Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

melikenalan

Profesyonel

• Konuyu başlatan "melikenalan"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 16.09.2007, 10:32

Özlem sözleri

Akşamın matem rengine büründüğü saatte gökyüzündeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında içimde sessiz bir çığlık... Özlemeyi özledim. Özlemeye değer ne kaldıysa...

Yalnızlık gecelerin, ümit bekleyenlerin, hayal çaresizlerin, yağmur sokakların, tebessüm dudakların, sen ise yalnız benimsin birtanem...

Sevdada ozlem olmalı kı yureklerde kalsın, ozlem bırazda acı vermelı kı yurekler sevdanın degerını bılsın, yurekler cesur olmalı kı sevdalar turku tadında olsun!

Sevgılerın en guzelı senı sevmek, ozlemlerın en guzelı senı ozlemek, ve hayatın tadı sabah kalktıgımda senın var oldugunu bılmektır bırtanem!!

Günlerdir kapımı kimseler çalmıyor. Göğsümden içeri yokluğun sızıyor. Bir demlik çayım var tütünümde geçiyor. Duvarlara yazdığım her cümle ağlıyor

Bir karanlık geliyor yokluğunun ardından. Ne zaman güne$ batsa bu son gecem diyorum. Vazgeç yalan dünyanın köhne saltanatından. Yeti$ir bunca keder bunca elem diyorum. Bu ne bitmez ayrılık, bu ne bitmez özlem diyorum
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklaşmak düşündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdiğim halde söyleyememek hep birşeyler gizlemek sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek...

Yanlızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde nede sıcak çöllerde olmaktır, yanlızlık bu şehirde seni arayıpta bulamamaktır...

Izdırab yasıorum sensız her gece,ruhsuz yasam gıbı oluyor,sensız olmuyor,yoksun yanımda,sevgıne ıhtıyacım var,sarılısına muhtacım,tatlı bakısını ozlemekteyım...

Belkı fazla yazıyorum.belkı fazla rahatsız edıyorum.kusura bakma ama amacım bu degıl.ben sadece senı unutmadıgımı hatırlatmak ıstıyorum!!

Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir özlemsin yalvarıpta hükmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hiiiçiiimmm...

Unutmak mı dedın,sus cunku yalan soyledın uzaklasma benden,vazgecmek ıstemıyorum senden hayatımı senın hayalınle susledım,ınan bana senı herseyden cok ozledım!!

..Sirin..

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 26.09.2007, 20:05

güzel sözler paylasimin icin tskler bir kacini yürüttüm izninle :D

maxma

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

3

Thursday, 27.09.2007, 00:20

Unutmak mı dedın,sus cunku yalan soyledın uzaklasma benden,vazgecmek ıstemıyorum senden hayatımı senın hayalınle susledım,ınan bana senı herseyden cok ozledım!!

bende özledim ama.. onun haberi yok bile :(

i-rem

Profesyonel

• "i-rem" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 27.09.2007, 07:24

Re: Özlem sözleri

Alıntı sahibi ""melikenalan""

Sevgılerın en guzelı senı sevmek, ozlemlerın en guzelı senı ozlemek, ve hayatın tadı sabah kalktıgımda senın var oldugunu bılmektır bırtanem!!

özlemek güzel bisey ;)

jocuk

Orta Düzey

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 27.09.2007, 07:57

paylasımını icin tesekkurler cok guzel yasmıssın hakikaten ya özlemek cok guzel bısey ama kısı ozlenmeyte degermı onu bılemem?
sonra senı arkandan vurmasında??

(KaRaGüL)

Profesyonel

• "(KaRaGüL)" bir kadın

• 1254123
  • Özel mesaj gönder

6

Thursday, 6.10.2011, 01:06

Sevdada ozlem olmalı kı yureklerde kalsın, ozlem bırazda acı vermelı kı yurekler sevdanın degerını bılsın, yurekler cesur olmalı kı sevdalar turku tadında olsun!

emeqinize saqlık güzel paylaşım teşekkürler