Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Flatcast indexs: Asi~Menekse // Dön Gel Bitanem //
Fcp İçinde 6 Adet Tema Vardır İyi Günlerde Kullanmanız Dilegiyle...
Asi~Menekse belirtilen dosyaları ekledi:
SIK BIR CALISMA OLMUS EMINIM PEK COK RADYOCU ARKADASIN ISINE YARAYACAK ELLERINIZE SAGLIK
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif
Yorum İçin Çok Teşekkürler. Umarım dediginiz gibi arkadaslarda begenir
İndiren arkadaslarda hos sohbetlerde kullanmaları dilegiyle..
Emegine yüregine saglık çok hoş bir çalişma olmuş menekşe..
[b]SeNiN ÇeLMe TaKTıĞıN YeRDeN BaŞLıYoRuM HaYaTa..VaRSıN YaRa iÇiNDe KaLSıN DiZLeRiM,YüReĞiM KaDaR aCıMaZ NaSıLSa[/b]
Yorum İçin Çok Teşekkürler Begendiginize sevindim.
çok güzel bir çalışma olmuş emeğine sağlıkk paylaşım için tşkk
ÜÇ KURUŞLUK BİR İNSANA BEŞ KURUŞLUK DEĞER VERİRSEN GERİ KALAN İKİ KURUŞLA SENİ SATAR
Emeğine Sağlık Canım Çok Teşekkürler...
begenilir hemde nasil begenilir meneksemm,
arti fcp de indexlere uygun yapiyorsun sen ve mavisim...fikir olarakda harika...
bundan dolayi her ikinizide tebrik ederim...
Bencede begeniLir kuzum Çünküm çok güzeL oLmuş eLcezLerine o güzeL yüreciğine sağLık
Her şey ALLah'tan, O gerekeni yapar dediLer..Bende kimini Emanet, kimini havaLe ettim..ツツ
Emeginize SagLik GüzeL PayLasim icin TskrLer...
ellerin dert görmesin asi menekse cok güzel çalışma olmus başarılarınızın devamını dılerım temada aynı şekilde harika başarılar dilerim
Yorum Yazan Bütün Arkadaslara Çok Tesekkürlerrr RABBIM RAZIolsunn
Çok güzel sade ama emek içeren bir çalışma olmuş,paylaşan yüreğine Allah razı olsun...
ellerinize sağlık basarılı çalışma paylaşım için saol
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif
EZq!
çok güsel bir indexs olmus emeginize yüreginize saglikk ..bu isi ögrenmeyi çok istiyorum..
harikaaa paylaşım icin tsklerimle ELLERİNE SAGLIK DERİM MENEKŞEM...
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Efsanee Uygarr yorum için çok teşekkürlerr
Ezgi begendiginize sevindim yorum için teşekkürler .. Ögrenin Tabiki çok severek yapıyorum eminim sizde yaparsınız
Emeginize saglik cok guzel olmus paylasim icin tsklr
Yorum için çok teşekkürlerr by okan