Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Kırmızı-GüLLer-İndex
M@v!s belirtilen dosyaları ekledi:
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
konusmama hakkımı seciyorum
valla artık ne desem sözün bittiği yer
çok güzellllll tesekkürler mavişim emeğine yüreğine sağlık
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]
Çok GüzeL oLmus eLLerinize SgLık....PayLasım için TskLer..
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
Beğenmenize Sevindim gizemLiyim yorumunuz İçin Çok TskLer..Rabbim razı oLsun
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
emeğine sağlık hoş bir çalışma butonlar biraz daha belirgin olsaydı bence mükemmel olacaktı ama yinede güzel iyi paylaşımlar dilerim
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif
cok hos bir calisma olmus ellerine saglik
paylasimin icin tskler
Gecimli
) emeginize ve yüreginize saglik, harika bir calisma olmus, basarilarinizin devamini dilerim , paylasiminiz icin tesekkürler , nekadar icten emek sarfettiginizin cok iyi farkindayim
)
SiLemiyorsan karaLayacaksın..! kagida yazMaYa sonDan basLayamiyoRSan basTan yazacaKsiN .
mavisimmmmm emegine saglıkkk çok güzel bi paylasımmm teşekkürlerr
YorumLarınız için Çok TskLer ArkadaşLar..Rabbim hepinizden Razı oLsun
emeğinize saglık kolay gelsin iyi çalışmalarrr
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
tek kelimeyle harika...
renk secimi süpsüper...
emegine saglik canimmm
Emeğine sağlık Mavişim çok teşekkürler
GüzeL yorumLarınız İçin Çok TskLer..Rabbim hepicinizden Razı oLsun
Çok Hoş Olmus Emeğine Sağlık Paylaşımlarının Devamını Dilerim
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
tesekkürler elinize saglik
TirnaLi,LeyLa yorumLarınız İçin çok TskLer..Rabbim Razı oLsun
En iyisi ben bir gün senin çalışmalarını tekliyeyim atladıklarımı,görmediklerimi inceleyeyim
Kırmızı kırmızı güzel olmuş Mavişim ellerin dert görmesin
Senin de yorum yazan eLLerine SağLık abLa yorumun İçin çok TskLer..Rabbim razı oLsun
emeğinize yüreğinize sağlık
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif