Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
flatcast fcp tema,(kenan)(83)
by-kenan belirtilen dosyaları ekledi:
"Başımıza Ne Geliyorsa; O öyle Biri Değil, O Yapmaz! Dediklerimizden Gelir............."
Emeqinize Sqlık.
PayLa$ım için T$kLer.
Hamurunu BiLdiğim İnsanın ; ŞekiLLeriyLe iLqiLenmiyorum .
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
cok hos bir resim secimi...
emginize saglik...
emegine saglık, paylasım için tskler..
Saygım adabımı aştı bu gece.
Emeginize saglik paylasim icin tesekkürler
яєαℓ ℓovє
Emeğinize sağlık,paylaşımınız için teşekkür ederim by-kenan
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...
PayLasim için TesekkürLer;£meqine SaqLiK....!!
Paylasım Icın Tesekkurler.
Emeginize Saglık.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]
Ellerinize sağlık.Resim seçimi yine çok hoş,renk uyumuda göze çarpıyor hafiften bir çerçevede uygulanmış birde butonlar olaydı diyorum
Emeğini paylaşan yüreğe teşekkürlerimle
Emeğinize sağlık çok teşekkürler..
Emeğinize yüregine sağlık paylaşım için teşekkürler
Umutla Baktıgım Gözlerimle Kaybettigim Göz Yaşlarım
Eline Yüreğine Gönlüne Sağlık Emek Veren Gözlerden Şifa Eksik Olmasın Paylaşımlarının Devamını Dilerim..
[color=#0000ff]Haksızlığın Önünde Eğilmeyiniz Çünki Hakkınızla Beraber Şerefinizide Kaybedersiniz ( Hz ALi )[/color]
PayLasim icin TesekkürLer,Emeginize SagLik...
KENAN bak bunları görmemiştim gezerk buluyorum
Emeğine Yüreğine Sağlık Paylaşım Adına Teşekkürler!
[align=center]DOĞRU SARSILIR AMA ASLAA YIKILMAZ..
[img]http://s7.directupload.net/images/121107/2e7uga6e.png[/img]