Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

T U R U N C U

Orta Düzey

• "T U R U N C U" bir erkek
  • Konuyu başlatan "T U R U N C U"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 3.01.2011, 12:54

Görüş, öneri ve eleştirim..(TURUNCU)

Selamün Aleyküm Öncelelikle şunu belirteyim bu yazı sadece board için öneri ve eleştirimdir.Hiç bir kişinin şahsına yönelik değildir!

Şimdi forumda bir karar aliniyor ve hiçbir üyenin bu kararların neden niçin alındığından haberi yok ne bir gerekçe var nede bir duyuru(Duyurmak zorunda değiliz denebilir) forumda biri bile banlansa(uzaklaştırılsa) bunun uzaklaştırılma sebebi belirtilmeli etik açıdan..

Bunu söylememin sebebi index paylaşım bölümünde 2 kişiye ayrı özel bölüm açılmış ve hiç bi şekilde bu ayrıcalığın gerekçesi sunulmamış varsa eğer bunu bilmek en doğal hakkım diye düşünüyorum çünkü bende bu işe emek veriyorum ve ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum.(kesinlikle kendim içinde bir bölüm açılsın istemiyorum)

Forum üzerinde bu konuda yetkisi olan arkadaşlardan isteğim ; yapılanın gerekçesinin eğer varsa duyurulması yoksada bu bölümler neye göre açılıyor açıklanması ricamdır.Umuyorumki en doğru olan neyse o olacaktır.

Teşekkürlerimi iletiyor ve hayırlı paylaşımlar diliyorum..Selam ve dua ile..
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 3.01.2011, 14:04

1. Bölüm açılan kişiler hiçbir şekilde bir başlık açıp, böyle bir istek talebinde bulunmadılar (Belki bunun içindir)
2. Sadece bildiklerini paylaştılar, illakide biz yapalım ilerde bize ozel bölüm açarlar diye düşünmediler (Belki onun içindir)
3. Belki yaptıkları paylaşımın zorluk derecesine gore bukadar özveride bulunup 25-30 veya daha üzeri indeks paylaşımlarında bulundular. veya devam ediyorlar (Belki onun içindir)
Burası önemli ..!!
4. Birinden veya biryerden birşeyleri beklemek, biraz sabır işidir, ha verilir verilmez o ayrı bi konu. O sabrı ve azmi gösterdiler veya göstermeğe devam ediyorlar diyelim (Belki onun içindir)

5.

Alıntı sahibi "T U R U N C U"

bu kararların neden niçin alındığından haberi yok ne bir gerekçe var nede bir duyuru

bir bölüm açılcağı zaman veya bir arkadaşa yetki verceği zaman duyuru yapmaya gerek olmadığı içindir

forumda biri bile banlansa(uzaklaştırılsa) bunun uzaklaştırılma sebebi belirtilmeli etik açıdan..

Allaturkaa forumu banlanan nicki sizin dediğiniz gibi etik açıdan rencide etmemek için sebep belirtmez

bir kişinin suçu varsa, o kişiyi foruma afişe etmemek için sebep belirtmez

Şimdi forumda bir karar aliniyor ve hiçbir üyenin bu kararların neden niçin alındığından haberi yok

Böyle bir bölüm açıldığında tüm arkadaşların o bölüm dikkatini çekiyorda,
nedense forumda yeni bir kural konulğunda o başlığı hiçbir arkadaşım okuma görme gereği duymuyor,

dipnot:
diyelimki bunu belirtik bir başlıkta neden bölüm açıldığını
şunu size kesinlikle söyleyebilirmki.. o başlığı okumadan yine böyle sizin açtığınız gibi bir arkadaşım başlık açıp aynı soruyu sorcaktır bundan emin olabilirsiniz
MERHABA ..!!

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (3.01.2011, 14:09)

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 3.01.2011, 14:18

Alıntı sahibi "TURUNCU"

Görüş, öneri ve eleştirim..

Açıklama, Detay ve Tebessüm.. >>>>> ^^

:thumbup:
MERHABA ..!!

T U R U N C U

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 3.01.2011, 15:11

Beratcan Öncelikle açıklamalar için teşekkür ederim bilgilenmis oldum gördüğünüz gibi açıklama yapıldığı zaman herkez mutlu olur kimseninde diyecek bi cümlesi olmaz hayirli olsun demek düşer bizede :)
Herkez kendi türküsünü söyler bu şehirde sadece kendi acısına ağlar (www.turuncuweb.biz)

5

Monday, 3.01.2011, 22:37

sorry beratcan ama yine herseye kendi bakis acisindan cevabiniz var...
anladigim kadariyle siz hic bir elestiri ve öneri kabul etmiyorsunuz böyle olmazki beratcan ;-) ADMINSINIZ üylerimizin önerilerini elestirlerini sadece kendi acinizdan bakmayiniz efendim...bir üye olarak degil bin üyenin sesi olarak görünüz...;-)
30 kez belki ....ONUN ICINDIR BELKI ONUN ICINDIR BELKI ONUN ICINDIR...diye örnek sunucaginz yerde, dedgim gibi birde üylerin gözüyle bir bakiniz, bu göz ile baktiginizda eminimki daha tolere olur ve sadece buranin admin yim varmi ötesi gibi kibarca ama emince cevaplar vermez olursunuz, benimiki bir öneri degildir... bir tespittir beratcan ;-) cunki bir elestiride kibarca seni ilgilendirmedgi konulara deginme diye cevaplariniz oluyor....buraya üye olunduysa ve burasi bir paylasim sitesiyse " ADMIN beratcan" herkes elestirebilir ve öneride bulunur...bu elstirleri ve önerileri de hafife almayin bence...
cunki üyesiz bu site sadece adminlerle yürümez efendim ....siz anladiniz simdi biryigin örnek ler sunamyin bana...sadece az düsünün der MELIS ;-) saygilar...

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, 4.01.2011, 00:42

bu elstirleri ve önerileri de hafife almayin bence...

bak bu doğru ..

hak, hukuk, bölüm, yetki almağa, istemeğe gelince ilk sıradasınız (kişiye özel değil)

ama yardım bölümünde bir üyenin yardım isteği 3 gün beklese hiç bir jüri veya konu hakkında bilgisi olan bir arkadasimın o bölüme bakmayı hiç aklından bile geçirmiyor.. yada geçiriyorda amann banane deyip geçiyor bumu forumculuk bumu yardımlaşma ??

hepimiz az çok tema yapmasını ve radyo kullanmasını veya radyolardaki sorunları biliyoruz çünkü yıllardır bu sitede üyeyiz

hanginizin aklına geliyor bir üyenin sorusuna cevap vermek yada o üyeye yardımcı olmak??

ne gereği var dimi ??

indeks yapmak onu kodlamak zor bir iştir hele hele bu yapılan ve paylaşılan indeks sayısı fazlaysa kişi için bölüm açılabilir..

tema yapıyosunuz arkasından düşük oylama oldumu sitemde bulunmağa başlıyosunuz ..

ozaman bırakın sitem etmeyide forum için tema haricinde'de bişeyler yapmayı paylaşmayı deneyiniz
hakedene zamanı geldiğinde Allaturkaa forumu gereken alakayı göstermiştir bundan emin olabilirsiniz ..

bunun en basit örneği benim. üye olduğumdan buyana bişeyler vermek için bildiğim kadarıyle yardımcı olmak için çalıştım. hiç demedimki ben okadar çalışıyorum bana neden yetki vermiyosunuz diye, çünkü biliyorumki Allaturkaa zamanı geldiğinde hakedene hakettiğini veriyor (ama hakedene) ;)

dipnot:
bütün sorularınızın cevapları aslında iki mesajımdada belldir. takıldığınız olduğunda mesajları tekrar okumak sorunuzu bi bakıma cevaplıycaktır ^^

ADMINSINIZ

yanılıyosunuz bende sadece bir üyeyim nickimin altındaki ünvandan ibaret, başka bişey değil :1gözkirp:
MERHABA ..!!

Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (4.01.2011, 00:53)

T U R U N C U

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

7

Tuesday, 4.01.2011, 11:51

bunun en basit örneği benim. üye olduğumdan buyana bişeyler vermek için bildiğim kadarıyle yardımcı olmak için çalıştım. hiç demedimki ben okadar çalışıyorum bana neden yetki vermiyosunuz diye, çünkü biliyorumki Allaturkaa zamanı geldiğinde hakedene hakettiğini veriyor (ama hakedene)

Sevgili beratcan ben kendi adıma konusursam yetkiyle metkiyle işim olmaz(ki stajyerken normal üye olmak icin istekte bulunmustum) istemiyorumda verilsede kabul etmem zaten.Hakedene hakettigini veriyor cümlesine gelince vermediği için bu konuyu açtım buraya ben laf olsun diye değil nerede haksızlık varsa bunu belirtmek için herzaman varım bunun için bi hedef güdmüyorum bu nedenlede çoğu kisi sevmez beni varsın sevmesin.

indeks yapmak onu kodlamak zor bir iştir hele hele bu yapılan ve paylaşılan indeks sayısı fazlaysa kişi için bölüm açılabilir..

Bu cümlenize gelince öğrenmek istiyorum kaç index eklenmesi gerek insanlarin kendilerine bölüm açılması için?

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Tuesday, 4.01.2011, 12:41

Burda bizede yanıt hakkı doğdu :)
Beratcan bey şu paragrafınız bana dokundu çünkü bilgisayarımı açtığım anda allaturkaa sitesi otomatik açılıyor.
Nette olduğum sürece allaturkaa sayfasıda bende açık.Yani sürekli burdayım.
Siz diyorsunuz ki ;
"Hanginizin aklına geliyor bir üyenin sorusuna cevap vermek yada o üyeye yardımcı olmak??
ne gereği var dimi ?? "

Ben size bunu şöyle yanıtlayacağım.
Sitedeyim bir soru soruluyor.Bende yanıtını biliyorum.Hemen kimler burda yetkililerden oraya bakıyorum mod arkadaşları görüyorum burdalar onlar daha teknik yanıt verirler düşüncesiyle yanıt vermiyorum...
Ancak çok üzgünümki genelde siz, Zen hnm,Meral hnm burda yoksa yanıt verilmiyor.
Diyeceksiniz ki görüntüsü burdadır mod arkadaşın o zaman burda olmasın görüntüsü,biz bildiğimiz soruları yanıtlayalım..
Şuda çok oluyor orda soru var yada sorun var mod arkadaş serbest kürsüde ne şarkı dinliyorsunda yada ona benzer konularda yazıyor.
Üzgünüm bir görevli burdaysa yanıt vermiyorum ama ne gereği var demiyorum,görevli arkadaş burda diyorum.
Sizler yoğunsanız o zaman yanıtlamaya çalışıyorum,çalışırımda..
Admin olarak siz "Bakmayın yetkili kim burda ne yapıyor diye, biliyorsanız yanıtlayın arkadaşım" diyorsanız okey no problem..
Site hepimizin ve paylaşmak yardımlaşmak en güzel duygu ;) Tşkrler...

9

Tuesday, 4.01.2011, 13:24

Evet Bir kaç jüri ve mod burada olmasına rağmen benim Sorularıma sadece Zen ve Turkece cevap verdi.Herkes Birbirini Eleştirmeden önce Herkes Ne yapıyoruz Diye Kendine Bakmali Bence..Emeği Gecen Herkese çok teşekkür ederimm.

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

10

Tuesday, 4.01.2011, 13:43

diger mesajlarımda yazdıklarım herhangi bir kişie ozel degil (üzerine alınan zaten mesaja karşılık veriyor)

öğrenmek istiyorum kaç index eklenmesi gerek insanlarin kendilerine bölüm açılması için?

şimdi bakın işte bu soruyu sorduğunuz zaman ister istemez benim yukarıdaki anlattıklarımı tam okumadığınız veya anlamadığınız (anlamak istemediğinizi) gösterir
yetki, bölüm istemem diyosunuz ama bu soruyuda sorduğunuzda kendinizle çelişmiş olmazmısınız ? dimi ama
bir kişiye bölüm yetki modluk verilceği zaman bakın tekrar diyorum Allaturka herhangi bir açıklama gereği duymaz (çünkü bölüm açmanın mod almanın veya yetki vermenin açıklama gerektircek bir yanı yoktur ..)
ozaman ilerde mod olmak için vs vs nekadar mesajın olması gerekitiğini sormazmısınız ? biz bu tür durumları çok yaşadık arkadaşım

diger forumlar bizi ilgilendirmesede, tüm forumlarda açıklamalar veya bildiri duyurular (tabi bu her foruma göre farklı olabilir) yeni kural değişiklikleri,forumdaki yeni aktiviteler kısaca yapılan açıklamaların tüm forum üyelerini ilgilendirceği zaman bu açıklamlar yapılır
(şu kişilere bölüm açıldı diye açıklama olmaz)
ha bu açıklamayıda bekleyen bir arkadaşım bence açıklama beklemek yerine yararlı yeni bişeyler bulma çabası içine girmeli

Alıntı sahibi "TurkEce"

Bakmayın yetkili kim burda ne yapıyor diye, biliyorsanız yanıtlayın arkadaşım" diyorsanız okey no problem..

ozaman biryerden başlamak gerekir..madem forumda üyesiniz hep muhalefet olmak için uğraşmayın deyilmi (birazda yardım başlıklarına doğru kayın)
en azından bir başlangıç yapmış olursunuz bişeyler verme adına

genelde herkez bunu derde yardıma gelince bukadar uzun mesajla cevap vermek biraz zor gelir, yada bikaç yardım yapar aman banane mod var gelip baksın der :huh: ama muhalefete gelince üff ALLAH muhafaza yazılarınızı ardı arkası bitmez

şimdi eminim yazdıklarımı yine tam okumadan altına birsürü soru sorcaksınız ;) e bizimde görevimiz cevaplamak ne yapalım ^^
MERHABA ..!!

11

Tuesday, 4.01.2011, 14:14

e bizimde görevimiz cevaplamak ne yapalım ^^

:thumbup: atalarımız ne demiş..
büyükler dururken küçüklere bazen laf düşmezmiş... :1kizbalik:
bunun bilgiyle yada bilgisizlikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum..
bilmem anlatabildimmi...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

T U R U N C U

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

12

Tuesday, 4.01.2011, 14:19

Yok görevmis seymis istemiyorum arkadasim adil olun yeter ortada bir haksizlik var buna ragmen hala savunma var ne diyim basarilar

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

13

Tuesday, 4.01.2011, 14:21

Bir önceki mesajınızda vurdum duymazlıkla bananecilikle itham ederken,bu mesajınızdada;
"diger mesajlarımda yazdıklarım herhangi bir kişie ozel degil (üzerine alınan zaten mesaja karşılık veriyor)"
diyor ve sizde kendinizle çelişiyorsunuz.
Duyarlı olup kaale alsak ne yapabilirz desek özellikle sizce yanlış anlaşılıyor tersleniyoruz ki mesaj engelinizide biliyoruz,
bana ne desek oda bize yakışmıyor gene en iyisi susup izlemek pasif olmak sanırım o zaman iyi oluruz ;)

"ozaman biryerden başlamak gerekir...madem forumda üyesiniz hep muhalefet olmak için uğraşmayın deyilmi (birazda yardım başlıklarına doğru kayın)
en azından bir başlangıç yapmış olursunuz bişeyler verme adına"

Demek sizce bizler birşey vermiyoruz siteye bunca emeğimizi zamanımızı sadece muhalefet olmak için veriyoruz.
İyide hiçbir beklentimiz başka sitemiz falan yokken neden acaba diye sorulsa ne kadar hakkımızda yanlış düşünüldüğü zaten meydanda...
Bu yazdıklarınıza teşekkürde edemeyeceğim üzgünüm,bende söz bitti..!
Sizlere kolay gelsin...

• "Beratcan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Tuesday, 4.01.2011, 14:55

nekadar anlatırsanız anlatın karşınızdaki duymak istediğini duyanakadar soru sormağa devam etcektir ..
Atasözü .... yapcak bişey yok

en iyisi mesajlardaki anlatılmak istenenleri anlamayan arkadaşıma forumda bir<z gezinmesini tavsiye etmekten başka çare yok

Alıntı sahibi "TurkEce"

yazdıklarınıza teşekkürde edemeyeceğim

işte fark zaten burda (yaptığınızın mutlak karşılığını bekliyorsunuz)bizler moderatörlüğü severek gönllü yapan kişileriz kimseden teşekkür beklemeden ..
ve yaptığımız tüm paylaşımlarımızda kimseden bişey istemeden bu işi yapıyoruz
çünküü Gönüllüyüz :thumbup:

ha teşekkürü eden eder etmeyenede neden etmedin deme lüksümüzde malisef yok
yapcak bişeyde yok :bilmem:

tartışma muhalefet hep aynı değişen bişey yok

neden temama az puan verildi neden mesaj sayısı az ona yetki verildi bana verilmedi neden ona şu yapıldı bana yapılmadı
boş lafları boşa tartışmaları bırakalım, yeni bişeyler bulalım..

hadi kolay gelsin ;)

işlerime döniyim ben
MERHABA ..!!

15

Tuesday, 4.01.2011, 15:07

bak bu doğru ..

hak, hukuk, bölüm, yetki almağa, istemeğe gelince ilk sıradasınız (kişiye özel değil)

Bu yaziminiz kendi üzerime almadim cunki alamam böyle bir talebim ne oldu nede olucak...

simdi sizin gibi isime geldigim yerden cümleleri kesip kopi etmek vardi...:-) o size özel onun icin yapiyacagim...

bakin ben neler yazdim siz nelerle savunmaya gectiniz , simdiye kadar bakin kim size bir elestiri yaptiysa ki size özelde degildir hemen savunurcasina yanit vermistirsiniz, hic bir konuda EVET SIZ DE HAKLISINIZ diye bir cümle kurmadiniz, pardon kurdunuz fakat ironi yaparak;-)

ADMIN degilim diye yanit vermisniz, eminmisiniz efendim neden ozaman bir üye gibi cevaplar vermiyorsunuzda ADMINCE veriyorsunuz hmm ADMIN BERATCAN...dedigim gibi sadece ADMIN ler ile yürümez devam edemez bir site...üyeler olmassa sizin adminliginizde olmaz...tipki admin olmadigi gibi üyeliginde bir anlami kalmadigi gibi...

yine diyorum savunmaya geciceginize biraz düsünün..kimse burda muhalefet yapmiyordur sadece sizin yazimlariniza cevap veriyordur buda en dogal hakklaridir;-)

yineliyorum siz hic bir elestiri kabul etmiyenlerdensiniz, bu gibi konularda istedginiz yerden alinti yapip tekrar önlerine sunar konuyla alakasiz veya alaklai savunmalarda bulunansiniz buyazim kisiye özeldir yani sizedir BERATCAN;-)hic bir konuda evet sevgili üye burda haklisiniz dedginizi simdiye dek okumadim ben:) ben de 3 senedir burdayim hemen hemen sizin gibi ilk baslarda siz böyle diktatör degildiniz sadece BERATCAN diniz normal üye iken.. hani demistinizya benim ADMINLIK sadece bir ünvandir diye ;-) degil iste ADMIN BERATCAN...siniz siz....

Belki biraz daha hos görü biraz daha tolere biraz daha ilimli yaklasmak gerek bir ADMIN olarak hmm BERATCAN ...
sadece istenilen yerden alinti yapmak ile, kisileri siteye yanlis veya dogru lanse etmek nekadar ADMINCE bilemiyecegim....saygilar efendim...

dip not ;-) bildigimiz konular elbette vardir efendim, fakat gördümki bir üye bir diger üyeden yardim istediginde siz ADMINler lütfen bilir kisi ADMINLERDEN yanitlarinizi aliniz denildiginide defalarca okudum...ve bir üye detail li bir sekilede anlatmaya calistiginde hemen siz ADMINLER arkadasim birakin soru sormayi hersey forumda zaten mevcut kendiniz arasitirin bulun denildi...e yani ADMIN beratcan buda yaziminiz ile bir ic ice celiski...

bunu konu üzerine ben baska cevap vermiyecegim....cunki siz yine kendinizce alintilar yapip cevaplar vericeksiniz ki uzatmayai sevenlerdensiniz;-) fakat ben degil....saygilar efendim...

burada kardelen ADMIN ADMINI tutar anliyorum senide..;-)

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

16

Tuesday, 4.01.2011, 15:08

bundan 3-4 yil evel temalar bir baslik altinda paylasiliyordu, tema sayisi cogalinca önce kissel bölümlere ayrildi, sonrasi secime göre...

suan ayni sorunu indexlerle yasiyoruz, bizim amacimiz forumu kullanicilar icin az biraz düzenli tutmak.
simdilik cok index paylasana özel bölüm aciliyor, ilerde bununda degisiceginden eminim.

--------------------------------------------

bazi günler 24 saate 700 mesaj yaziliyor, ortalama ise suan 300 mesaj, bunlarin hepsini okumak ve gereginde cevaplamak istersek günde 24 saat bir yetkiliye yetmez, bu yüzden yetkililer genelde kendi ilgi alanina bakiyor.
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

17

Tuesday, 4.01.2011, 15:10

Beratcan bey üst mesajda yazdıklarınıza demiştim,sitede yaptıklarınıza her zaman teşekkürde ettim takdirde ettim.
İlk mesajımı bir daha okursanız ordada takdirim var ama "birşeyler yapmıyorsunuz" imasındaki mesajınıza teşekkür edemem dedim,diyorumda...
Sitedeki tüm emeklerinize özellikle şahsıma bilgi olarak yardımlarınıza sonsuz TEŞEKKÜRLERRR...
Açıklamanıza çok tşekkürler Meral hnm.sizde haklısınız herkesin ilgi alanı ;)

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (4.01.2011, 15:16)

ZeN

Bilge

• "ZeN" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

18

Tuesday, 4.01.2011, 17:48

Turuncu, oncelikle dusunceni paylastigin icin tesekkur ederiz.
bu soruyu ozel mesaj araciligi ile sormus olsaydin yetkili arkadastan cevap alabilirdin (ben dahil)

bolum acilmasina gelince, o bolum acildiginda Beratcan mod forumda degildi, ve acan kisi benim
adminimizden onay gelince o an yapabilecek kisi ben oldugum icin bolumu actim
ve sadece bir kisi icin degil, aktif olarak katkida bulunan birkac kisiyi belirledim. o kisilerin butun index bolumundeki konularina baktim

adminimizin istegi uzeri 25 konu uzeri kisilere acilacakti, malesef sen ve diger ekleyen arkadaslar bu baraji asamadilar
eger olmus olsaydi tabiki bolum acilacakti,
hak edene cunki gercekten hak eden kisilersiniz

yukardada dedigim gibi kisisel olarak sormus olsaydiniz cevap alacaktiniz

neden uyelere bildirilmedi sorusuna ise cevap olarak, henuz 24 saat gecmemisti
herseyin zamani var, birkac gun icinde bu dusunceyi bildirmeyi planliyorduk, ama cok hizli dusunup karar verdiginiz icin sonuc yetkililerin bencil davrandiklari imaji verdi

buna katilmiyorum, burdaki butun mod arkadaslar islerini gerektigi gibi yapiyorlar
ozellikle Beratcan mod online oldugunda ben konulara bakamadan sonuclandigini goruyorum..

bolum modlari basliginda toplanmasakda hepimizin her bolum icin ayri ilgisi vardir
burdaki sorulara sadece modlar bakacak diye kuralda yok,
bir uyenin index hakkinda sordugu soruyu ornegin ben bilmeyebilirim
ama sen, babush ve daha ismi su an aklima gelmeyen bu konuda bilgisi olan kisilerden yardim geliyor
bunun icinde ayrica tesekkur ederiz, sizlerinde katkilari ile bir cok sorunu cozumledik.

forumda mod var diye geri duymayin :) eger bilginiz varsa tabiki sizlerinde yardimlara katilimizi bizi cok mutlu eder..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

T U R U N C U

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

19

Tuesday, 4.01.2011, 18:20

Ben buraya ne konusu actim konu nerelere ulaştı lütfen arkadaşlar konuya cevap veriyorken önce ilk konuyu iyice okuyun sonra cevap yazın yazdiğim şeylerin altından başka şeyler çıkartmasın kimse istiyorsada farkli konu açsın!

20

Tuesday, 4.01.2011, 20:39

ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum.

""Ben buraya ne konusu actim konu nerelere ulaştı""

:)) ayrımcılık sözcüğü biraz ağır bir sözcük değilmi sizcede turuncu?
konuyu defaalarca okudum..
önce yazılan v.s sonra yazılan ama ayrımcılık kelimesi girerse işin içine konu işte böyle istenmeyen yerlere sürüklenir..
en fazla noolur insanların kalbi kırılır..
ben yönetiminde yetkili arkadaslarımında herseyi gayet güzel yerine getirdiğine inanıyorum kayıtsız ve sartsız...
ve ben bildiğim bi konuysa cevap vermek istediğimde beratcan s.modumun veya zen s.modumun yazdığını görürsem yazmam..
çünki yeterlidir:))
bu bütün modların yazması sart diye bişey değildir..
bu sizden öncede böyleydi..ve belki bizlerden sonrada böyle devaam edecek..
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]