Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yine tşk ederim karayel abim:-) indexi sıfırlamak istemiyorum çünkü bazı sitelerde özelikle blogcuğu sitesinde üst kısmına reklam geliyor o yüzden biraz boşluk bırakmak fena olmaz diye düşündüm :-)
tşk ederim karakedi ,tabiki öğrenirsin ben hiç bişe bilmiyordum sağolsun arkadaşlarım özelliklede karanlıkdüş hiç bıkmadan usanmadan bana öğretti ona tekrar tekrar tşk ederim:-)yeterki öğrenmek isteyin ben kendi adima diyeyim elimden gelen herşeyi yaparim. gizemliyim sanada tşk ederim cnm:-)
görevimiz canım yardımdan hiç kaçmadım hiçte kaacmam elimden geldiğince hep yanınızda olurum sizlerde bu azim oldukça ben zevk duyarım hem ögretmekten hemde yaptıklarınızı çok zevkle takip ederim tskler cnm )
nehir sende çok azimlisin sana güveniyorum harika paylasımlarda bulunacaksın elimden geldiğince buralardayım cnm yardım ederim )