Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

yılmaz

Stajyer

• Konuyu başlatan "yılmaz"

• Özel mesaj gönder

1

Friday, 13.07.2007, 11:52

ANKET KODLARI

BANA BU KONUDA YARDIMCI OLUCAK BİRİLERİ VARMI KONUYU ŞÖYLE AÇIKLAYIM RADYODAKİ DJ LERİN PERFORMANSINI DİNLEYİCİLER TARAFINDAN ANKET HALİNE GETİRMEK İSTİYORUM

DAHA DETAYLI ANLATMAM GEREKİRSE ŞÖYLE .. 25 DJ VAR HAFTANIN DJ YİNİ SEÇMEK İSTİYORUM HER DJ İSMİ YAZILI VE İSMİNİN KARŞISINDA OYLAMA PANUSU OLCAK BUNA AİT ASP YADA PHP DESTEKLİ KODLAR LAZIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDERİM İLGİNİZE

www.dostlarfm.de DJ YILMAZ

toto62

Acemi

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 30.07.2007, 23:43

Bunu Yapmak İçin Bence www.sitemynet.com dan bir blog aç ve o blogda blogunu düzenlerken özel araçlardan anketini hazırla ve radyonda biyere haftanın dj yini seçmek için tıklayın linkini koy linkte anketin olduğu sayfaya açılsın ve oylasınlar
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Ceren

Orta Düzey

• "Ceren" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 31.07.2007, 00:31

yılmaz, yada Hazir anketleri dene , sade ufak bir html kodu sayfana yapisdiriyorsun.

derya.fm.

Stajyer

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, 31.07.2007, 00:49

AnketServisi web siteniz için bedava anket hizmeti veren bir servistir. Webmasterlar!! eğer kendi CGI Anket sisteminizi kuramıyorsanız sizin için işte fırsat. Hic bir proğramlamadan anlamanıza gerek yok. Bütün anket sistemi AnketServisi server'ında çalışacak, tek yapmanız gereken şey size verilecek olan özel HTML Kodunu web sitenizde uygun bir yere yerleştirmek. Bu kadar!!

Altdaki siteye üye oluyorsun ve ordan anketini oluşduruyorsun site sana html kodu veriyor o kodu sitene ekliyorsun bukadar yapamadıysan yardımcı olurum umarim işine yarar

http://www.anketservisi.com

Ceren

Orta Düzey

• "Ceren" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, 31.07.2007, 00:52

derya.fm., biraz gec kaldin... ayni linki ben yukarda verdim :boee:

fakat hepimiz biraz gec kalmisiz, yılmaz, bu soruyu 2 hafta evel sormus :D

Aklimda

Stajyer

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, 31.07.2007, 01:09

Re: ANKET KODLARI

Alıntı

25 DJ VAR

masallah yani sanki agacta yetisiyor sizin dj ler, bizde araba, daire, maas vericez 1 TEK dj bulamiyoruz, vallahi helal olsun size ve tebrik ediyorum, insallah amaciniza ulasirsiniz.

iyi yayinlar arkadasim.

NOT: intihara gidiyorum tutmayin beni simdi :D

prs

Acemi

• Özel mesaj gönder

7

Saturday, 8.11.2008, 17:31

işi ama bu kadar dj nasıl bir radyoda :D