Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (29.06.2011, 23:48)

84 yaşında..Bir kaç kez onu dua ederken duydum "Rabbim al artık üzülmesin evlatlarım" derken
Bakanada zor,bakılanada..Bazı şeyleri kabul etmiyor ısrarla..Unutuyor,kabul etmiyor,isteklerini yapamayınca hırçınlaşıyor,kırıyor etrafını sonrada ağlıyor...Beden yaşlandı ama ruh çocuklaştı...Bu yazısını şairimizin çok önceden okumuş olmama rağmen akşam daha bir farklı geldi bana.Rabbim affetsin isyan değil ama gözüme hoş göründü bu düşünce...Hergün yasinini okuyan,namazını oturduğu yerdede olsa kılan annemin bütün gece uyumayıp,nerdesiniz ben korkuyorum sıkıntı giriyor içime diye bağrışlarını düşününce
Hem vaktiyle rabbim diyor,doyamadığım evladıma, eşime kavuşucam diyor hemde geceleri sıkıntı basıyor kalkıp dolaşıyor ablamı uyandırıp kalk ben korkuyorum diyor o Allah harici hiçbirşeyden korkmayan cesur annem
Allah yardımcımız olsun,hepimizin...Allah'a kavuşmak asıl mekana geçmek güzelde, inanan biri olarak hangi yüzle korkusu benide ara ara sarmaya başladı

ALLAHIM KIMSEYI GUZEL AKLINDAN VE SAGLIGINDAN ETMESIN OGLUN KIZIM DEDIRTMESIN
Tövbe yarabbim günaha girmiyorumdur inşallah.Yorumun için sağol ablam
Kulağının birinin duymadığını kabul etmiyor,unuttuğunu kabul etmiyor,yürümeye hali yokken kalkıp iş yapmak istiyor çünkü zamanında titiz olduğu konular onda şu an problem halinde...Kendisi yapmak istiyor vücudu izin vermiyor buna benzer bir sürü şey...En kötüsüde bunları güzel bir şekilde açıklamanız gerekiyor sabırla yoksa küsüp yatağından çıkmıyor devamlı uyuyor
Öyle zorki Allah onada bakanada sabır versin,yardımcısı olsun çok zor.Allah tüm hastalara şifa,yaşlılara güç,bakanlarada sabır versin dualarımla

çok güzel bir film izlemiştim o geldi aklıma bred pit basrol oyuncusu..
(Der seltsame Fall des Benjamin Button - almanca olarak izlemistim)
Benjamin Button'un tuhaf hikayesi (Der seltsame Fall des Benjamin Button - almanca olarak izlemistim)
Cok konusulmustu acaba bu filmin senaristleri Can Yücel'in siir'inden etkilenerek mi bu filmi gerceklestirdi diye... Kimbilir...