı
ayrılık ecele iş bırakmadı
feleğe darılıp küssem biter mi
selamı sabahı kessem biter mi
ayrılığı idam etsem biter mi
ben sevda vurgunu bir garip ozan
yanarım çileyle yanarım her an
felek hakkımızda eylemiş ferman