Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast'tan alinan sahte nickler Hakkinda ..
Arkadaslar ilginc bir olay ile karsilastim.. Dinleyicinin ismine tiklayip profil sayfasini açtim.
Flatcast Username : Z€YN€P yaziyor.
Ancak radyoda Cawbella nick'i ile sohbet ediyor. Bu nasil bir istir ? Bilgisi olan paylasir mi ?
5 yildir böyle birsey görmedim ..
Flatcast Username : Z€YN€P yaziyor.
Ancak radyoda Cawbella nick'i ile sohbet ediyor
onaylı nicklerin altı çizilidir.
Cawbella nicikindeki alt çizgi yoktur dolayısıyle onaysız nicktir
MERHABA ..!!
onaysiz gibi duruyor ama arkadaşımız profilini açtım diyor onaysız nickinde profili açılmaz
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)
bir defade ben gordum ustelik guest olarak onayliydi tiklayinca bansa isim cikiyodu
bende gördüm onlardan aslında çok basit nicke tıkladıgınızda basında veya sonunda degişik isaretler var mesela yuvarlak o şeklinde bir işaret bunu nick alırken başına koyuyorlar o şeklindeki isaret gözükmüyor böylelikle istedigi nicki alabiliyor..fakat
www.flatcast.com sitesine giriş yaptıgınızda giriş yapmayabiliyor..sadece radyoda nick olarak girebilirsiniz.ama kimseye tavsiye etmem ugraşmayın derim..