Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
)
)) yuk valla cok dikkatli davrandim hatta pamuk eldivenlerle cikarip taktim
)) )

Alıntı sahibi ""AllaTurkaa""
kolay gelsin,
2.öneri
windows u tek bir harddiske yükle
windows temiz ve hizli calisabilmesi icin hardiskin en az 40% bos olmali!
40GB 4e bölmüssün![]()
Bu yüzden temiz format atamiyorsun, partisyon formati tam format yapmiyor!
windowsu install ederken dikkat etmen gereken, hizli format (schnell format) secimini kullanma! hizli formatta düzenleme yapmiyor, (sade temizlik)!
Kurz: alle partitionen von der 40GB festpaltte löschen und das ganze einmal langsam formatieren! dann das betriebssytem drauf..
aynisini sonra ikinci harddiskle yapmanida önerrim, sonra onlari bölebilirsin!
Bir hata felan gösterdigi yok sadece kopieren der dateien bitiyor pc neustart yapiyor yeniden setup yapiyor yeniden kopieren yapiyor kopieren bitiyor tekrar setup... Vallahi ardi arkasi kesilmiyor. Simdi napicam
))
Alıntı
Bir hata felan gösterdigi yok sadece kopieren der dateien bitiyor pc neustart yapiyor yeniden setup yapiyor

Alıntı sahibi ""CanSuyum""
yükleme derken, windows setup file lari kopi ediyor, kopileme bitince kapaniyor tekrar aciliyor ve cd den baslamak icin tusa basiniz diyor ama basmiyorum. basmadigim halde yine cd den basliyor yani windows setup u gecmiyor