Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "TUGRAM58" bir erkek
  • Konuyu başlatan "TUGRAM58"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 14.02.2011, 10:58

yayın alamıyom ..l

:gelgel: yayın alamıyom ..nıkımı gırıyom enterlıyom sıd ve dıgerı acılmıyo .... click here and registrate your own occunt dıyo yardım edersenız sevı

• "BERATCAN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Monday, 14.02.2011, 13:34

nıkımı gırıyom enterlıyom sıd ve dıgerı acılmıyo

ozaman eksik bi işlem yapıyonuz demekkii

yanlış şifre olaiblir
yanlış kullanıcı adı olabilir

doğru şifre ve nickinizle >>>> Burdan tekrar girmeyi deneyin
üstte verdiğim başlığa girdiğinizde ilk yapcağınız soldaki boşluğa sizin kullandığınız kendi Nick ve Şifrenizi yazdıktan ve enterledikten sonra
sid ve dj şifresi yazma ekranı açılcaktır
açılmıyorsa şifenizi veya kullanıcı doğru yazdığınıza dikkat etmelisiniz (mutlaka hatalı yazıyosunuzdur)
MERHABA ..!!

ZeN

Bilge

• "ZeN" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

3

Monday, 14.02.2011, 20:10

"click here and registrate your own accunt"
buraya tiklayin ve kendi hesabiniz kayit olun, diyor yani yayin alabilmek icin giris yapmaniz gerektigini yaziyor

cikan sayfa tam olarak bu,

siz giris yaptiginiz halde bu sorun cikiyorsa bu kullandiginiz tarayicidaki cerezler yuzunden olur
cerezleri temizlemeniz gerekiyor
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...