Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "DJANTALYALI" bir erkek
  • Konuyu başlatan "DJANTALYALI"

• 742030
  • Özel mesaj gönder

1

Sunday, 22.05.2011, 21:17

Flatcast fcf tema pembelim dsn antalyalı

DJANTALYALI belirtilen dosyaları ekledi:
SUSKUNLUGUM ASALETIMDIR

http://www.antalyalifm07.tr.gg/

Bu mesaj 3 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "DJANTALYALI" (22.05.2011, 22:39) düzenleme sebepleri: tema boyutu

Daglar

Bilge

• "Daglar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 22.05.2011, 21:20

emeginize saglik arkadaşim fakat bakın her seferinde yaziyoruz okumuyorsunuz sanırım siz tema boyutlarini dikkatte almiyorsunuz boyutu 800x600 olacak dikkat edin lütfen

3

Sunday, 22.05.2011, 21:24

Dj Antayalyalı Lütfen Burayı okuyun Ve uygulayın...
Tema Ekleyenlerin Dikkatine (Lütfen bu başlığı okuyun)

Emeğinize Sağlık çok Teşekkürler....

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Sunday, 22.05.2011, 21:52

Olmadıııı böyle hemen pes etmek varmı? :rolleyes:
Neden olmasın? Olduran bizlerin sizden bir üstünlüğümü var?
Bize hangi programı kullandığını yazarsan kardeşim sana öneri ve desteklerde bulunuruz.
Sitede yardım alabileceğin anlatımları bulmana destek oluruz...
Biz öneri ve ikazlarda bulunuyorsak bu sizi asla yıldırmamalı tam aksine bende ışık görüyorlar yardım ediyorlar diye düşünmelisin ;)
Burası bir paylaşım ve destek sitesi hepimizinde burdaki amacı budur...
Pes etmek yok yola devam olacak ben size güveniyorum ve bekliyorum temanızı ^^

Daglar

Bilge

• "Daglar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

5

Sunday, 22.05.2011, 21:55

ozamn bizde pes edelim arkadşim yorum yazmakla şimdi biz bu yorummu yazdik diye ben kendimi suçlu hissetdim ama siz temayi geri almişsiniz olmadi benimde burda hatam var size göre degilmi

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Daglar" (22.05.2011, 22:29)

tugram

Jüri

• "tugram" bir erkek

• Özel mesaj gönder

6

Sunday, 22.05.2011, 22:23

Her yapılan tenkitler yapılan paylaşı9malrın dahada güzel olamsı içindir, hiç bir arkadaşım sizi küçümseme gibi bir niyeti yoktur olamazda antalyalı kardeşim, belki yeni tanıyorsunzu jüri arkadaşları fakat hepsi ayrı bir degerdir, paylaşımcıdır, dosttur, arkadaştır, sizi uyardıkları 800x600 buyutuna uymanız bu uyarı sizin hazırlamış oldugunuz temaların kullanıcı arkadaşlar tarafından indirildiginde tamanın radyoyarında tam olarak görünmesi içindir, boyutu uymayan temalar kullanıcılar tarafından kullanılamıyacak, veya temanız tam anlamıyla oturmayacak,
Ben şıunu bilirim, , uyarılar dostane oldugu sürece veki buradaki tüm arkadaşlarım böyle uyarıyorlar herzaman her uyarının sizin için oldugunu bilmelisiniz. ve pes etmemelisiniz güzel temalarınzı var, yalnızca uyarıları dikkate almalısınzı bir okadardaha güzel olmasın için, söyle düşünelim arkadaşlarım hataları söylemeseler. her temaya tebrik ederim deyip geçmiş olsalar, iyi eserlermi cıkar yoksa , hergecen gün daha kötülelirmi paylaşımlar, bence kötüleşir, vedalaşmak degil daha güzelini daha dogrusunu yapmak için neler yapmalıyım deyip devam etmelisiniz. ve her yorum a ve tenkitede iyi gözle bakmalı onlardan yararlanmalısınzı... teşekkür ederim.
* * *

7

Sunday, 22.05.2011, 22:43

tugram arkadasıma katılıyorum bizlerde yeni basladıgımızda forumdaki arkadaslarimizin bize yaptıkları yorumlarla yaptıgımız işim ne kadar önemli ve bi okdarda zahmetli oldugunu bılsek bile her yoruma acık olduk ve ben kendi adıma diyebilirimki yaparken severek ve her gün bişeyler ögrenerek yaptım ama asla vaz gecmedim aksıne daha azimle paylasımlarıma devam ettim ve ben dahada çok çalısmam gerektigine inanıyorum asla kendımı yeterli görmedim görmemde..İlk yaptıgım temalarıma bakınca simdi farketiyorum ki birazcıkta olsa yol almısım.Emin olun sizde 1..2 aya kalmadan ben eminimki sizde daha güzel paylasımlarla burada olacaksınız asla vazgecmek yola devam derimm .. saygılarımla

TurkEce

[Forum Ablası]

• "TurkEce" bir kadın

• Özel mesaj gönder

8

Sunday, 22.05.2011, 22:52

ARKADAŞLAR,
Antalyalı arkadaşımız buraya yorum yazamıyor o nedenle bana özelime mesaj çekmiş.Adına ben açıklama yapayım.
Hiçbirimize kırgın değil hele Dağlar arkadaşımız üstüne alınmış diyede çok üzgün.O boyutu ayarlayamıyorum sizleride üzüyorum diye pes etmiş.
Şimdi biz hep beraber arkadaşımıza yardımcı olacağız.Kullandığı programda biraz boyutları ayarlaması zor.Ben photoshopu önerdim.
Ayrıca sitede gerekli yardım linklerini bizlere sorduğunda gösterip yardımcı olabileceğimizide bildirdim.
İnşallah kısa sürede kurallara uygun daha güzel temalarını birlikte burda yorumlarız. ^^

Ellerine sağlık Antalyalı kardeşim.Senden yakında kurallara uygun ve çok daha başarılı temalarını bekliyoruz :thumbup: TEŞEKKÜRLER...

• "by okannn" bir erkek

• Özel mesaj gönder

9

Sunday, 22.05.2011, 23:00

Emeginize ellerine saglik paylasim icin tskler

10

Monday, 23.05.2011, 00:08

antayali yardimci oluruz biz size yanliz pes etmeyin güzel tema yapiyorsunuz ve ilerde ins daha güzeli cikar beklerim devami ins sizden :)

• "Biiidenem" bir kadın

• 813371
  • Özel mesaj gönder

11

Monday, 23.05.2011, 01:21

Emeğinize yüreğinize saglık, paylaşım için teşekkürler.Keşke chat alanına gül resmini koymasaydınız daha asil duracakmış.

12

Monday, 23.05.2011, 07:31

emegine saglık,paylasım için tskler..
Saygım adabımı aştı bu gece.

13

Monday, 23.05.2011, 09:19

katkilariniz ve emekleriniz icin...
tesekkürler..

14

Monday, 23.05.2011, 10:17

Emeğinize Sağlık.
Paylasım Icın Tesekkurler..
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

• "gizemliyim" bir kadın

• Özel mesaj gönder

15

Monday, 23.05.2011, 14:50

Emeqinize SqLık.PayLasım için TskLer.
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .

16

Monday, 23.05.2011, 22:53

paylaşım için saol,emeğine sağlık

• "Tirnali-57" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Thursday, 9.06.2011, 13:29

Emeğinize Sağlık Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]

18

Saturday, 27.08.2011, 11:06

emeğinize yüreğinize sağlık tskler
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif

19

Saturday, 27.08.2011, 17:46

emeklerinize sağlık tskler
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif