Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Friday, 6.05.2011, 11:00

Hangi Duygusunuz ?

Denemek İstersen >> TIKLA

DENEMEYE DEĞERR :thumbup:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "BERATCAN" (6.05.2011, 12:28)

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Friday, 6.05.2011, 11:02

Arzu
Bir şeyi istemek, olması için büyük bir dürtü duymaktır. Bir çok şeyi arzulayabilir insan evladı ve arzuladıkları şey için savaşır. Siz bir duygu olsaydınız, adınız arzu konurdu. İstekleriniz doğrultusunda verdiğiniz mücadeleyi görmemek mümkün değil. Arzularının peşinden koşarken kendinizi yoruyor, incitiyor ve aynı zamanda mutlu ediyorsunuz. Arzularınız, mantığınızın önünde koşuyor her zaman. Çünkü mutlu olmanın yolunun buradan geçtiğini düşünüyorsunuz.

tesekkurler rizeguzeli ^^
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

3

Friday, 6.05.2011, 11:04

Kaynak kod

1
[url='http://testyourself.tr.msn.com/test/duygu/Start.aspx']Test'e Basla[/url]

kod php olarak degil bu sekilde olmali ^^

kenardaki code yazilari olmayinca Test'e Basla bu sekilde gorunecek
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

4

Friday, 6.05.2011, 11:48

Arzu
Bir şeyi istemek, olması için büyük bir dürtü duymaktır. Bir çok şeyi arzulayabilir insan evladı ve arzuladıkları şey için savaşır. Siz bir duygu olsaydınız, adınız arzu konurdu. İstekleriniz doğrultusunda verdiğiniz mücadeleyi görmemek mümkün değil. Arzularının peşinden koşarken kendinizi yoruyor, incitiyor ve aynı zamanda mutlu ediyorsunuz. Arzularınız, mantığınızın önünde koşuyor her zaman. Çünkü mutlu olmanın yolunun buradan geçtiğini düşünüyorsunuz. ^^ ^^
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

melye

Moderatör

• "melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

5

Friday, 6.05.2011, 11:55

İlham
İlham doğaya anlam vermek demek. Doğayı en geniş anlamıyla ele alın. Yaşanan, içinde olunan, içinden geçilen her durum, her an sizin için bir ilham kaynağı. Anlam aramıyor, anlamı üretiyorsunuz. Sizde bir sanatçının duyarlılığı var. Hayatınızı zorlaştıran, sizi zaman zaman coşkuya zaman zaman dipsiz bir melankoliye sürükleyen bu duygunun adı ilham.

6

Friday, 6.05.2011, 11:58

Arzu
Bir şeyi istemek, olması için büyük bir dürtü duymaktır. Bir çok şeyi arzulayabilir insan evladı ve arzuladıkları şey için savaşır. Siz bir duygu olsaydınız, adınız arzu konurdu. İstekleriniz doğrultusunda verdiğiniz mücadeleyi görmemek mümkün değil. Arzularının peşinden koşarken kendinizi yoruyor, incitiyor ve aynı zamanda mutlu ediyorsunuz. Arzularınız, mantığınızın önünde koşuyor her zaman. Çünkü mutlu olmanın yolunun buradan geçtiğini düşünüyorsunuz...

cok hos bir paylasim olmus rizegüzeli...
tesekkürler emeginize saglik...

• "nisa nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

7

Friday, 6.05.2011, 11:58

ARZU

Bir şeyi istemek, olması için büyük bir dürtü duymaktır. Bir çok şeyi arzulayabilir insan evladı ve arzuladıkları şey için savaşır. Siz bir duygu olsaydınız, adınız arzu konurdu. İstekleriniz doğrultusunda verdiğiniz mücadeleyi görmemek mümkün değil. Arzularının peşinden koşarken kendinizi yoruyor, incitiyor ve aynı zamanda mutlu ediyorsunuz. Arzularınız, mantığınızın önünde koşuyor her zaman. Çünkü mutlu olmanın yolunun buradan geçtiğini düşünüyorsunuz.
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

midestino34

Profesyonel

• "midestino34" bir kadın

• 1456645
  • Özel mesaj gönder

8

Friday, 6.05.2011, 12:02

Fanatizm
Adınızı fanatik koyduk. Çünkü neye inanıyor, neye bağlanıyorsanız sonuna kadar gidiyorsunuz. En zor anlarda inançlarınızı koruyor, savunuyor, hiçbir duygunuzdan kolay kolay vazgeçmiyorsunuz. Tuttuğunuz şey bir sevgili, bir takım ya da bir parti olabilir... Hiç fark etmez. Taraflı olmaktan asla geri durmuyorsunuz. Önünü arkasını pek düşünmüyor, inandığınız yoldan asla dönmüyorsunuz.
tskk bu güzel paylasım için...
[size=10][color=#009999]Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bugün hayat veren su, yarın seni boğabilir. [/color][/size]

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Friday, 6.05.2011, 12:07

İkili seçeneklerde takıldıklarımı yeniden seçerek yaptım aynı çıktı demekki ben buymuşum değişmiyor :kcool:
Fanatizm
Adınızı fanatik koyduk. Çünkü neye inanıyor, neye bağlanıyorsanız sonuna kadar gidiyorsunuz. En zor anlarda inançlarınızı koruyor, savunuyor, hiçbir duygunuzdan kolay kolay vazgeçmiyorsunuz. Tuttuğunuz şey bir sevgili, bir takım ya da bir parti olabilir... Hiç fark etmez. Taraflı olmaktan asla geri durmuyorsunuz. Önünü arkasını pek düşünmüyor, inandığınız yoldan asla dönmüyorsunuz.

Teşekkürler,Rizegüzelim :kgöz:
Valla bazı konularda fanatiko lduğumu biliyordumda fanatizim yaşadığımın farkında değildim :kgöz:
Demek asla dönmüyorum artık eskiden dönerdim esnektim bazı durumlarda kaybetmişim demekki :kdalgin:
Yaşlandım ben yaşlandım :ksekil: kabul ediyorum artık :kkahkaha:

10

Friday, 6.05.2011, 12:43

İlham
İlham doğaya anlam vermek demek. Doğayı en geniş anlamıyla ele alın. Yaşanan, içinde olunan, içinden geçilen her durum, her an sizin için bir ilham kaynağı. Anlam aramıyor, anlamı üretiyorsunuz. Sizde bir sanatçının duyarlılığı var. Hayatınızı zorlaştıran, sizi zaman zaman coşkuya zaman zaman dipsiz bir melankoliye sürükleyen bu duygunun adı ilham.

tskler rizegüzeli :))
Saygım adabımı aştı bu gece.

• "MELTEML" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Sunday, 8.05.2011, 01:42

banada arzu çıktı ....
Arzu

12

Sunday, 8.05.2011, 02:25

Fanatizm