Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "<<berdush>>" bir erkek
  • Konuyu başlatan "<<berdush>>"

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, 24.07.2011, 19:22

Türkiye Bugün 4 şehit daha verdi..

Mardin'de ikisinin tayini çıktığı için korucubaşı tarafından yemeğe davet edilen ve köylülerle de helalleşen 3 asker, köyün üst tarafındaki tepede bulunan 3.5 kilometre mesafedeki karakola gitmek için askeri araçla yola çıktıklarında terör örgütü PKK mensuplarınca pusuya düşürüldü.

Uzun namlulu silahlarla açılan ateşe askerler de karşılık verdi. Ancak yaklaşık 15 dakika süren çatışmada 2 astsubay ve 1 uzman çavuş şehit oldu. Silah seslerinin duyulması üzerine karakoldan hemen bölgeye takviye ekipleri gönderildi ve kaçan teröristlerin yakalanması için hava destekli operasyon başlatıldı. Hain saldırıda sadece araca isabet eden kurşun sayısının 30 olduğu öğrenildi.

Şehitlerden ikisi de Gaziantepli olan Astsubay Başçavuş Erhan Gül'ün (37) tayininin Tokat'a, Uzman Çavuş Ali Öztürk'ün (22) tayininin Balıkesir'e çıktığı, ikisinin de bu sabah memleketlerine yola çıkmayı planladığı, ancak saatler kala şehit olduğu ortaya çıktı. Kırıkkaleli şehit Astsubay Başçavuş Sadık Güllü'nün ( 38 ) ise bir yıl sonra emekli olmaya hazırlandığı, 1 hafta önce Çanakkale'den Mardin'e tayin edildiği belirtildi.

ANKARA'DA TEDAVİ ALTINDAKİ ASKER ŞEHİT OLDU

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde cuma günüyaşanan ve 2 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmada yaralanan subayın şehit düştüğü bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Yeşilöz Mahallesi bölgesinde cuma günü çıkan çatışmada yaralanan teğmen, tedavi gördüğü Ankara GATA Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.

Askeri araçların geçiş güzergahına mayın döşemeye çalışan 2 teröristin etkisiz hale getirildiği çatışmada, 2 asker yaralanmıştı.

Habertürk
Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.

usta_37

Jüri

• "usta_37" bir erkek

• Özel mesaj gönder

2

Sunday, 24.07.2011, 20:15

Hükümetin cok sıkı radikal kararlar almasını bekliyorum,idam gibi,askere ve polise verilen silahların sadece aksesuar gibi olmasını saglayan zihniyete artık isyan ediyorum ve kınıyorum..
Şehitlerimize ALLAH,tan rahmet,yakınlarına sabır diliyorum..
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

• "яєαℓ ℓovє" bir kadın

• 1098722
  • Özel mesaj gönder

3

Sunday, 24.07.2011, 20:34

Sehitlerimize Allahtan rahmet yakinlarina sabirlarina diliyorum......
яєαℓ ℓovє

4

Sunday, 24.07.2011, 20:35

Şehit Yavrum

Davul zurna ile yolcu etmiştik
Beraber oynayıp halay çekmiştik
Biz seni vatana asker etmiştik
Son kez öpeyim seni ŞEHİT yavrum

Vatan sana canım feda diyordun
Vatanı canından çok seviyordun
Dileğin kabul oldu Şehit oldun

Ağlamam diye sana söz vermiştim
Şehit anası ağlamaz demiştim
Bir düşman kurşunuyla Şehit düştün

Tabutunun üstünde bir al bayrak
Tabutuna sarıldım ağlayarak
Kaderimmiş şehit anası olmak

Kurşun adres sormazmış ne yapayım
Sen yoksun bağrıma neyi basayım
Gururluyum ben Şehit anasıyım

Ana yüreği dayanmıyor işte
Benim gözüm yok sarayda köşkte
Bir ana ne ister evladından başka

Gözlerimden yaş değil kan akıyor
Evlat acısı bağrımı yakıyor
Yavrum tabutundan kanlar akıyor

Kardeşlerin baş ucunda duruyor
Bacın,Eşin saçlarını yoluyor
Baban evlat acısıyla yanıyor

Yavrum Şehit oldun gençlik çağında
Yetim yavrun Eşinin kucağında
Sanki bayram var ana ocağında

Haberi duyanlar koşup geliyor
Herkes Allah rahmet eylesin diyor
Oğul senin acın bana yetiyor

Cenaze namazını kılıyorlar
Sinemi bölük bölük bölüyorlar
Artık seni benden ayırıyorlar

Bir yavruyu anasından ayırmak
Olur mu hiç bu acıya dayanmak
Tek tesellim Şehit anası olmak

Oğul,oğul beni duyuyormusun
Tabutunda rahat uyuyormusun
Mekanın cennet,uğurlar olsun

Bir Mehmet ölür bin Mehmet’cik doğar
Ey evladı Şehit düşen analar
Anlarsa beni bir tek onlar anlar

Salim bey Vatan sahipsiz değildir
Benim yavrum ölü değil ŞEHİTTİR
Şehitler ölmez Allahım ŞAHİTTİR
Vatan sahipson kez öpeyim seni ŞEHİT yavrum
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

5

Monday, 25.07.2011, 06:50

SEHITLERIMIZE ALLAHTAN RAHMET AILEYEDE SABIRLAR DILERIM
TERÖRE LANET OLSUN
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

6

Monday, 25.07.2011, 11:02

Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Türk ulusunun başı sağolsun.
Biz ki yedi düvele karşı savaşmış bir ulusun evlatlarıyız, ölmekle bitmeyiz bitmeyeceğiz.
Nasıl ki dedelerimiz bu vatanı bize canlarıyla aldılar , biz de onu canımızla koruyacağız.
Dağda gezen üç-beş çapulcuya verecek bir karış toprağımız yoktur.
Ve onların işbirlikçileriyle anlaşacak devletimiz yoktur.
Bu böyle biline....
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

7

Tuesday, 26.07.2011, 10:37

Amy haberlerini saat başı tekrar tekrar detayları ile verirken Güneydoğu şehitlerimiz ise Yunus’un dizelerindeki gibi “Bir garip ölmüş diyeler” misali üstünkörü geçiştiriliyor...Şehitlerin garipleştiği bir coğrafyanın adı vatan olamaz, olsa olsa müstemleke olur...bu topraklarda Türk olmak hiçbir zaman bu kadar ucuzlamamış ve zorlaşmamıştı.
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

8

Tuesday, 26.07.2011, 12:41

Gercekten cok aci bir durum Atalarimiz dusmana karsi savas yapmis ve kazanmislar ne yazikki yillardan beri gelen bu terör olayi bitmiyor ve bitirilmiyor annelere babalara allahtan sabir dilerim sehitlerimize rahmet olsun

lanet olsun teröre
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif