Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Alıntı sahibi "T U R U N C U"
bu kararların neden niçin alındığından haberi yok ne bir gerekçe var nede bir duyuru
forumda biri bile banlansa(uzaklaştırılsa) bunun uzaklaştırılma sebebi belirtilmeli etik açıdan..
Şimdi forumda bir karar aliniyor ve hiçbir üyenin bu kararların neden niçin alındığından haberi yok
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (3.01.2011, 14:09)
bu elstirleri ve önerileri de hafife almayin bence...

ADMINSINIZ
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Beratcan" (4.01.2011, 00:53)
Tşkrler... 
öğrenmek istiyorum kaç index eklenmesi gerek insanlarin kendilerine bölüm açılması için?
Alıntı sahibi "TurkEce"
Bakmayın yetkili kim burda ne yapıyor diye, biliyorsanız yanıtlayın arkadaşım" diyorsanız okey no problem..
ama muhalefete gelince üff ALLAH muhafaza yazılarınızı ardı arkası bitmez
e bizimde görevimiz cevaplamak ne yapalım
e bizimde görevimiz cevaplamak ne yapalım![]()

Alıntı sahibi "TurkEce"
yazdıklarınıza teşekkürde edemeyeceğim
.gif)

bak bu doğru ..
hak, hukuk, bölüm, yetki almağa, istemeğe gelince ilk sıradasınız (kişiye özel değil)
ben de 3 senedir burdayim hemen hemen sizin gibi ilk baslarda siz böyle diktatör degildiniz sadece BERATCAN diniz normal üye iken.. hani demistinizya benim ADMINLIK sadece bir ünvandir diye ;-) degil iste ADMIN BERATCAN...siniz siz....

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce" (4.01.2011, 15:16)
eger bilginiz varsa tabiki sizlerinde yardimlara katilimizi bizi cok mutlu eder.. ayrımcılık yapıldığını düşünüyorum.
) ayrımcılık sözcüğü biraz ağır bir sözcük değilmi sizcede turuncu?
)