merhabalar
arkadaşlarımın kurduğu radyo yayınına giremiyorum. opera, mozilla,chrome ne varsa denedim ama yok giremedim. herkes girebiliyor ama. yurtta kalıyorum, portla alakalı bir problem olabilir mi acaba!
edit / link bu arkadaşlar, siz de bir denermisiniz!
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (28.02.2011, 01:48)
http://www.flatcast.com/de/Message.aspx?msg=Downloads
bu linkteki Flatcast Viewer F5'i yüklememiz söylendi ama ben yüklediğim halde giremiyorum. diğer herkes bu programı yükledikten sonra rahat bir şekilde açıyorlar yayını.
active-x yuklediysen sorun bundan degil
radyoya girmek istediginde ne cikiyor ekranda tekrar girip bir bakarmisin ve ordaki yaziyi buraya kopyalarmisin lutfen.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
girmeğe çalıştığı radyoda f5 versiyonu yüklü
sanırım kendinde f5.2 var onun için giriş yapamıyor
active-x uyarısı geliyor olabilir ama belki yüklemeden kapatıyodur sayfayı
ayni yurttan baskalarida giremiyorsa sebebi engel konmus olmasi olabilir
internet baglantiya izin vermiyor, zaten sebepleride acikca yaziyor opera, ya bi guvenlik duvari korumasi yada yerel agdaki engel sebep oluyor
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
bu arada baglantin eger dusuk kalitedeyse kullandigin opera tarayicinin turbo ozelligi var onu acip bir denermisin, kucuk bir ihtimal belki faydasi olabilir.
Not: turbo ozellikte sitelerdeki grafikler cok dusuk kalitede gorunur!
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "ZeN" (28.02.2011, 02:46)
verdiğiniz linke turbo modu kapattığımda operayla girdi. fakat radyoda ismim gözüküyo ama üstü çizik birşekilde, yani bildiğim kadarıyla bağlanıyorum ama tam olarak değil.
o zaman sorunsuz sekilde girebilmissin, yani radyolara girmekte sorunun yok, nickinin uzerinin cizik olmasida yayindaki dj in chat icin seni acmamis olmasindan kaynaklaniyor
girmek istedigin diger radyoda yayin yapan kisilerinde portlari kapali mutlaka onlarin acmasi gerek,
flatcast ve port hakkinda asagidaki linkten daha fazla bilgi edinebilirsin
fakat radyoda ismim gözüküyo ama üstü çizik birşekilde,
girdiğiniz radyo sizin nicki (F) lemişsse çizik olarak görünmeniz normaldir
oanki yayında olan dj in sizin nicki görüp açması gerekir
yani bu normal bişey