Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın
  • Konuyu başlatan "Melye"

• 990289
  • Özel mesaj gönder

1

Thursday, 27.10.2011, 11:38

PKK sempatizanlarına esnaf dayağı...

Şırnak'ta PKK'ya yönelik operasyonu protesto etmek isteyen gruba, esnaf "Edi bese (yeter artık)" diyerek tepki gösterdi. Çıkan arbedede esnaf eylemcileri tekme tokat dövüp kovaladı.

Şırnak'ta molotof kokteylleri ve taşlarla toplanan eylemci grup polis yerine esnaf müdahalesiyle karşılaştı. Önceki gece 20.30 sıralarında maskeli 30 kişilik bir gurup Ömer Kabaklı Meydanı'nda PKK'ya yönelik başlatılan operasyonları protesto etmek için toplandı. Ellerinde taş ve molotoflarla yürüyen gurup PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlhar atarak yürüyüşe geçti. Bu sırada Şırnak'ta uzun yıllardır esnaflık yapan bir başka grup eylemcilerin yolunu kesti.

'DERDİNİZ NE, DAĞILIN'

Esnaf, yaşları 14 ila18 arasında değişen eylemcilere "Sizin derdiniz ne, ortalığı niye karıştırıyorsunuz? Evinize barkınıza gidin, başınızı belaya sokmayın, Oyuna gelmeyin" diye tepki gösterip uyardı. Eylemciler ise esnafa, "Siz karışmayın, başınız belaya girer, alandan ayrılın," tehdidinde bulundu. Ancak esnaf geri çekilmedi.

'YETER, RAHAT BIRAKIN'
Esnaf kendilerine saldırmaya kalkan eylemcileri tekme tokat dövmeye başladı. Eylemciler yanlarındaki taşlar ve molotoflarla kaçışmaya başladı. Dayak yiyen eylemciler tehditler savurup ara sokaklara dağıldı. Esnaf ise grubu "Şehrimizi karıştırmanıza izin vermeyeceğiz. Artık bıktık, usandık" diyerek arkalarından kovaladı. Eylemciler kaçarken bir dershanenin camlarını kırıp yollara molotof attı. Yürüyüşün istihbaratını alan polis bölgeye geldiğinde kimseyi bulamadı. Olay yerinde esnafları bulan polis ,görgü tanığı olarak ifadelerini aldı. Polis şüphelileri yakalamak için soruşturma başlattı. Esnafların "Artık şehrimizin huzurunu kaçıranları istemiyoruz. Eylem yapmak isteyen karşısında bizi bulur" dediği öğrenildi.(Sabah)

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

2

Thursday, 27.10.2011, 11:41

HELALL İŞTE BUUUU :1alkis: POLİSE, ASKERE KALMAMALI ARTIK BİZLERDE DUR DEMELİYİZ...
Bende dün tv'de izledim Van'da kucağında bebeği bir kız kardeşim röportajda arkasından muhalefet yapan bir beye dönüp yanıt veriyor;
"Bütün gece asker uyumadı elektrik çekti, çadırlarımızı kurdu yeter nankörlük etmeyin" diye cevap verdi ben izlerken alkışlamaya başladım :1alkis:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "TurkEce/GnL" (27.10.2011, 11:47)

• "oguzhan01fm" bir erkek

• 1059783
  • Özel mesaj gönder

3

Thursday, 27.10.2011, 11:49

Paylaşım için sizi candan kutlarım...
İşte gercek insanlarımız bu esnaf kardeşlerimiz helal olsun bu insanlara nihayet yavaş yavaş da olsa aklı başında insanlar çıkmaya başladı...
Darısı diğer illerimize biz bu ülkede kaos ortamı istemiyoruz bu ülkenin koşullarından verdiklerinden mutlu olmayanlar Kuzey Irak sizi bekliyor...
Bu ülkenin verdiklerini beyenmeyen çeker gider bende bir doğuluyum ve pkk nın bizlere her hangi bir katkıda bulunduğuna inanmıyorum tam tersi huzurumuzu bozuyorlar onlara destek verenlere bakarmısınız yaşları 14 ile 18 bu çocukların ana babaları nerde ???
Van Depremi hepinize ders olmak zorunda depremde yıkılan yerleri pkk mı gelip temizliyor arıyor yoksa bdp mi sizlere sahip çıkıyor yinede TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ ordaki halka vatandaşlara sahip çıkıyor... ALLAH TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ VAR ETSİN ...

..M@rti..

Profesyonel

• "..M@rti.." bir erkek

• Özel mesaj gönder

4

Thursday, 27.10.2011, 12:02

Paylaşım için Teşekkürler
Gerçekten olması gerekenler yapılması gerekenler bunlar Tek yürek tek Millet olmalı Düşünmeliyizki hepimiz bu Vatan Toprakları üstünde yaşıyorsak bir olup parçalatmaktansa artık Dur demeliyiz.....

Artık kurtulmalı insanlar dış mihrakların oyunlarından, Düşünmelisin artık...... Toprağını böldürecek ama sana ekmek vermeyecek

BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜN
♫♫♫..Mᴬᴿᵀᴵ..♫♫♫

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

5

Thursday, 27.10.2011, 12:25

Haberlerde izliyorum yine ilk gün desteğe giden ekibe Van'lı bir bey diyor ki; Burası Türkiye olsaydı çoktan yardım gelmişti...!!!
Şöyle yanıt veriyor bu sözü duyan kişi ;
Ben Türkiye'deyim şu an Türk topraklarında Van'dayım ve Van Türkiye'nindir...!

Kusura bakmasınlar İzmit,Gölcük,Yalova,Gebze depreminde o sabah sekizde Bayramoğlundan Bursa'ya gittim zar zor.Gece iki üç gibi olan deprem ve saat sabahın sekizi dokuzu hala hiç bir yardım yoktu halk kendi kendine çaresiz çırpınıyordu.O zaman biz batıda yaşayanlar Türkiye'de yaşamıyoruz.Yoksulluk batıdada var, deprem batıdada var, doğuda olan herşey batıdada mevcut siz hiç Karadenizin dip bucak köylerine gitmeyi denedinizmi? Siz hiç Bursa'nın dip bucak dağ köylerine gittiniz mi? Doğuda yoksulluk var evet ama öylede düğünler izliyorum ki havada dolarlar gelin altınları taşıyamıyor.Biz bir evi alamazken doğudaki kardeşimin yaylaları,ovaları,köyleri var.Ama biz bunu ülkemize karşı gelme bölme amacı olarak kullanmıyoruz.

Artık herkes toparlanmalı.Bu ülke hepimizin problem her yerde, sorun her yerde deyip el ele vermeli.Kurtuluş savaşında çerkez,kürt,laz,boşnak,arnavut,gürcü vb. omuz omuza savaşan dedelerimizin kemiklerini sızlatmayalım.Artık bölücülere kanmayalım!

Bir sahne daha gözümde canlanıyor.Hatırlarsanız bir delikanlı çocuk 14-15 yaşlarında polisi taşlarken annesi geliyor alıyor polisin elinden döve döve eve götürüyor.Polis ble şaşkınlıkla gülerek izliyor.İşte anne babalarında bunu yapması lazım artık.Hapishaneye göndereceğine,dağlara göndereceğine evinde kapatsın okulda kapatsın eğitsin...

Artık lütfen herkes üstüne düşen görevi yapsın.Bence Allah bile sallamaya başladı kendinize gelin, kardeş kardeşe sarılın diye!!!