Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

• "Masum Masum" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Masum Masum"

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 27.09.2011, 14:48

4 Çocuğu Var Haberi Yok

Ankara'da bir restoranda aşçılık yapan Murat Koparan (32), 2006da garson Vahide Koparan (28 ) ile evlendi.
Nikâhtan 1 hafta sonra eşinin eski sevgilisinden 2.5 aylık hamile olduğunu öğrenen Murat Koparan ayrılmaya karar verdi. Boşanma davası açıp eşinden ayrı yaşamaya başladı. Bu sırada Vahide Koparan ortadan kayboldu. Mahkemenin bir türlü Vahide Koparan’a ulaşamaması nedeniyle boşanma davası reddedildi.

2 çocuğum daha olmuş
Nüfus Müdürlüğü’ne gittiğinde Vahide Koparan’dan 4 çocuğu olduğunu öğrenen Murat Koparan, “Başka birinden daha çocuk yapmış. Kağıt üstünde evli olduğumuz için çocuklar benim gözüküyor. Artık Nüfus Müdürlüğü’ne gitmekten korkuyorum. 2 yıl önce nüfusta 2 çocuğum olduğunu öğrendim. Geçtiğimiz hafta tekrar kontrole gittim. 2 çocuğum daha olmuş. Her gittiğimde çocuğum olduğunu öğreniyorum. Evlenmeyi düşündüğüm kız arkadaşımın ailesine karşı da mahçup oluyorum. Yeni açtığım boşanma davasından umutluyum” dedi.

Kaynak: Haber365
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 27.09.2011, 15:06

Hani bir söz vardır gülerim ağlanacak halimize aynen öyle :ap: Tövbe yarabbim tövbeee...Teşekkürler,ellerine sağlık...