Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın
  • Konuyu başlatan "TurkEce/GnL"

• Özel mesaj gönder

1

Tuesday, 25.10.2011, 20:07

Hain Saldırı

Yüksekova’da polis servisine uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi! Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde polis servis aracına roketli ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı
Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken servis aracaında maddi hasar oluştu.

Yüksekova İpekyolu mahallesi Abdullah Canan köprüsü civarında, polisleri evlerine götüren servise roketli ve uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken servis aracında maddi hasar oluştu.

• "oguzhan01fm" bir erkek

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

2

Tuesday, 25.10.2011, 20:22

Bunun adına acaba ne denir ??? Tüm Türkiye Van da ki depremde yara sarmaya çalışırken tek vucut olmaya çalışırken bu hayin saldırının adı ne olabilir ???
Ben artık insan olmaktan bile utanır oldum kaldıki bir doğuluyum hiç diyemiyorum...

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın
  • Konuyu başlatan "TurkEce/GnL"

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, 25.10.2011, 20:26

Aynı düşüncelerdeyim o yüzdende Emniyet Müdürlüğünün sitesinden alıp yayınladım.
Biz yardım derdindeyken, biz deprem kederindeyken ..... !!!
Doğusu, batısı,güneyi,kuzeyi yok ki!
Türkiye'yi seven Türk vatandaşıysak, ötesi yöre tarifinden öteye gitmeyen teferruattır bizler için...