Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

1

Wednesday, 17.08.2011, 12:09

Hakkari Çukurca’da 8 $ehit.

Hakkari’de askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşedikleri mayını infilak ettiren PKK’lı teröristler, bölgeye sevk edilen askerleri pusuya düşürdü. İlk gelen bilgilere göre 8 asker şehit oldu, 9 asker yaralandı.
Şehitler arasında bir binbaşının bulunduğu belirtildi ancak henüz kesin bilgi alınamadı.
Bu arada Hakkari Valisi Muammer Türker, Hakkari-Çukurca karayolunu 15. kilometresinde 2 ayrı patlama meydana geldiğini ve bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.

Hakkari- Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00’da askeri konvoyun geçişi sırasında teröristler önceden koydukları mayını infilak ettirdi.
Patlamada 1 asker şehit düştü, askerlerden yaralananlar oldu.

Patlama haberi alınır alınmaz bölgeye birlikler sevk edildi.
İlk ulaşan askerler, teröristlerin kurduğu pusuya düşene çatışma çıktı.
Teröristlerin açtığı ilk ateşle aralarında bir binbaşının da bulunduğu 7 asker şehit düştü.

Çatışmada ve patlamada yaralanan 9 asker, Hakkari Asker Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan bazılarının durumlarının ağır olduğu ve şehit sayısının artabileceği belirtildi.
Çatışma bölgesine sevk edilen birlikler, PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için helikopterlerin de hava desteğinde büyük bir operasyon başlattı.

BAKAN YILMAZ: MİSLİYLE CEVAP VERECEĞİZ

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz Hakkari’deki patlamayla ilgili konuştu;
”Olayda 8 kişi şehit oldu. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Sabrımızı taşırmaya çalışıyorlar. Bu olaya misliyle cevap verilecek.Biz hukuk ve demokrasi içinde onları alt edeceğiz.”

VALİ: İKİ AYRI PATLAMA OLDU

Bu arada Hakkari Valisi Muammer Türker, Hakkari-Çukurca karayolunu 15. kilometresinde 2 ayrı patlama meydana geldiğini ve bölgede operasyonların sürdüğünü bildirdi.
[align=center][img]http://s1.directupload.net/images/110701/vy77gp2c.gif[/img][/align]

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Wednesday, 17.08.2011, 12:15

:ak: :ak: :yoookk: :yoookk: :küzgün:

Rabbim şehit ailelerine sabır versin inş

mekanınız cennet olsun

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor;
BİR HİLÂL uğruna, yâ Rab, ne GÜNEŞLER batıyor!

Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak!
O benimdir, o benim milletimindir ancak!

Çatma, kurban olayım, çehreni ey nazlı hilal!
Kahraman ırkıma bir gül... ne bu şiddet, bu celal?
Sana olmaz dökülen kanlarımız sonra helal.
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklal.

Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım;
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar.
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Arkadaş, yurduma alçakları uğratma sakın;
Siper et gövdeni, dursun bu hayâsızca akın.
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın,
Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.

Bastığın yerleri 'toprak!' diyerek geçme, tanı!
Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.
Sen şehid oğlusun, incitme, yazıktır, atanı.
Verme, dünyâları alsan da bu cennet vatanı.

Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Hudâ,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyâda cüdâ.

Rûhumun senden ilahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne na-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

O zaman vecd ile bin secde eder -varsa- taşım.
Her cerîhamdan, İlâhi, boşanıp kanlı yaşım,
Fışkırır rûh-ı mücerred gibi yerden na'şım;
O zaman yükselerek arşa değer belki başım!

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl;
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet,
Hakkıdır, Hakk'a tapan milletimin istiklâl!

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

axi

Profesyonel

• "axi" bir kadın

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, 17.08.2011, 12:22

PKK, SEVKİYAT KONVOYUNDAN HABERDAR MIYDI?

Hakkari-Çukurca karayolunda, askeri sevkiyat konvoyuna yapılan mayınlı saldırıda şehit olan mehmetçik sayısı 8'ye yükselirken akıllara 'PKK askeri sevkiyattan haberdar mıydı?' sorusu takıldı. Aksiyon dergisinin bu haftaki sayısında Haşim Söylemez imzası ile yayınlanan haberde, bu iddiayı güçlendirecek çok sayıda bilgi var. İşte o haber...

Askerî harita ve kriptolar PKK'nın elinde

Yeni komuta kademesinin terörle mücadelede yapması gereken ilk iş, ordu içinden sızmaları önlemek. Zira PKK'dan ayrılanların anlattığına göre, TSK'ya ait harita, kroki ve kriptolar örgüte ulaştırılıyor.

Yüksek Askerî Şura'da (YAŞ) belirlenen yeni komutanların önünde bir dizi sorun bulunuyor. Şüphesiz bunların başında terör geliyor.

Her şeyden önce "Terörle mücadele nasıl yapılacak?" sorusuna cevap bulunması gerekiyor. Bu arada peş peşe gelen terör saldırıları ve şehit haberleri ülkeyi derinden sarsıyor. PKK'nın yayın organları şehit haberlerini propaganda malzemesi olarak iyi kullanıyor. Dolayısıyla yeni komuta kademesinin öncelikle yapması gereken şey, terörün oluşturduğu psikolojik havayı yok etmek ve terörle mücadelede yeni bir sistem geliştirmek. Tabii bir de sızmalara izin vermemek... Çürük elmaların ayıklanması da acil bir durum olarak karşımızda duruyor. Çünkü bu zamana kadarki bilgi sızmaları, örgütün rahat etmesine ve operasyon yapmasına imkân sağladı. Aksiyon'un ulaştığı ve tim komutanlığı görevi yapmış eski bir PKK'lının anlattıkları, yeni komuta kademesinin TSK içinde ciddi bir temizlik yapması gerektiğini ortaya koyuyor.

Ronai adını kullanan ve hâlen Kuzey Irak'ta yaşayan eski PKK'lının sözleri, terörle mücadelede neden başarısız olunduğunu da gösteriyor. Kısa süre önce örgütten ayrılan Ronai, rütbeli askerlerin sürekli örgüt kamplarına geldiğini, toplantılar yaptıklarını iddia ediyor. Örgüte yeni patlayıcılar ve ilaç yardımı yapıldığını söylüyor.

Aslında Ergenekoncu subayların derin PKK ile irtibatları eskiden beri bilinen bir gerçek. 1 Haziran 2004'te savaş kararını ilan eden Öcalan'ın avukatlarından Mahmut Şakar'ın askerî helikopterle Kandil'e getirilip götürüldüğü birçok kişi tarafından ifade edilmişti. Bu bilgi dönemin tanığı olan eski örgüt yöneticisi Nizamettin Taş tarafından doğrulanmıştı. Aynı şekilde ordudan ayrılıp PKK'nın yönetim kadrosuna katılan 50 subayın varlığı da artık biliniyor. Bunların hâlen ordu içinde yer alan JİTEM'ci, Ergenekoncu kadro ile irtibatlı oldukları ve bilgi paylaşımı yaptıkları ileri sürülüyor.

Bu noktada Ronai'nin anlattıkları çok önemli. Onun iddiaları doğruysa askerî sırlar, mücadele ettiği terör örgütünün eline günlük, haftalık ve aylık olarak geçiyor. Ronai bu durumu şöyle anlatıyor: "Askere dair bilgiler bize günlük, haftalık, aylık olmak üzere gelirdi. Bunlar çoğu zaman elden kurye aracılığı ile ulaştırılırdı. Bazen de haberleşme araçları kullanılırdı. Bu, anlık durumlarda geçerliydi. Asker arazi taramasına veya operasyona çıktığında eğer önceden bilgi yoksa hemen bize haber ulaştırılırdı. Asker olduğunu bildiğimiz kişiler gerilla kıyafetiyle ya da sivil kıyafetle bilgiler getirirdi. Toplantılarımıza katılır, bize ne zaman nasıl operasyon yapmamız gerektiğini anlatırlardı. Bunu saha komutanlarımızın hepsi bilir. Ben tim komutanı olarak bu toplantıların bazısına katılırdım. Bir sefer ismini bilmediğimiz ancak 'albayım' dedikleri birinin geldiğini biliyorum. Esmer tenli, 1.80 boylarında, hafif göbekli biriydi. Yanında iki sivil giyimli kişi vardı. Kelareş kampına kadar gelip bizimle toplantı yaptı. Seçimlerde ve sonrasında neler yapmamız gerektiğini anlattı. İmam Aziz (Tan) Hoca ve başka 6 kişinin infaz edilmesi için isimleri bu kişi verdi."

Kuzey Irak'ta peşmergeler tarafından korunan güvenlikli bir bölgede yaşayan Ronai'nin şu sözleri örgütün karakol ve askerî birliklere kolayca saldırı düzenlemesini açıklıyor: "Bize haritalar getirildi. Askerî, özel haritalar. Krokiler de vardı. Karakolların nerede olduğunu, asker sayısı, mühimmat durumu, komutanların özel ve genel durumları gibi bilgiler gelirdi. Bazen de kriptolu bilgiler getirilirdi. Bunları içimizdeki asker kökenliler hemen çözerdi. Bize ona göre talimat verilirdi. Bunları görünce örgütten kaçtım. Benim gibi olanlar çok ama şanslı sayılmazlar. Kaçmak isteyen 5 genç arkadaşımız kurşuna dizildi. Askerî haritalarda Doğu ve Güneydoğu'da bütün tabur, alay, karakol ve devriye ekiplerinin güzergâhı bulunuyordu. Başarılı olan komutanların ne zaman izine gidecekleri, acemi asker sayısı, özel eğitimli askerlerin nerede görev yaptıkları gibi bütün bilgiler gelirdi. Bazen telsizlerdeki şifreler de ulaştırılırdı. Aynı kodla askerleri rahatça dinleyebiliyorduk."

Telsiz konuşmalarının örgüt tarafından dinlediğini TSK ve emniyet birimleri geç fark etti. Bunun için 'telsiz kesmelere' seçimden (12 Haziran) sonra başlandığını yazmıştık. Çünkü bu, bölgede hareketlilik olduğunu ve örgütün telsiz konuşmalarını dinleyebildiğinin kabulü manasına geliyor. Ayrıca sızmalara karşı alınan bir tedbirdir 'telsiz kesme'. Ronai'nin anlattıkları, aslında çeşitli zamanlarda güvenlik güçlerine teslim olan PKK'lıların da verdiği bilgilerden farklı değil. Ancak sızmaların önüne geçilememesinin asker içindeki kliklerden kaynaklandığı dile getiriliyor.

Güvenlik güçlerine ifade veren M.K. isimli eski bir terörist de şunları anlatıyor: "Askerin elinde olmayan haritalar örgütün elinde vardı. Bütün karakolların yüzölçümleri bilinir. Hatta bir karakolda kaç kişi kalır, izin günleri, teskerecilerin durumu, yeni gelen askerlerin sayısı bilinir. "

Son süreçte yapılan bütün operasyonların karşılıklı bilgi paylaşımıyla olduğunu anlatıyor Ronai: "Silvan'da 13 askerin şehit edilmesi, açık alanda askerlere yönelik saldırıların düzenlenmesi böylesi yardımlar sonucunda gerçekleşmiştir. PKK'nın çıplak arazide operasyon yapması bu kadar kolay değil. Çünkü saldırı ve pusudan çok daha önemli olan zayiat vermeden bulunulan alanı kolayca terk etmektir. Oysa olayların meydana geldiği yerlerde kaçmak mümkün değil. İki helikopterle, saldırıyı yapanlar kolayca avlanır. Ama buna birileri izin veriyor. Aktütün ve Dağlıca'da izin verdikleri gibi."

Zaman

Rabbim Sabır Versin Ailelerine...
kaç dakikada unutulacak yine şehitlerimiz kimbilir :(
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.

"Yusuf Tandoğan"

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, 17.08.2011, 12:41

ŞEHİT AĞACINI ZİYARET…
Güneş ışığıyla parlayan sayısız künyeye düşünceli düşünceli bakarken, Müjgan hanım yanıma gelip üzerindeki gümüşlerin ne olduğunu sordu.
”Onlar gümüş değil,şehitlerin künyesi bu da Şehit Ağacı “dedim daha önce duymamış…

Kızılcahamam’ı kaçıncı ziyaretim hatırlamıyorum ,bu kez özellikle Şehit Ağacını görmek için gittim.Belediye hamamlarının karşısında,Şehit Fatih Duru parkının içinde…
Böyle bir anıt fikri ilçede görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Dr.Derviş Özer ve eşinden gelmiş.Genel Kurmay’dan terörle mücadelede şehit düşmüş tüm Mehmetçiklerin isim listesi alınmış ve künyeleri yaptırılmış.Beş ay öncede ziyarete açılmış.
Ağaçtaki künye sayısının 6300 olduğu ve kış şartları nedeniyle zarar gören zincirlerin tekrar değiştirilerek ağacın cam bir fanus ile kapatılmasına karar verildiği söylendi…

Vatan için canını verenleri ölümsüzleştirmek için Türkiye’nin ilk ağaçtan şehitler anıtını yapmaya karar verdiğini belirten Derviş Özer, “6 bin şehidimizin künyelerini bir yılda tamamladım. Künyeleri tek tek yazarken çok ağladım” dedi.
.

بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (17.08.2011, 12:46)

dilan_35

Orta Düzey

• "dilan_35" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, 17.08.2011, 15:08

mekanları cennet olsun
ŞEHİT ailelerine sabır versin
Bir ihtilal ile başlayan dostlugumuz bir ihtilal ile son buldu....

• "öylesinebiri" bir kadın

• Özel mesaj gönder

6

Wednesday, 17.08.2011, 16:01

mekanları cennet olsun
ŞEHİT ailelerine sabır versin

7

Wednesday, 17.08.2011, 16:48

ALLAHTAN SEHITLERIMIZE RAHMET AILELERE SABIR DILERIM

TERÖRÜ KINIYORUM
SEHITLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ BIR MEHMET GIDER BIN MEHMET OLARAK GERI GELIRIZ:
http://c1201.hizliresim.com/t/8/1njnx.gif

8

Wednesday, 17.08.2011, 16:59

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.....
http://s1.directupload.net/images/111221/wokdzw7q.gif

axi

Profesyonel

• "axi" bir kadın

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, 17.08.2011, 19:40

11 Ekim 1988
Başbakan Turgut Özal: Bıçak kemiğe dayandı.... Bu devlet kan döken teröriste bedelini ödetecek güçtedir.

8 Aralık 1992
Başbakan Süleyman Demirel: Terör örgütü şimdi de masum çocukların canını almaya başladı....Bıçak kemiğe dayanmıştır.

6 Ağustos 1996
Başbakan Tansu Çiller: Terör ya bitecek ya bitecek. Bıçak kemiğe dayandı.

16 Aralık 1997
Başbakan Mesut Yılmaz: Avrupa terör örgütüne daha fazla kucak açmaya devam edemez. Bıçak kemiğe dayandı.

14 Şubat 1999
(APO yakalanmadan 2 gün önce)
Başbakan Bülent Ecevit: Bıçak kemiğe dayanmıştır. Teröre hizmet eden herkes hesabını vermeye hazır olsun.

14 Ağustos 2011
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: Bıçak kemiğe dayandı. Bunun bedeli çok ağır olacak.

35 yıldır bıçak kemikte yaşadığımızın vesikasıdır bu...
Milletin ruh halini var sen düşün!

'Yeter artık'lar yetti!
'Analar ağlamasın' ların tesiri bitti!
'Kanı yerde kalmayacak' şehitlerimizin isimleri bir bir unutuldu.

Ne olur...
Hala içinde bıçak ve kemik geçen bir cümle kuracaksanız eğer...
Bıçak kemiğe dayandı demeyin bari!
Çünkü bıçak artık o kemiği parçaladı, kemik paramparça!
Birgün bir insan tanırsın.
Doğru bildiğin herşeyi silbaştan yazarsın !.

"Yusuf Tandoğan"

*GeLiNCiK*

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

10

Wednesday, 17.08.2011, 19:48

MekanLari Cennet oLsun
Rabbim $ehit aileLerine sabır versin ins...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

11

Wednesday, 17.08.2011, 19:58

Allah ailelerine sabır versin şehitlerimiz zaten cennette peygamberimizin kucağındalar Allah'ın izniyle... :(
Halktan biri olarak,bir anne olarakta diyorumki evet yeter artık bıçak yıllardır sizde kemiğe dayandı bizde kesmedik yer bırakmadı :thumbdown:

• "<<berdush>>" bir erkek

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, 17.08.2011, 22:54

Suan da sehit sayisi 12,ilerleyen saatlerde artabilir..
her sehit olayindan sonra oldugu gibi yine ucaklar kandil dagini bombalamaya baslamis falan filan
sonuc : SIFIR
ne kandilmis arkadas ben kendimi bildim bileli bomba yagiyo kandile
sonuc : SIFIR

Terör örgütü Liderinin bugün yaptigi aciklama (tehdit) :

" biz daha gücümüzün yüzde beşini bile harekete geçirmemişiz. Biz şimdi kontrollü bir biçimde sadece savunma savaşı veriyoruz.
Eğer biz savaş gücümüzün önünü açar, resmi savaş karar ve talimatını verirsek, Türkiye’yi alt-üst eder tek bir lider bile birakmayiz."

BU DEMEK OLUYOR KI DAHA COK CANLAR YANICAK...
Türkiyenin bu icler acisi haline üzülüyorum..
Artik bicagin dayanacagi bi kemik bile kalmadi..

ALLAH rahmet eylesin,ALLAH sehit yakinlarina sabirlar versin..

Ama şimdi endişelenirim ben üşürsün diye. Dur Marmara’yı örteyim üstüne.

13

Wednesday, 17.08.2011, 23:08

" biz daha gücümüzün yüzde beşini bile harekete geçirmemişiz. Biz şimdi kontrollü bir biçimde sadece savunma savaşı veriyoruz.
Eğer biz savaş gücümüzün önünü açar, resmi savaş karar ve talimatını verirsek, Türkiye’yi alt-üst eder tek bir lider bile birakmayiz."

demekki güvendikleri bi yerler varki bol keseden kursun sıkıyolar..
öyle kolay değil bu Türk milleti daha ölmedi..
öyle bir savaş olursa biliyolarki 7 den 70 mişe her Türk nefer olur..
buda böyle biline..
<<<Rabbim ailelerine sabır versin onların gittiği yer belli>>

Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne..

Ana bu sabah yine erken uyandık
Botları boyadık,düzeni yaptık
Sabah sabah iştimada dimdik ayaktaydık
Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne

Bir emir geldi babacan komutandan
Araçlara bindik tam teşhizat hep bir andan
Karamanlı başladı dua okumaya ağzından

Mataramda ki su sanki zem zemdi
Tetiğim gül oya,süngüm bir çiçekti
Yüreğimde ki sevda daha bir depreşti

Sen geldin aklıma giderken göreve
Sivaslının gözündeki yaşa takıldı aklım
Sordum kendi kendime acep niye
Biliyordu o da kavuşmayacaktı nişanlısı Emine'ye

Bir ses duyuldu önce kulaklarım oldu sağır
Az sonra geldim kendime koştum cenke
Arkadaşlar dökülüyordu tek tek yere bağır ALLAH diye bağır
Gözümde ki yaş düşmüştü gönlüme orda oldu kahır

Vatan içindi dökülen kanlar yere
Çakallar karşı cephede mehmetçikler yerlerde
Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste
ALLAHım sen onlarında gazasını mübarek eyle
Doğduğum anı bilmem ama anam
Ölürken son sözüm oldu VATAN
Helaldir ona bu uğurda verilen her can
Ana ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN
VATAN SAĞOLSUN
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

usta_37

Jüri

• "usta_37" bir erkek

• Özel mesaj gönder

14

Wednesday, 17.08.2011, 23:09

ALLAH belalarını versin ,bu itlerin,ve senpatizanlarının,
ALLAH sabır versin aillerine,mekanları cennet olsun,tüm türkiyenin başı sagolsun..
[align=center][img]http://i814.photobucket.com/albums/zz62/usta_37/uSTa_37ank.jpg[/img][/align]

15

Wednesday, 17.08.2011, 23:18

VATANIMIZA BAYRAGIMIZA UZANAN ELLER KAHAR ISMI SEREFINE KAHREYLE YA RABBI,ANNELERE BABALARA SABIR EYLE YA RABBI
AMIN

16

Thursday, 18.08.2011, 00:03

Sehitlerimizin ailelerine sabir, kahraman gazilerimize acil sifalar dilerim. Ramazan sonrası icin randevu verenlere de Akil dilerim.
WWW.Flatcast-Terapi.com

Daglar

Bilge

• "Daglar" bir erkek

• Özel mesaj gönder

17

Thursday, 18.08.2011, 03:32

Sanmayınki akan gözyaşları acıdandır Binlerce şehit verdik yine veririz yetrki temizlensin toprak pislikten gerekirse canımızı veririz Eyy ŞEHİT anası sakın ağlama başın dik gözün pak olsun göz yaşı akıtma senin yavrun toptak altında ama cennetin başköşesinde bunu unutma Şehidini vuran eller ağlasın Yavrun öldü yeri cennet ana yavrunu vuran eller ağlasın onların yatacak yeri yok onlar ağlasın ALLAH rahmet eylesin,ALLAH sehit yakinlarina sabirlar versin

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Daglar" (18.08.2011, 03:38)

18

Friday, 19.08.2011, 00:53

Yıllardır her şehidimizin ardından bir teselli cümlesi kurardık,
"şehidin kanı yerde kalmaz" diye
açılım diye habur sınır kapısında teröristleri davulla karşılandığını ,
daha sonra uyduruk bi mahkemeyle salıverildiğini
gördükten sonra anladım ki
şehitler öldükleri ile kalacaklar :(
SİGARA PİŞMANLIKTIR.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

19

Friday, 19.08.2011, 07:54

Oruçluyduk, iftar menüsünde kurşunlar ve mayınlar vardı..
''-Off'' dedi Mehmet görünce,
''-Ne oldu?'' dedim..
"-Bunlara can mı dayanır!"
Bi güzel afiyetle yedik..Aslında beklemiyorduk böyle bir şeyi!
''-Kurşun oruç bozmaz değil mi hocam?''
Mehmet, ben ve diğer 10 Mehmet iftara Allah katındayız da...!

Allah orucunuzu kabul etmiş yavrum ve sizi bizden çok sevip yanına cennetine, Peygamberinizin kucağına almış...
Ruhunuz şad olsun Mehmetçiklerim
;(