Giriş yapmadınız.

Enestufan

Stajyer

• "Enestufan" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Enestufan"

• Özel mesaj gönder

1

Monday, 18.04.2011, 12:41

Linux Hosting E Radio KuruLumu

SeLam aRKadasLar UcretSız oLan Radio Ismimi Linux HostingLi Bir Siteye Tasimak Istiyorum Ama Bir TurLu Hostin ayarLarini basaramadim ve NasiL YerLestireceqimi Radiomu Oraaya Bir TurLu cozemedim .. Benim Icin Bir Script Yapan oLursa ve NasiL Onu Yeni adresime gecisimi anLatan oLursa cok SeviNirim SimdideN TskLer.. Radio Ismim MasaLciFm
Bizi dinlemek ISTerSeniz Biz Burdayiz www.CikSFm.Com

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Monday, 18.04.2011, 13:35

bu gibi kurulum yada tasima icin linux yada kullandiginiz baska serverlerden yardim edinmelisiniz
burada sadece basit olarak flatcast radyosunun eklenmesi hakkinda yardimci olabiliriz

sitenizin kurulumu ve ayarlarini yaptikdan sonra flatcast iframe kodunu yerlestirmeniz gerekiyor
biz burda flatcast konusunda tecrube ve bilgili oldugumuz icin sizin isteginiz konusunda pek yardimci olabilecegimi sanmiyorum

yinede bu konuda bilgisi olan baska arkadaslar varsa eminim katkida bulunacaklardir

gogle kullanarak bu linki buldum belki isinize yarar

http://dijitalders.com/icerik-64-1375-li…sitesi-ic-.html
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Monday, 18.04.2011, 14:06

Linux HostingLi Bir Siteye Tasimak Istiyorum

Kolay gelsin :rolleyes:

Linux ile Flatcast'i calistirmak icin Wine gerekiyor diye biliyorum. Linux hostingli siteye nasil bir script gerekli, bilemiyorum. Bu konuya asina olan arkadaslar belki vardir. Benim tek buldugum, Linux ile Flatcast radyosunu nasil dinleriz ve nasil yayin yapariz (almancan varsa buyur):
Flatcast unter Ubuntu 10.04 Lucid Lynx
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

Enestufan

Stajyer

• "Enestufan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 18.04.2011, 15:20

Linux ile Flatcast'i calistirmak icin Wine gerekiyor diye biliyorum. Linux hostingli siteye nasil bir script gerekli, bilemiyorum. Bu konuya asina olan arkadaslar belki vardir. Benim tek buldugum, Linux ile Flatcast radyosunu nasil dinleriz ve nasil yayin yapariz (almancan varsa buyur):
Flatcast unter Ubuntu 10.04 Lucid Lynx

ALmancam Yok ..Ayrica iLqiniz Icin Tsk ederim Ama haLledebiLicem Sanirim Karistira Karistira.. :)) Baskada Carem Yok gıbı gaLıba..

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "MeRaL" (18.04.2011, 17:05)

Anti Biotic

Her Derde Deva

• Özel mesaj gönder

5

Monday, 18.04.2011, 20:58

SeLam aRKadasLar UcretSız oLan Radio Ismimi Linux HostingLi Bir Siteye Tasimak Istiyorum Ama Bir TurLu Hostin ayarLarini basaramadim ve NasiL YerLestireceqimi Radiomu Oraaya Bir TurLu cozemedim .. Benim Icin Bir Script Yapan oLursa ve NasiL Onu Yeni adresime gecisimi anLatan oLursa cok SeviNirim SimdideN TskLer.. Radio Ismim MasaLciFm

Tam olarak anlamadım. Senin sadece domain adın mı var?

Bu domain isminle nasıl ve ne üzerinden yayın yapıyordun daha önce?

Buradaki birçok scripti sadece belirli yerlerini değiştireren linux tabanlı bir sunucuya aktarabilirsin. Ayrıyeten script yazmaya gerek ne?

Hesabı aldın ve ismi taşıdıysan gerisi çok kolay. Eğer ismini hala taşımadıysan sunucu firmanla irtibata geç. Sana böyle bir imkanı muhakkak sağlarlar.

Enestufan

Stajyer

• "Enestufan" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Thursday, 21.04.2011, 11:20

Antiboitic

Ayrica abi sana cok TskLer Bu aLemde Super ama Cok Super TasarimLar Sunduqun Icın Hatta Allah Senden Razi oLsun AsLinda Senin TasarimLarindan kuLLanmak Istiyordum ama Bulamadim ... Iyi Kotu Bisey Yaptim Muhtesem TasarimLarin var ellerin dert Gormesin .. Sadece Ikı Yerde baktim tasarimiNa ... Harika Ikiside