Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Google SketchUp Araç Çubuğu Serisi (24 video)
Seçimler ( 4:28 )
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta seçim aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Bileşenler
Bileşenler (04:26)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'taki bileşenler konusunda temel bilgiler verilir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Boya Kutusu
Boya ( 4:18 )
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta boya aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Silgi Araci
Silgi (1:55)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'a silgi aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Dikdörtgen Araci
Dikdörtgen (1:34)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta dikdörtgen aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Çizgiler Araci
Çizgiler (2:37)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta çizgi aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Daire/Çokgen Araci
Daire/Çokgen (3:10)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta daire ve çokgen aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Yay Araci
Yay (4:12)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta yay aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Serbest Çizim (Freehand) Araci
Serbest Çizim (1:03)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta serbest çizim aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Taşıma Araci
Taşıma (2:23)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta taşıma aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Genişletme Daraltma
Genişletme Daraltma(3:33)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta genişlet/daralt aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Döndürme
Döndürme (4:48 )
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'a döndürme aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Beni İzle Araci
Beni İzle (4:21)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta beni izle aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Ölçek
Ölçek (3:42)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta ölçek aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Belirli Uzaklıkta Kopyasını Oluştur
Belirli Uzaklıkta Kopyasını Oluştur (3:07)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta Belirli Uzaklıkta Kopyasını Oluştur aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Şerit Metre
Şerit Metre (3:06)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta şerit metre aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Boyutlandırma
Boyutlandırma (4:04)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta boyut aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Açı Ölçer
Açı Ölçer (2:42)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta açıölçer aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Metin ve 3D Metin
Metin ve 3B Metin (5:05)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta metin ve 3B metin aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...
Eksenler
Eksenler (2:20)
İpuçları ve en iyi uygulamalarla Google SketchUp'ta eksenler aracının nasıl kullanıldığı gösterilmektedir.
VIDEO
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...