Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• Konuyu başlatan "cihangirvlbg"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 10.07.2011, 13:17

Buranin basligimi yanlis yoksa benmi yanlisim..!!!

Tekrar merhaba,

Masum arkadasim konumu silme sebebin cok komik :D

Buradaki bu kadar sözler yazilarin hepsinin flatcast yardimla alakasi yok sanirim. yoksa onudami yanlis goruyorum.Sileceksen sil ama gecerli bir sebebin olsun lütfen.

iyi günler ;)
Allahim; Kuran-ı Kerimde buyurursun ki: “onlar af dilenirken Allah onlara azap edecek değildir!”

• "Masum Masum" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

2

Sunday, 10.07.2011, 13:28

Badenwürttembergte Türk werkstattlar

Selam Arkadaslar,

Basliktan daanlasildigi gibi bana Bdenwürtembergte bulunan Türk Autowerkstattlar lazim.

Yardimci olabileceginizi düsünerek buraya yazmak istedim.

Tesekkürler (:

hani diyorumda burda bizimle dalga gecmesenizde yazdiginiz yazinin Turkce anlamini yazsaniz
iyi o zaman bende ingilizce olarak "we need vacansies in london for our loundry" yazayim serbest kursuye
nede olsa ingilizcesi olanlar ve ingilterede yasayanlar okuyacak dimi ? ingilizcesi olmayan diger modlarda konuyu oyle biraksin
kesin flatcast ile ilgilidir diye dusunup

en azindan yetkililerin almanca bilmediklerini dusunerek tam aciklama yapip ve bunun flatcast ile alakasini belirtmeniz gerekirdi
"werkstattlar" turkce cevirisi atolye, google translate oyle yaziyor
hadi ben yanildim diyelim bu bir radyo ilani, o zaman ilanlara uygun sekilde ilan verin bizide yormayin kendinizide yormayin.
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

MeRaL

Jüri

• "MeRaL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Sunday, 10.07.2011, 13:58

AllaTurkaa Flatcast Yardim sitesi. Ayriyeten AllaTurkaa Life bölümümüzde üyelerimizin diger paylasimlarinada (eglence, müzik, video gibi) yer veriyoruz.
Gazete ilanlari gibi bir bölümümüz yok. Bu durumda is yerleri, alim&satim gibi seylere yer veremiyoruz maalesef.

*ama cok güldüm, siz cok yasayin :haha:
Birileri kendini Bir B.. saniyormus, o yüzden geldim :kkahkaha:

• Özel mesaj gönder

4

Monday, 11.07.2011, 00:35

(:

Masum arkadasim,
ok almancaya taktiysan yabanci dil burada yasak diye silerken belirtirdin. Ama sen burasi flatcast yardim sayfasi bu yuzden siliyorum yazmissin. Fakat Allaturka life da hangi basliklar var sanirim seninle meralin haberi yok. Meral video vs yazmis ama bunlarin haricinde cok daha fazla baslik var yani.
Ok sizi yormuyacagim silin gitsin arkadaslar :p (:
Allahim; Kuran-ı Kerimde buyurursun ki: “onlar af dilenirken Allah onlara azap edecek değildir!”

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

5

Monday, 11.07.2011, 00:44

farkli baslikla var bu bolumde evet, ama gazete ilanlari bolumumuz yok
bende bunu demeye calisiyorum, burda tek bir ilan verebilirsiniz oda radyolar icindir
atolyeye iscimi ariyorsunuz, burasi flatcast forumu burda oyle ilanlar yada istekler olmaz diyerek sildim, yanlis yaptigimida dusunmuyorum.

hala anlama zorlugu cekiyorsaniz bu sizin sorununuz
bir tavsiye AllaTurkaa Genel Kurallar AGK ( Lütfen Okuyun )
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

• Özel mesaj gönder

6

Monday, 11.07.2011, 00:51

bu gazete ilani degildi zaten

ben almanyanin badenwurttemberg eyalatindeki turk araba tamircilerini ariyorum. Nerden bulabilecegimi bilen olur belki diye yazdim. Nerden yazdim yazmaz olaydim :p

Seninki1314

Orta Düzey

• "Seninki1314" bir erkek

• 1291028
  • Özel mesaj gönder

7

Monday, 11.07.2011, 00:56

O yazi almancami oluyordu :D
Sen en iyisi biraz "Bu Siteyi" gez belki birgün Almanca ögrenirsin..

"Burasi Flatcast Yardim Sayfasi" diye belirterek, bir Mesaj silindi ise
Sanirim Alakasiz ve Sitenin Formatina Uygun olmayan bir Konu acdiginizdan dolayi silinmisdir..
Peki siz bunu Anlamiyorsaniz veya Anlamak istemiyorsaniz, bu birtek sizin sorununuzdur :)

Son olarakta Siteye Kayit olurken Okumaniz gereken, bir Konudan Alinti :)

Mesajım Neden Silindi?
  • Yetkililerimiz nedensiz bir başlık silmiyorlar."Mesajım neden silindi?" gibi sorular cevaplanmadan silinecektir.

Yani Bu Baslik bile Tamamen gereksiz ve her an Silinebilir ;)
Kendime "Yeni" 1 Ben Lazim :rolleyes:

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

8

Monday, 11.07.2011, 00:59

o kismi hepimiz anladik, atolyenizde icsi ariyorsunuz
peki bunun AllaTurkaa ile alakasi ne ?
yada bu forumda o turden paylasimlar, ilanlar, istekler mi gordunuzde allaturkaada konu acma geregi duydunuz
asil soru bu iste ;)

her neyse, cok uzatmaya gerek yok, artik ogrenmiste olursunuz, is ve isci bulma kurumu yada reklam sayfasi olmadigimiz icin burda o tarzda ilan veremezsiniz
anlayisiniz icin tesekkurler..
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

• Özel mesaj gönder

9

Monday, 11.07.2011, 02:01

Allahim Yarabbim yaa...

ne atolye ariyorum nede isci, neden ben is verenim. Ben aradigim insan gibi bir insan iyi geceler

10

Monday, 11.07.2011, 02:14

<bana Bdenwürtembergte bulunan Türk Autowerkstattlar lazim.< ARKADAS BADENWÜRTENBERGDE TURK ARABA TAMIRHANESI ARAMAK ICIN COK DEGISISK BIR YÖNTEM .YANLIS ADRES NE YAZIKKI.
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif